Здравей Гост

Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми

• 216 Отговора
  • 27131 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми
« Отговор #40 -: Ноември 15, 2011, 05:12:56 pm »
Е, тъй де, тъй, ама това пък кво общо има  :o  нещо не мога да вдяна - Юпи водолей, а Марс близнаци...  :thinking:

Ами като почнем от там, че Слънце е в знак, който не "вижда" ДС, значи не можем да му въдворим управлението на седми дом. Другите кандидати са Юпитер, който е и първи нощен триплицитетен управител, и Марс (трети, а според Морен - първи нощен тригонократор). Значи, единият е в опозиция към Лъв, а другият - в секстил. Виждат и се интересуват от делата на седми дом. Единият е в Близнаци. При положение, че картата е "все още" нощна, Меркурий им е и тригонократор. Кой от тях печели палмата на първенството - не знам. Ако Юпитер ти е в 12-ти дом, вероятно това ще да е Марс, още повече, ако ДС ти е в последните три-четири градуса на Лъв. Тогава Марс получава и управлението по терма и фас. Ако пък е в първи - може и Юпитер да е.
Тъй, можеш ли да си обясниш по-лесно връзките с мъжове в живота си, ако ги сложиш под управлението на един Марс в Близнаци, м?
Или пък, ако картата ти е с анаретен Юпитер в първи като У7, това само по себе си е сигнал за неустойчивост или поне една драстична смяна на брачен партньор... И начи следващият Той ще да трябва да е воден/рибешки акцент :P.
И твоят собствен господар на Асц. в какви отношения е с тези двамата. Имам предвид Сатурн, да не ми пробуташ Уран, ако обичаш :P.

После, ако земем да земем рачата ти Луна на асц., седмия от нея ще да е Козирог. Сатурн сигурно също си го завряла в Близнаци, а като и Марс е там...

Туй, дето го не понасяш у мъжа си, везнишко ли е всъщност или близнашко?

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #41 -: Ноември 15, 2011, 05:23:47 pm »
Е, тъй де, тъй, ама това пък кво общо има  :o  нещо не мога да вдяна - Юпи водолей, а Марс близнаци...  :thinking:

Ами като почнем от там, че Слънце е в знак, който не "вижда" ДС, значи не можем да му въдворим управлението на седми дом. Другите кандидати са Юпитер, който е и първи нощен триплицитетен управител, и Марс (трети, а според Морен - първи нощен тригонократор). Значи, единият е в опозиция към Лъв, а другият - в секстил. Виждат и се интересуват от делата на седми дом. Единият е в Близнаци. При положение, че картата е "все още" нощна, Меркурий им е и тригонократор. Кой от тях печели палмата на първенството - не знам. Ако Юпитер ти е в 12-ти дом, вероятно това ще да е Марс, още повече, ако ДС ти е в последните три-четири градуса на Лъв. Тогава Марс получава и управлението по терма и фас. Ако пък е в първи - може и Юпитер да е.
Тъй, можеш ли да си обясниш по-лесно връзките с мъжове в живота си, ако ги сложиш под управлението на един Марс в Близнаци, м?
Или пък, ако картата ти е с анаретен Юпитер в първи като У7, това само по себе си е сигнал за неустойчивост или поне една драстична смяна на брачен партньор... И начи следващият Той ще да трябва да е воден/рибешки акцент :P.
И твоят собствен господар на Асц. в какви отношения е с тези двамата. Имам предвид Сатурн, да не ми пробуташ Уран, ако обичаш :P.

После, ако земем да земем рачата ти Луна на асц., седмия от нея ще да е Козирог. Сатурн сигурно също си го завряла в Близнаци, а като и Марс е там...

Туй, дето го не понасяш у мъжа си, везнишко ли е всъщност или близнашко?

Ти направо ми разби мутрата с два шамара бе жена...  :57:  Ако пък успях да те разбера ела и ме доразстреляй направо...  :rolf:

Юпитер е на самият АС както и Мерка. Сатурн е в близнаци и е в тригон към тях и към Уран, като Сатурн е съвпад с Луната ми в рак. А тези триплицитети направо ми вързаха езика на панделка докато го изрека, а за разбиране и дума да не става кво значи  ;D ... За мъжете близнаци кво да ти кажа - ми много повърхностни и някак хич не ми импонират. За приятелчета стават, ама за нещо повече си е пълен абсурд...

А за везните най-не ми понася факта, че не знаят кво искат, как го искат и къде го искат. Вечната нерешителност, вечното мрънкане, вечното натякване, че от тях по-добри няма... Беееееее то няма такова малоумно племе като мъжете везни...  :-\

« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 09:37:42 pm от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #42 -: Ноември 16, 2011, 08:48:40 am »
Ти направо ми разби мутрата с два шамара бе жена...  :57: 

Глупости! Чета поста на Асол и се правя на интересна.
Ако отбирах от тая работа, примерно щях да се напъна да проверя кой от номинираните (вече трима ;D) управители на 7 работи в прогностикИТИ.

*

Asol

• 4140
« Отговор #43 -: Ноември 16, 2011, 08:56:00 am »
За да си се напънала дотам да ги мислиш не е без хич. Пусна кукичката на Вещичка и забегна. :rolleyes: :P

« Отговор #44 -: Ноември 16, 2011, 09:05:12 am »
то да е само гола кукичка, ама е сериозна стръв за размисъл ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #45 -: Ноември 16, 2011, 09:05:38 am »
За да си се напънала дотам да ги мислиш не е без хич. Пусна кукичката на Вещичка и забегна. :rolleyes: :P

Даа, тва с бегането напоследък често ми се получава :blink:.

