Здравей Гост

Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми

• 216 Отговора
  • 27006 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми
« -: Ноември 11, 2011, 01:18:43 pm »
Планетите в 7-ми , както и управителите определят партньорите в живота ни , както и хората с които взаимодействаме...Често съм срещала буквализъм...от типа...Управител на 7-ми Юпитер и съпруга/та/ е под слънчевия знак Стрелец..Меркурий обаче е ситуиран също в 7-ми дом....И партньора е с няколко години по-млад....

Хайде споделете нещо за партньорите в живота си.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vanila

• *
  • 385
Re: Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми
« Отговор #1 -: Ноември 11, 2011, 02:10:00 pm »

~ знакът на куспидата на 7-ми дом - Телец

~ в 7-ми дом: Юпитер, Южен възел, Венера, Парс Фортуна и Слънце всичкото в Телец /в тоя ред са нанизани/

~ партньори: слънце в Рак /бивш съпруг/ и понастоящем слънце в Скорпион /мисля, този да си остане и за в бъдеще/  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2 -: Ноември 11, 2011, 02:33:50 pm »
К7 лъв, освен това в 7ми дом са и цялата дева и част от везните. Слънце и Мерк в 1 дом, а Венера в 12 дом. Съпруг, девер, шефове на работа все на везни се натрисам - пу пу пу...  :-X :-X :-X

С лъв до сега не съм имала взимане-даване, мъжете деви рядко попадам на тях, но определено не ми понасят на кръвната група изобщо...  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #3 -: Ноември 11, 2011, 02:43:05 pm »
Управителя на 7-ми дом ми е ретрограден Нептун в Стрелец  в 3-ти дом.Има квиконс с Венера ,секстил с Плутон и широка опозиция със Сатурн.
-Връзка със съжителство и множество събирания и раздели с един мъж със Слънце в  Рак в 9-ти дом.Луната му е в съвпад с Плутон в 12-дом.От съседния блок и от едно учиище.Обичаше да си пийва а след като влезна в казармата и му казах ,че няма да го чакам,сам си удари главата с едно паве,стреля с автомата и половината казарма си изкара в психиатрия и отпуски.
-Брак с мъж със Слънце в Близнаци и Луна в Стрелец.Съученици ни запознаха.Той може да бъде доописан от 9-ия ми дом.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4 -: Ноември 11, 2011, 02:47:21 pm »
Управителят на 7-ми дом в Овен, Луна и Плутон в 7-ми. Имала съм връзки с мъже Овен и Везни, съпругът ми е Рак  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5 -: Ноември 11, 2011, 02:56:06 pm »
К7 - Овен + Луна. Марса е в 10ти, в 7ми е Венера в съвпад с Хирон в Телец. Венера има сектстил с Меркурий и тригон със Сатурн в 11ти. Марса съвпада със СЛВ.
Първи брак - със Скорпион, неуспешен. У7 е квадратиран от Уран.
За 9 дом още нямам практика  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 11, 2011, 02:59:03 pm »
ДСЦ- анаретен....Телец. Като хвана връзка...трудно я късам!
Интерсептиран Близнак в 7-ми....Управителя Меркурий е ретро в Стрелец в 1-ви. В живота ми има и по-млади мъже... ;D...
Венера е анаретна и е в точен тригон с ДСЦ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2011, 03:34:26 pm »
7 дом - Телец, добре се разбирам с Телци;

Венера в Риби и тригонира Плутон - всички партньори с Плутон в 1 дом и Венера в Риби или Венера в съвпад с Нептун, омайваме се взаимно  :P :piscess:, или се надлъгваме, зависи кой какво вижда  :tongue2:.

Само северен възел е в 7 дом, съвпад Algol (царската звезда и съм работила с принц, ама няма да кажа на кое графство,  :P щот май от БГ само аз съм работила с него, ще ме издирите).

When One Door Closes Another Door Opens

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2011, 04:15:52 pm »
7ми дом във водолей, марс в съвпад с куспидата, уран в трети в скорпион.

никак не връзвам марс в 7-ми с мъжете в живота ми, пикльовци са всичките :angry:

уран е в квадрат със сатурн - може би затова хем не ми се обвързва хем пък не мога да приема живот на семейни начала без брак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2011, 04:39:20 pm »
7ми дом във водолей, марс в съвпад с куспидата, уран в трети в скорпион.

никак не връзвам марс в 7-ми с мъжете в живота ми, пикльовци са всичките :angry:

уран е в квадрат със сатурн - може би затова хем не ми се обвързва хем пък не мога да приема живот на семейни начала без брак.

А имаш всички предпоставки за брак без условности.
Не бива да забравяме , че според античната астрология Сатурн е управител на водолей..,на чиято куспида е знака водолей...,а в твоя случай на ДСЦ!

НЕ ЗНАМ ...,МИСЛЕТЕ МЕ ЗА КАКВАТО ЩЕТЕ... ;D..Картата ми има голям земен тригон...рядко се среща,казвам Ви...търсете квадратурите...те са реалните резултати и действия..,чрез които реализираме потенциала заложен с първата глътка и въздух...

