Здравей Гост

Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми

• 216 Отговора
  • 27104 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми
« Отговор #60 -: Ноември 17, 2011, 01:35:57 pm »
добре, значи до към 2-3г. гледай да си го намериш някой зад океана

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #61 -: Ноември 17, 2011, 01:42:28 pm »
Върха на 7 дом е Риби, а Нептун е в 3 дом.Не разбрах само 9 дом се счита за узаконяването ли-при мен телец е на върха а Венера се намира в 10 дом ....Досега нищо и при мен....
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #62 -: Ноември 17, 2011, 01:58:30 pm »
Върха на 7 дом е Риби, а Нептун е в 3 дом.Не разбрах само 9 дом се счита за узаконяването ли-при мен телец е на върха а Венера се намира в 10 дом ....Досега нищо и при мен....

По принцип Юпитер в добри аспекти със Сатурн е отговорен за узаконяването на връзките /подписване на брак, брачен договор/, а 9-ти мунданен дом е под управлението на Юпитер - за това се гледа и той.
  Аброад, честно казано, имам смътна надежда /по-скоро интуиция/, че в един по-късен момент ще се обвържа....ако беше Алена щеше да каже, че имам кармична забрана  ;D и понеже от дълго време все си мисля зад окена, но в посока към Нова зеландия, па знам ли може и така да стане...Ще се похваля де, стига да стане и то при първа възможност.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #63 -: Ноември 17, 2011, 02:59:57 pm »
Сатурн е на 18 в Близнаци ,а Юпитер е на  29 в стрелец програмата го изчислява -опозиция
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Януари 24, 2012, 04:54:10 am »
Сатурн е на 18 в Близнаци ,а Юпитер е на  29 в стрелец програмата го изчислява -опозиция

Ако си задала такива настройки.... ;D
Не е опозиция...Още повече доста социални планети са... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Януари 24, 2012, 11:00:26 am »
  Въпреки, че съм на 41 години, има ли шанс въобще някога да се заженя - официално и неофициално. Предполагам, че целият проблем идва от това, че Сатурн се намира в 12 дом, защото въпреки че ДСЦ ми е Стрелец, по-голяма част от 7-ми дом попада в Козирог и се управлява от Сатурн. Някъде бях чела, че за Козирог, когато е дневно раждане управител е Уран, а нощно - Сатурн, съответо за Водолея - дневно-Сатурн, а нощно Уран....ма карам по памет....оооф опетлах се...карта искате ли, да се помъчите малко...да видим защо на хоризонта нема никой  :blink:

Дейзинка, от квадратурата на Слънце с Уран е липсата на официално обвързване при тебе.
Жените с такава квадратура, които познавам съжителстват години наред с половинките си без официален брак.
Ще спомена само сестра ми и най-добрата ми приятелка. Не вярват в брака изобщо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #66 -: Януари 24, 2012, 11:11:37 am »
И аз я имам тази квадратура, но пък не съм против брака.
От друга страна, не смятам, че един подпис и един документ правят любов...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #67 -: Януари 24, 2012, 12:14:48 pm »
понеже темата за многобрачието е стара и ми светят разни червени неща като пробвах да постна въпрос, не можах да разбера следното:

в женска карта гледа ли се аспекта на слънцето с луната? или само с бавните планети плюс марс?
при мен има само един мажорен аспект - секстил с юпитер. това категорично ли значи един брак само?
има ли значение, че управителя на 9-ти дом (втория брак) е в 7-ми дом

И аз я имам тази квадратура, но пък не съм против брака.
От друга страна, не смятам, че един подпис и един документ правят любов...

други работи правят, също положителни :P

« Отговор #68 -: Януари 24, 2012, 01:02:48 pm »
К7 на 0 градуса в Рак. Настоящият партньор, с който се чувствам най-добре, е със Слънце в Близнаци и Луна в Рак, че и в 5 дом.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #69 -: Февруари 29, 2012, 12:44:34 pm »
А какво бихте казали за управител 7 дом, уран в съвпад с венера и плутон 1ви дом и широк квадрат с луна 4 дом, и опозиция сатурн в седми?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #70 -: Февруари 29, 2012, 01:38:07 pm »
Планетите в 7-ми , както и управителите определят партньорите в живота ни , както и хората с които взаимодействаме...Често съм срещала буквализъм...от типа...Управител на 7-ми Юпитер и съпруга/та/ е под слънчевия знак Стрелец..Меркурий обаче е ситуиран също в 7-ми дом....И партньора е с няколко години по-млад....