Аз ако остана още малко, ще реша, че понеже Юпитер и Марс са си в строгия смисъл на думата перигринести, предават косвено управлението на 7 върху анаретен и ретро Меркурий, който освен това управлява и точките й на брака (поне по два от известните ми начини за смятане) и кво праим тогава с тая фиксация на Вещурата върху Везните, а?

Пък ти какво гледаш сеир отстрани, ми не подкрепиш тук едни титанични усилия за борба с изключенията и реабилитация на астрологията. ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #46 -: Ноември 16, 2011, 10:56:27 am »
не ви разбирам защо се бутате между шамарите, те (шамарите) бяха за мен и нали за его се заговорих, та реших, че съм длъжна да си кажа ;D :P

« Отговор #47 -: Ноември 16, 2011, 11:07:13 am »
  Аз също се опитвам да разбера, дали въобще някога ще сключа брак или ще си намеря партньор....Загубих всякаква надежда...и къде да гледам вече....а на пръв поглед имам показатели за ранен брак, че и повече от един брак, а аз още един нямам....иииии кво даааа гледааааам  :41:

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Ноември 16, 2011, 02:44:48 pm »
  Аз също се опитвам да разбера, дали въобще някога ще сключа брак или ще си намеря партньор....Загубих всякаква надежда...и къде да гледам вече....а на пръв поглед имам показатели за ранен брак, че и повече от един брак, а аз още един нямам....иииии кво даааа гледааааам  :41:
Гледай и управителите на 3 и 9 дом и връзката им със 7-ми и планетите в него.

« Отговор #49 -: Ноември 16, 2011, 04:00:05 pm »
 ;D Управител на 3-ти дом е Слънце и се намира в 7-ми дом, а на 9-ти  - Уран и се намира в 5-ти дом, а упр на 5-ти е Меркурий и той е в 7-ми.../по-голямата част обаче попада във Везни, упр.-Венера се намира в 6-ти дом, упр.на ДСЦ Юпитер също е в 6-ти, Скорпион/ и ко  :lol:

« Отговор #50 -: Ноември 16, 2011, 05:50:37 pm »
За моя седми дом какво да кажа.  :rolleyes: Върха е в риби, но и да кажем около половината попада в Овен. Управлява се от един Нептунец в Козирог в 4 дом. Като цяло привличам много странен тип хора. Във всички случаи ги срещам в някакво, така да кажем, общество по интереси и общия ни интерес става повод да се опознаем. Последния малко излезе от тези рамки, запознахме се в университета, но пак до известна степен може да се каже, че е общество по интереси, избрали сме си сами специалността и се предполага, че по някакъв начин ни вълнува.  :blink: Вероятно тази част идва поради факта, че част от седмия ми дом попада в Овен, а управителя, Марс, е в 11. Но не знам до колко разсъжденията ми са правилни.  :o Друго характерно е, че по някакъв начин за пред обществото са фукльовци. Двама от трима с Марс в Лъв (о, изненада, и моя е там  ;D ). Вътрешно са Нептунианци, тотални, завеяни, идеалистични, борят се за някакви свои идеи и разбирания, да ги промотират, агитират хората за тях, така да се каже.  ;D Сигурно заради факта, че Нептуна е Козирог, винаги се отличават с някакво по-различно положение от другите членове на общността, координират я, направляват я по някакъв начин.  :rolleyes:

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #51 -: Ноември 16, 2011, 06:34:52 pm »
Гледай и управителите на 3 и 9 дом и връзката им със 7-ми и планетите в него.

ами ако нямам планети в 7ми дом? У7-Меркурий намира се в 9 в лъв ... в съвпад с венера мерка ми е опозиция на луната в трети като У3 - Водолей ...
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #52 -: Ноември 17, 2011, 08:26:40 am »
това за трети и девети дом защо?

и на мен ми е интересно защото У3 е венера, която е в 9-ти; а У9 е марс, който е в 7-ми. за марс все съм си мислела, че означава почти сигурно втори брак с подпис.

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Ноември 17, 2011, 09:09:14 am »
Заради институционализирането/узаконяването на връзката.
Бракът е и юридически факт.

« Отговор #54 -: Ноември 17, 2011, 11:51:39 am »
  Въпреки, че съм на 41 години, има ли шанс въобще някога да се заженя - официално и неофициално. Предполагам, че целият проблем идва от това, че Сатурн се намира в 12 дом, защото въпреки че ДСЦ ми е Стрелец, по-голяма част от 7-ми дом попада в Козирог и се управлява от Сатурн. Някъде бях чела, че за Козирог, когато е дневно раждане управител е Уран, а нощно - Сатурн, съответо за Водолея - дневно-Сатурн, а нощно Уран....ма карам по памет....оооф опетлах се...карта искате ли, да се помъчите малко...да видим защо на хоризонта нема никой  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #55 -: Ноември 17, 2011, 12:19:06 pm »
С Уран-У9 намиращ се в 5 дом трябва да е внезапно и бързо, и с любов, и с известна хазартност, и при необичайни обстоятелства. ;D

« Отговор #56 -: Ноември 17, 2011, 12:32:43 pm »
 ;D ааа предстои ми значи още, да не се отчайвам начи...

*

Uran

• 6041
« Отговор #57 -: Ноември 17, 2011, 01:01:29 pm »
Макар и напрегнат, има аспект м/у Юпитер и Уран. :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #58 -: Ноември 17, 2011, 01:13:26 pm »
че Сатурн се намира в 12 дом

и ретрограден, намери му другарче далече зад граница, за да се радва :blink:

преди около 7г. не се ли яви кандидат?

« Отговор #59 -: Ноември 17, 2011, 01:23:31 pm »
  Тогава живях близо 2 години и половина с големата си страст Рибока в Германия....само че невъзможна любов, щото той женен...