Здравей Гост

извънземни и природни бедствия

• 38 Отговора
  • 9529 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
извънземни и природни бедствия
« -: Ноември 14, 2011, 01:00:24 am »
Здравейте. От две години може би или повече сънувам само това - природни бедствия или извънземни... Тази вечер сънят ми започна с... Небето се беше запалило, а след това сънувах и торнадо, гледах с очите си как се образува... Събудих се и сега пиша във форума. Направо ме е страх да заспивам, толкова е силно и сякаш се случва наистина... Разбрах, че торнадо в съня значи клевета, но ме интересува защо сънувам само урагани, наводнения, земетресения, някакви небесни тела, които падат тук..., и извънземни. Почвам да се притеснявам, а не съм някоя маниачка на тема " извънземни и краят на света ". възможно е сънищата да нямат връзка един с друг, но възможно ли е обратното ?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

AH

• 2201
Re: извънземни и природни бедствия
« Отговор #1 -: Ноември 14, 2011, 01:17:26 am »
повтарящите се мотиви сигурно имат връзка :blink:

кое е доминанта като енергия в хороскопа ти последните години, докато сънуваш тия сънища?

виж Дако какво казва за подобните сънища :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #2 -: Ноември 14, 2011, 12:13:51 pm »
Всеки ден чак да сънуваш тези неща в продължение на 2 години, т.е. 2 х 365 пъти близо?

« Отговор #3 -: Ноември 14, 2011, 01:21:19 pm »
Аз искам да попитам, преди да интепретирам, имам някаква идея, но принципно темите за извънземни и природни бедствия как се чувстваш спрямо тях. Смисъл от интерес ли са ти? Четеш ли мнго за тях? Страх ли са ти някакъв, идеята ми е да знам силно ли докосват психиката ти като цяло.  ПС: Знам, че казваш, че не си маниачка, не е нужно да си, просто може да ти правят силно впечатление. Аз имах едит пеирод, в който сънищата ми бяха само старогръцки богове.  ;D ;D ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #4 -: Ноември 14, 2011, 01:56:39 pm »
Да, и на мен ми се е случвало. Също на първо време подозирам впечатлителност към тези неща. Дори да не мислиш за тях в будно и типично съзнателно ниво (бета), когато се "отнесеш" в сън или полусънено състояние, тогава и ти се променя настройката на съзнанието, при което усещаш по-явно "релефа" на тези запечатали се неща.

« Отговор #5 -: Ноември 14, 2011, 02:00:04 pm »
Според мен тук има един вид "тематично" изкривяване. Сънищата си значат различни неща, носят различни послания - я от висшия аз, я от някое друго добро същество, но подсъзнанието е решило да борави само със символиката на извънземни и природни бедствия - така ги поднася на съзнанието.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Ноември 14, 2011, 02:49:03 pm »
Погледни фазите на Луната , когато сънуваш тези сънища...Проследи знаците в които попада Луната...Виж какви аспекти прави Плутон към Луна , Меркурий и Нептун...,също и към Слънцето ти в наталната карта....
Това е от съществено значение за да се определи характера на съня....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #7 -: Ноември 14, 2011, 02:51:15 pm »
По въпроса със сънищата като цяло няколко точки намирам за най-големи:

1. Не всички сънища са метафорични, някои са буквални. Те обикновено не се различават трудно и са доста по-конкретни и реалистични от другите.
2. Причините и целите зад сънищата са различни - някои например са предсказващи, други са решения на проблеми, трети са в резултат на изцяло вътрешни бушувания и впечатления, напр. ако стоите много дълго с дадена тема, особено преди лягане.
3. Скептичен съм към универсалните съновни формули, поне за немалка част от тях, което изритва съновниците като стабилна основа за виждане на значението на сънищата.

