Здравей Гост

Психологичните типове по Карл Юнг и стресът

• 12 Отговора
  • 2620 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Заслужава си вниманието: http://rdsc.md.government.bg/BG/Activities/Publication/ung.php

Re: Психологичните типове по Карл Юнг и стресът
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2011, 08:59:38 pm »
Искам да те поздравя за прекрасната тема,когато имам възможност ще седна да прочета внимателно!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2011, 04:41:29 am »
и аз се включвам към поздравленията  :blink: доста сериозен текст.  :confuse3: Направо съм удивена военните какви неща учат.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2011, 12:26:51 pm »
Пък аз се зачудих как тъй са се решили ачик-ачик да публикуват чужди Ентелектуални собствености на сайта си... Дано ги не видят съответните компетентни други държавни БОПови институции, че да им не пратят качулки да им търбушат сървъритИ, като на читанката преди година.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2011, 12:45:50 pm »
Людете, писали творбата са от клуба на военната академия, личи от вглеждане в текста - опитните им мишки за резултатите от сравнителните тестови изследвания навсякъде са все курсанти и войници ;D. Най-вероятно там са си правили аспирантури или нещо подобно, и сега им ползват изследването като учебно помагало. Няма борби с БОП-ове, ми ве струва.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

AH

• 2201
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2011, 12:59:19 pm »
Най-вероятно там са си правили аспирантури или нещо подобно, и сега им ползват изследването като учебно помагало.

Не са се преработили и преучили децата във военните училища – и сега, и преди четвърт век:) – по мои преки наблюдения:) – т.е. надали са ощетени:) – може даже все пак да са свършили и научили и нещо полезно:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2011, 01:20:50 pm »
Между впрочем от целия материал става ясно , че всичко в живота е свързано с основната думичка стрес...Или онези , които живеят са в перманентно състояние на стрес.... ;D
Като същия този стрес зависи от степените на интелектуална принадлежност....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2011, 06:04:44 pm »
Научен труд е, личи си. Когато работех в Служба по трудова медицина, изследвах стреса на работното място или т.нар. професионално изпепеляване - "Burn out sindrom". С огромно удоволствие обработвах резултатите и виждах разликите между различните категории труд. Да ви кажа, има огромно значение кой (какъв) ти е началника. постоянната критика формира огромно количество стрес. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8 -: Ноември 11, 2011, 12:47:50 pm »
Да ви кажа, има огромно значение кой (какъв) ти е началника. постоянната критика формира огромно количество стрес. ;D

нашият шеф/т.е шефче-щото е с нисък ръст,а това е от огромно значение/е възприел този метод на командорене- с влизането си  започва да недоволства,крещи /особено,когато има външни лица/, "уволнява" наред, всички ни е разплаквал с грубостта си преди ....ние-периферията му свикнахме и не му се връзваме вече,но прякото му обкръжение,милите работят в як стрес...В натала си има Слънце в везни/9д/ в съвпад с Марс ; Луна в водолей/2д/ опозиция на управителя си Уран.....луда работа....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2011, 02:19:15 pm »
В натала си има Слънце в везни/9д/ в съвпад с Марс

Дребен мъж със Слънце във везни... ммм даааааа - познавам доста такива - нямат угодия от никъде, обаче в момента, в който ти ги грабнеш на рогите им се разтреперват шортите, защото освен, че са комплексари са и големи страхливци  ;D ;D ;D

По ирония на съдбата съм имала трима шефове везни и при тримата противодействието беше едно и също: те мръкат на мен за нещо дето идея си нямам за кво иде реч /аз нямам касателство към въпросния проблем/ и ми дуднат нещо, при което ги изслушвам кротко и като млъкнат следва: абе ти що не си е*** майката! При което излизам с гръм и трясък от офиса. Дни след това се ходи на пръсти около мен...  :rolf:

Иначе няма оправия. Нямат кьорава реална преценка за това кой каква работа върши, обаче набарват първият дето им се мерне пред очите /обикновено най-близките/ и те го отнасят... Е, нема такива сбъркани създания като мъжете везни!  :rolleyes:
« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 02:25:24 pm от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2011, 02:23:11 pm »
При доста акцентирани Везни забелязвам тенденция към конфликти и тирания - все черти, които се приписват на Овена. Изглежда, че астрологичните знаци работят по двойки полярности.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #11 -: Ноември 11, 2011, 05:40:10 pm »
много ми хареса това с полярностите - поне да има някакъв смисъл от опозицията :P
иначе по отношение на везните-овните все още се чудя кое предпочитам - някой да ме хока на глас с опит за балансирана справедливост и след като премина изпитателния срок (ако изобщо го мина) да подбутва напред

или

да ми се усмихва и говори тихо (или другата крайност), като ме изненада в един слънчев ден с нещо изотзад, с т.нар. не мъжки постъпки, оставяйки те с усещането за манипулация по общия път

разбира се, опитностите ми са строго индивидуални, а оттук и субективни и въпрос на синастрични, натално обусловени зависимости :blink:

« Отговор #12 -: Ноември 12, 2011, 07:13:38 pm »
много ми хареса това с полярностите - поне да има някакъв смисъл от опозицията :P
иначе по отношение на везните-овните все още се чудя кое предпочитам - някой да ме хока на глас с опит за балансирана справедливост и след като премина изпитателния срок (ако изобщо го мина) да подбутва напред

Като заговорихте тук за везните - имам сериозни наблюдения върху везни - бивша шефка, бивш съпруг/мале...таки много "бивши" съм имала :-\/ / и настояща  приятелка- ами ...те само си остават с опита за баланс,милите....рядко го постигат...за мен те са най-колебливия знак , но пък са разкошни за компания   :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)