При теб карето е БУКВАЛНО ИНОСКАЗАТЕЛНО...Свобода...във връзките ДСЦ Водолей/...,но регламентирана/сатурн/

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2011, 05:10:19 pm »
а забравих да кажа че слънцето на съпружието (и настоящото и бъдещото) е в скорпион, като знака на управителя

*

Kaya

• 2893
« Отговор #11 -: Ноември 11, 2011, 05:30:31 pm »
хихих пикльовци :P

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #12 -: Ноември 11, 2011, 06:02:28 pm »
7ми дом го разглеждам като не какви са партньорите, а какво партньорство търся, от какво партньорство се нуждая, към какво партньорство се стремя и какво партньорство създавам. 7ми дом показва нашия свят, преплетен в света на партньора, т.е. нашето "Аз" и "Ти" обединено в "Ние".

К7 в Телец: За да се чувствам щастлива в партньорствата, които създавам или в които съм е необходимо те да са със здрава основа и да са узаконени.
Венера на трон по знак: Партньорството го приемам като изкуство. В него е нужно да цари любов и разбирателство.
Венера в 11 дом: В партньорството изисквам да има свобода, всеки да се чувства свободен да каже, покаже, направи ... това което чувства и това от което се нуждае.
Венера в тригон със Сатурн: Партньорствата, които създавам са дълги.
Венера в съвпад със Слънце: Партньорството е важно за мен. Нуждая се от партньорства, в които да се чувствам самата себе си и да съм щастлива.
Венера в съвпад с Плутон: Партньорството за мен е нещо повече от обмяна на чувства, емоции ... Партньорствата, които създавам са дълбоки.
Венера в съвпад с Уран: В партньорствата ми не се скучае.
Венера секстил с Нептун: В партньорствата се раздавам много.
Венера секстил Юпитер: В партньорствата получавам много. 

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #13 -: Ноември 11, 2011, 06:06:14 pm »
Да се включа и тук!
Както се разбра от друга тема управител на 7 -ми дом е Меркурий и в живота ми е имало доста по-малки от мен партньори - гаджета, а и бившия ми мъж беше по-малък.
Сега пък съм увлечена по един бая по-малък - голяма драма е.

Дивна, а неаспектирана Венера на трон по знак?

*

Divna

• 2478
« Отговор #14 -: Ноември 11, 2011, 06:15:16 pm »
Да се включа и тук!
Както се разбра от друга тема управител на 7 -ми дом е Меркурий и в живота ми е имало доста по-малки от мен партньори - гаджета, а и бившия ми мъж беше по-малък.
Сега пък съм увлечена по един бая по-малък - голяма драма е.

Дивна, а неаспектирана Венера на трон по знак?

За теб навярно комуникацията, обмяната на информация и въобще диалога са от голяма важност когато създаваш партньорства.
Виж как е аспектиран Меркурий в картата ти, за да разбереш подробностите.

Иначе мисля, че вече си говорихме за неаспектираната ти Венера.  :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #15 -: Ноември 11, 2011, 06:33:34 pm »
Меркурий ми е в съвпад с Плутон в Дева и квадрат с Луна.
Оф, толкова съм паметлива станала, че не помня какво сме говорили, ама ще ходя да търся.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #16 -: Ноември 12, 2011, 07:07:56 am »
Явно идват по АС. При мен като е на върха имаме Близнаци, а в самия дом Луна в Рак не ми е дошъл ни близнаци, ни Рак.
Сега, благодарение на Сатурн идват само Козирози.

*

Asol

• 4140
« Отговор #17 -: Ноември 12, 2011, 07:40:42 am »
MayFlower, Слънце във венерин знак в седми дом малко ли ти се струва ? Този Марс аспекти няма ли или пък Слънцето ? Да си имала приятел с изгряващ Лъв, Овен, Везни, Телец случайно ? 
П.П. На рогатата ти Луна нищо чудно, че й се падат везнишни Слънца. ;)

virgo, гледай комбинациите и символиката в по-широк смисъл - може да е с изгряващ Рак, изгряваща Луна в Близнаци, Луна в аспект с Меркурий. Също така със Слънце в Козирог, Слънце в съвпад или изобщо в мажорен аспект със Сатурн, изгряващ Сатурн или Козирог на асцендента (заради аспекта на У7 със Сатурн) ...
« Последна редакция: Ноември 12, 2011, 07:59:19 am от Asol »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #18 -: Ноември 12, 2011, 11:11:18 am »
MayFlower, :blink: Слънце в 7 дом (на Везните) е много силен индикатор на партньори със силни Везни, не е само от Телеца или от Венера упр на Телец.

Приятелка Водолей с асц Лъв, се омъжи за момче Везни (Слънцето и е в 7 дом) преди 3 месеца, тъкмо по случай Сатурн във Везни :P.

За по-възрастни партньори трябва силен Сатурн в натала и ако може силен аспект или взаимовръзка на Сатурн и Слънце. Всичките ми приятелки, които се омъжиха за зрели, по-възрастни мъже имат съвпад на Слънце и Сатурн.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #19 -: Ноември 12, 2011, 12:39:41 pm »
 :rolf: :rolf: айде сега Слънцето не било на място, ;D Ти къде искаш да ти е Слънцето?

Много добре си е всъщност там, защото на теб и асц ти е Везни и имаш вродена способност да си комуникираш с хората и да създаваш партньорства  ;D

Между другото имам МНОГО добра приятелка Телец с Луна във Везни и АСЦ Рак, страхотен човек, с много успешна връзка (сгодиха се скоро). Тя освен, че е упорита като Телец и си гони целите, е изключително интелигентна - по Везни. Годеникът и е Стрелец.