« Отговор #8 -: Ноември 14, 2011, 02:53:32 pm »
Много съм съгласна с теб, особено по последната точка.  :blink: Като цяло мога да допълня, че съм забелязала, че някои хора имат склонност да имат по-диретни сънища, други винаги имат някакви с преносен смисъл. Аз не помня да съм имала директен сън - който да пророкува дадено събитие или да ми казва - Симона, стани, направи нещо, което трябва да се направи сега. Винаги сънувам някакви несвързани, луди работи от рационална гледна точка и трябва да се навърже символизма, за да се разбере какво се има предвид :)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #9 -: Ноември 14, 2011, 02:55:40 pm »
При мен до голяма степен се получава подобно, само че понякога сънувам и съвсем буквални неща. В някои случаи може да има периоди на буквализъм и периоди на символика. :)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #10 -: Ноември 14, 2011, 03:26:21 pm »
При мен до голяма степен се получава подобно, само че понякога сънувам и съвсем буквални неща. В някои случаи може да има периоди на буквализъм и периоди на символика. :)

Подкрепям  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #11 -: Ноември 14, 2011, 07:20:29 pm »
Погледни фазите на Луната , когато сънуваш тези сънища...Проследи знаците в които попада Луната...Виж какви аспекти прави Плутон към Луна , Меркурий и Нептун...,също и към Слънцето ти в наталната карта....
Това е от съществено значение за да се определи характера на съня....
И аз днес сънувах все кошмари или страхотии...
Гледам, фаза на луната полупълна-намаляваща. В близнаци. Плутон :opo: Луна. Нали гледаме аспектите м/ду самите транзити без натал? Опозицията не звучи добре.

Относно природните бедствия, логично това са символични сънища, при това често срещани.  Малко възможно е това да са предсказващи - буквални сънища...
Аз съм сънувала  цунамита, извънземни, бедствени положения и др. Със сигурност означават че предстоят лоши периоди/случки за сънуващия.

« Отговор #12 -: Ноември 14, 2011, 07:29:03 pm »
Ако е на сегашните транзити, няма страшно, минава за ден-два.  ;D Но Плутона ти да седне на главата на Луната, това вече не минава толкова бързо.  ;D Сигурна съм, че е по-неприятния вариант. Иначе Freya, ако бяха толкова буквални и лоши, сиг питащата да не доживее да ни пита, понеже все пак години наред да сънуваш все същото нещо ... Лично аз съм забелязала, понеже като си помня съня, и ми се стори, че е важен, хвърлям и едни карти да видя какво значи. Та в повечето случаи хубавите сънища ми носят само проблеми, глупости, мързел, лошите - нещо хубаво.

Иначе Kelvin, интересно наистина. И на мен ми се иска да имах буквални сънища от време на време, но и попринцип не помня много, понеже като се събудя през нощта и помня нещо, после пак заспивам и на сутринта НИЩО НЕ ПОМНЯ. Ако и 5 минути стоя без да си запиша нещо, просто ми е изхвърчало от главата. И много мразя това.  :angry: А рано сутрин не ми се пише особено много. Или по средата на нощта.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #13 -: Ноември 18, 2011, 12:11:14 pm »
Сънувах епизоди от различни сънища. Два от тях:

1. Общувах с едно момче, което в съня ми уважавах заради качествата му (оракулски?). Каза ми, че през новата 2012 година ще има две тежки бедствия, а едното от тях - в началото на годината. Не каза месеци, но след събуждане предположих, че това ще да е в първата 1/3 - 1/4 от годината. Доколкото си спомням детайли, спомена нещо за земетресения и наводнения.

2. Сънувах интересно устройство, вероятно аналог на ТВ и компютърни игри. В съня ми беше познато и не го ползвах за пръв път. Намисляш си определена игра и задържаш мисълта, поставяш ръце над него, при което започва едно топлинно усещане и вероятно масаж на точки, с което много бързо те вкарва в дълбоко медитативно-трансово състояние, вероятно тета вълни, при което цялата игра става във въображението ти, с детайлно триизмерно визуализиране. Мисля, че може да се ползва също за ментални проекции, вероятно и за телепортиране.

Беше чалната нощ...

*

AH

• 2201
« Отговор #14 -: Ноември 18, 2011, 12:39:40 pm »

1. Общувах с едно момче, което в съня ми уважавах заради качествата му (оракулски?). Каза ми, че през новата 2012 година ще има две тежки бедствия, а едното от тях - в началото на годината. Не каза месеци, но след събуждане предположих, че това ще да е в първата 1/3 - 1/4 от годината. Доколкото си спомням детайли, спомена нещо за земетресения и наводнения.

