Е, тъй де, тъй, ама това пък кво общо има
нещо не мога да вдяна - Юпи водолей, а Марс близнаци... :thinking:
Ами като почнем от там, че Слънце е в знак, който не "вижда" ДС, значи не можем да му въдворим управлението на седми дом. Другите кандидати са Юпитер, който е и първи нощен триплицитетен управител, и Марс (трети, а според Морен - първи нощен тригонократор). Значи, единият е в опозиция към Лъв, а другият - в секстил. Виждат и се интересуват от делата на седми дом. Единият е в Близнаци. При положение, че картата е "все още" нощна, Меркурий им е и тригонократор. Кой от тях печели палмата на първенството - не знам. Ако Юпитер ти е в 12-ти дом, вероятно това ще да е Марс, още повече, ако ДС ти е в последните три-четири градуса на Лъв. Тогава Марс получава и управлението по терма и фас. Ако пък е в първи - може и Юпитер да е.
Тъй, можеш ли да си обясниш по-лесно връзките с мъжове в живота си, ако ги сложиш под управлението на един Марс в Близнаци, м?
Или пък, ако картата ти е с
анаретен Юпитер в първи като У7, това само по себе си е сигнал за неустойчивост или поне една драстична смяна на брачен партньор... И начи следващият Той ще да трябва да е воден/рибешки акцент

.
И твоят собствен господар на Асц. в какви отношения е с тези двамата. Имам предвид Сатурн, да не ми пробуташ Уран, ако обичаш

.
После, ако земем да земем рачата ти Луна на асц., седмия от нея ще да е Козирог. Сатурн сигурно също си го завряла в Близнаци, а като и Марс е там...
Туй, дето го не понасяш у мъжа си, везнишко ли е всъщност или близнашко?