Винаги съм се чудила откъде идва това твърдение и колко е статистически доказано. Аз съм точно обратното. Луната ми е У7 и си е там, в 7-ми дом, куспидата съответно в Рак. Раци (въпреки, че също съм водна зодия) никога не са ме привличали. Никога. Един единствен приятел (не гадже) Рак съм имала и то не особено близък. Нищо в тях не ме е карало да изпитам каквото и да било желание. Другата ми планета в 7-ми е Сатурн, съвпад с Луна, но Сатурн е в Лъв. Много по-вероятно е да ме привлече Козирог (Сатурн управлява и асцендента ми) и се е случвало, отколкото Рак.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #71 -: Февруари 29, 2012, 01:38:41 pm »
Планетите в 7-ми , както и управителите определят партньорите в живота ни , както и хората с които взаимодействаме...Често съм срещала буквализъм...от типа...Управител на 7-ми Юпитер и съпруга/та/ е под слънчевия знак Стрелец..Меркурий обаче е ситуиран също в 7-ми дом....И партньора е с няколко години по-млад....

Винаги съм се чудила откъде идва това твърдение и колко е статистически доказано. Аз съм точно обратното. Луната ми е У7 и си е там, в 7-ми дом, куспидата съответно в Рак. Раци (въпреки, че също съм водна зодия) никога не са ме привличали. Никога. Един единствен приятел (не гадже) Рак съм имала и то не особено близък. Нищо в тях не ме е карало да изпитам каквото и да било желание. Другата ми планета в 7-ми е Сатурн, съвпад с Луна, но Сатурн е в Лъв. Много по-вероятно е да ме привлече Козирог (Сатурн управлява и асцендента ми) и се е случвало, отколкото Рак.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #72 -: Февруари 29, 2012, 02:11:14 pm »

Гледай и управителите на 3 и 9 дом и връзката им със 7-ми и планетите в него.

хммм, моите са в опозиция и взаимна рецепция, че и ретроградни  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #73 -: Февруари 29, 2012, 02:28:14 pm »
и тях ги гледам - у3 е венера, която в 9-ти, в секстил с диспозитора си, марс, в седми

*

Grace

• 2257
« Отговор #74 -: Февруари 29, 2012, 02:44:28 pm »

значи картата ти си работи съвсем точно. защото - знака на Асц определя хората, които те привличат. знака на Дсц определя хората, които ти привличаш. това е опростено казано. и като добавиш планети от 7 дом, Венера, Луна, Марс - получаваш това, което ти харесва и дава картина за партнъорствата.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #75 -: Февруари 29, 2012, 04:47:06 pm »
А аз какво да гледам като съм с два управителя на 7ми.
К7 водолей.
Уран ли да гледам или сатурн :unsure:

*

AH

• 2201
« Отговор #76 -: Февруари 29, 2012, 05:05:35 pm »
А аз какво да гледам като съм с два управителя на 7ми.
К7 водолей.
Уран ли да гледам или сатурн :unsure:

когато и който ти е по-изгодно ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #77 -: Февруари 29, 2012, 05:25:49 pm »

значи картата ти си работи съвсем точно. защото - знака на Асц определя хората, които те привличат. знака на Дсц определя хората, които ти привличаш. това е опростено казано. и като добавиш планети от 7 дом, Венера, Луна, Марс - получаваш това, което ти харесва и дава картина за партнъорствата.

Бях чела, че знака на куспидата е важен и затова гледам Рак. И защото Луната си е там, вкъщи. Но земни знаци повече са ме привличали, да. И Венера в дева - и деви са ме привличали. Вярно е това. Но пък много въздушни зодии също, а това ми е малко загадъчно. Явно нещо ми липсва, което те имат, другояче не мога да си го обясня.  :unsure: А аз също не съм забеляза;а да привличам Раци или домошари, или изобщо тип рачешки мъже. Напротив, по-енергични, магнетични, екстроверти, ексцентрици дори. Та ДСЦ и така май не се изявява много.  :-\ МОже би квадратурата на Луната със Слънце+Уран има роля в това.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #78 -: Март 01, 2012, 08:56:23 am »
Роня недей забравя че основен сигнификатор за мъжете които те привличат е слънцето ти, по знак и дом.

*

Grace

• 2257
« Отговор #79 -: Март 01, 2012, 12:07:44 pm »

Бях чела, че знака на куспидата е важен и затова гледам Рак. И защото Луната си е там, вкъщи. Но земни знаци повече са ме привличали, да. И Венера в дева - и деви са ме привличали. Вярно е това. Но пък много въздушни зодии също, а това ми е малко загадъчно. Явно нещо ми липсва, което те имат, другояче не мога да си го обясня.  :unsure: А аз също не съм забеляза;а да привличам Раци или домошари, или изобщо тип рачешки мъже. Напротив, по-енергични, магнетични, екстроверти, ексцентрици дори. Та ДСЦ и така май не се изявява много.  :-\ МОже би квадратурата на Луната със Слънце+Уран има роля в това.

когато има планета в 7 дом, тя е много важна и обикновено описва доста добре типа партнъор - не е задължително да отговаря на слънчевия знак. В твоя случай Луна - грижовен, любвеобвилен, на настроения, и т.н. Ако си млада, ще кажа, че има време и тепърва ще се появяват още мъже в живота ти. тъй че не бързай с крайните изводи.