а какво казва хороскопът ти за тоя период?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #15 -: Ноември 18, 2011, 01:03:36 pm »

2. Сънувах интересно устройство, вероятно аналог на ТВ и компютърни игри. В съня ми беше познато и не го ползвах за пръв път. Намисляш си определена игра и задържаш мисълта, поставяш ръце над него, при което започва едно топлинно усещане и вероятно масаж на точки, с което много бързо те вкарва в дълбоко медитативно-трансово състояние, вероятно тета вълни, при което цялата игра става във въображението ти, с детайлно триизмерно визуализиране. Мисля, че може да се ползва също за ментални проекции, вероятно и за телепортиране.

Беше чалната нощ...

О оооо, добре дошъл в клуба...  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #16 -: Ноември 18, 2011, 02:06:04 pm »
Всъщност, всички сме в клуба.
Ако можехме да влезем в подсъзнанието на всеки (което се проявява в сънищата) щяхме да видим куп странни неща. И една сложна структура от индивидуални символи, преживявания и др. Всеки човек е една индивидуална и сложна съвкупност от възприятия, мисли, същност... някои просто не обръщат внимание на сънищата си или не помнят много. И не само в сънищата се проявява нашето подсъзнание. Но може би там можем да го наблюдаваме най-открито. И в същото време - неразбираемо за самите нас.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #17 -: Ноември 18, 2011, 02:12:12 pm »
Знаеш ли защо много хора не помнят сънищата си?!?!

Защото не могат да се справят психически с тях  ;)
Не са подготвени, не знаят много неща, не познават дори и себе си и не на последно място не могат да разгадаят символиката на сънищата си. ВА те пази от това, което би те разрушило преди да е настъпил момента да се прибереш горе...  :P

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #18 -: Ноември 18, 2011, 02:29:41 pm »
На всички ни е много трудно да разгадаем символиката на сънищата си. И ако в определена степен можем, то сме го постигнали с много търсене на отговори, навлизайки в нашето подсъзнание търсейки нашата същност и разбира се с много време и практика. За едни по-лесно, за други не.
Цитат
Знаеш ли защо много хора не помнят сънищата си?!?!

Защото не могат да се справят психически с тях 
Да разбира се, понякога и аз когато съм сънувала натоварващ и притеснителен сън, предпочитам дори да не го запиша и да не го мисля. Да го забравя по-бързо, че ми навява неприятни мисли.
Както това, така и просто някои хора не им обръщат внимание и не се вълнуват от тях. Прекалено са заети с "реалния си живот" и в момента в който се събудят веднага почват с мислите .... "така... днес трябва да простря прането, имам интервю за работа... бла бла бла..." и съня отлита.

Не всички сънища са неприятни. Някои са много хубави, но повечето и тях не помнят. Освен това изисква се много практика и ангажираност за да помниш голяма част от сънищата си.
Аз за себе си знам, че колкото повече ги записвам и мисля над тях, колкото повече внимание им обръщам - толкова повече ми се развива способността да ги помня - в детайли. Но това е на периоди и често можеш да попаднеш в дупка (без спомени от сънища), ако и си стресиран последно време - нищо чудно да нямаш спомени. Трябва непрекъснато да се занимаваш с това за да поддържаш едно ниво или да напредваш. Имам в предвид, че бързо се губи тренинг.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #19 -: Ноември 18, 2011, 02:44:05 pm »
а какво казва хороскопът ти за тоя период?

Имаш предвид транзитите за началото на 2012 ли? Не съм гледал още. Но в съня момчето имаше предвид световни бедствия, не лични събития.

Снощи още сънувах, че съм навил наденици около пръсците си и така вървя из града, хилейки се.  :rolf:

Сънувах и други откъси, а после се събудих в едно особено състояние, сякаш бях полу-влюбен и денят грееше повече. А когато излязох да се поразходя преди няколко часа, някакъв от двама клошари насреща ми ме поздрави: "Добър ден, господине!", на което кимнах.  :-\