Здравей Гост

Сексуалната съвместимост Луна ,Марс , Лилит , Плутон и още нещо

• 44 Отговора
  • 9293 Прегледи
двоен съвпад Марс/Венера. как го изтърва този човек, толкова ли беше зле останалото?

Аз имах един такъв, то не беше само двоен съвпад Марс/Венера, ами беше и съвпад Венера/Венера и съвпад Марс/Марс, тъй като имаме някакви дни разлика в рождението си.  ;D Голямо привличане беше, голямо нещо, направо ме изправи на нокти, изпи мозъка ми до краен предел, за друго не можех да мисля освен за него...
Но явно моята луна в съвпад с неговия северен възел нещо не му понесе.  :angry: Прекалено сложничко и кармично стана, не е така лесно като да се носиш по течението на нещата. Иии накрая се чудех в коя стена да го блъсна.  ;D Сега още се опитва да ми привлече вниманието с инфантилните си прояви, но мен не ме интересува.  :mellow:

*

Grace

• 2257

отговорът на този въпрос е в първия ми коментар...
за една година изправихме обществото на нокти 
на 42г с гадже абитуриент... така е,
като нямах гадже, когато аз бях абитуриентка 

хаха..akruks, става ми все по-готино да те чета. кажи нещо повече, астрологично де, за тази връзка. нещо по нодалната ос, АСЦ, Луна..? 

*

Stella

• 7765
Идеята ми е да се изведе чистата сексуална съвместимост....
От астрологична гледна точка това е интересно за всички ни.... :P
за чистата сексуална съвместимост е целия ми коментар без последното изречение за духовността  ;D
двоен съвпад- венера на А с марс на Б и венера на Б с марс на А

Моя Венера с негов Марс в еднакви знаци съм го преживяла, макар съвпадът да беше в доста широка орбиса. Неговата Венера пък беше в съвпад с моя Лилит. Сексулността е толкова силна, че от страст му треперят краката на рибешкия Марс. Цялото му тяло се тресе от желание, когато ме държи в ръцете си. Все още, когато ме види не може да се стърпи да не ме докосне, а докосне ли ме, се разтреперва целия. Това не може да се изиграе.

Аз затова и спрях да ходя при него, понеже започва да ме урочасва.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Друг много страстен аспект е Луна опозиция Плутон. Имала съм го с предния господин и с още един друг. това е аспект от типа: "От вратата за краката". Емоциите се успокояват в леглото.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Дотук виждаме, че на рибешкия Марс му е слаб ангела  ;D... Освен ако няма твърд аспект със Сатурн, тогава ще да е по-овладян.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Дотук виждаме, че на рибешкия Марс му е слаб ангела  ;D... Освен ако няма твърд аспект със Сатурн, тогава ще да е по-овладян.

той щото е дашен като Исус Христос, раздава се, да задоволи всички  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Да потвърдя за Луна в опозиция с Плутон. Имам съвпад Марс/Сатурн/Плутон във Везни и овненските Луни много му се радват, докато не усетят действието и на Сатурн.
« Последна редакция: Ноември 14, 2011, 08:37:13 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765

Слаб му е ангела при близостта на рибешката венера, а аспектът със Сатурн е точен куинсконс.

*

Lillie

• 30532
Между другото, навремето имахме колега, който от време на време идваше в офиса, та за него установих, че имаме огледален съвпад Венера-Марс, при това точен по градуси. Много се учудих, защото на практика не ме привличаше изобщо. Докато колежката, която имаше Луна в Овен в съвпад с неговия Марс, всеки път точеше лиги (но на нея по принцип й е доста слаб ангела - изгорена ретро Венера в Дева в Т-квадрат с Марс и Нептун ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
Интересно ми е, дали някой си е броил синастричните аспекти
( само мажорните - съвпад, тригон, квадрат и опозиция, хайде и секстил )
Колко мажорни синастрични аспекта се срещат в по-значимите връзки ?
( определено синастрията не ми е много присърце )

Сега седнах да ги изброя - над 15 мажорни аспекта, направо се втрещих
каква синастрия - няма неаспектирана синастрично планета   :o

И това не дава гаранция  :mellow:

Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз имам изключителна синастрия не с 15 , ами много повече...Няма неаспектирана планета и кардинални оси...И във връзката ми има всичко.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Интересно ми е, дали някой си е броил синастричните аспекти
( само мажорните - съвпад, тригон, квадрат и опозиция, хайде и секстил )
Колко мажорни синастрични аспекта се срещат в по-значимите връзки ?
( определено синастрията не ми е много присърце )

Сега седнах да ги изброя - над 15 мажорни аспекта, направо се втрещих
каква синастрия - няма неаспектирана синастрично планета   :o

И това не дава гаранция  :mellow:

Ей това е интересно за аспектите специално. Естествено, не е изчерпателно, но мисля че е сравнително справедлива система за определяне на базисна съвместимост.  :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112

Ей това е интересно за аспектите специално. Естествено, не е изчерпателно, но мисля че е сравнително справедлива система за определяне на базисна съвместимост.  :blink:

Благодаря за линка, наистина отнема много време да се мине през
всички тези аспекти и да се изчисли резултата и какво накрая:

" Дори да имате повече аспекти за най-силна съвместимост, няма гаранция за трайност на отношенията. Наличието на аспект от червената зона пък не означава развод или раздяла."

:rolf:     :rolf:      :bedtime2:

*

Lillie

• 30532
Не си падам по точкови системи.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Благодаря за линка, наистина отнема много време да се мине през
всички тези аспекти и да се изчисли резултата и какво накрая:

" Дори да имате повече аспекти за най-силна съвместимост, няма гаранция за трайност на отношенията. Наличието на аспект от червената зона пък не означава развод или раздяла."

:rolf:     :rolf:      :bedtime2:

Еее, искат да успокоят хората.  ;D Ако си много оптимистичен, можеш да си прецакаш отношенията с някой от простотия, ако си твърде негавитен, да си пропилееш шанса, та затова. Иначе съвместимост, естествено, че не се измерва в точки, тука Lillie е права, но ми харесва концепцията в този тест, че само положителни аспекти не са индикатор на добри отношения, трябва да има малко и от гадничките, за да има конфотация някаква, над която да се градят отношенията. Затова, мисля,  не става и да тръгнем да броим аспекти по брой, или положителни аспекти по брой.  :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
Не си падам по точкови системи.  :mellow:
И  аз   ;)

Като си помисля, че най-класическия аспект за сексуална съвместимост
( негов Марс съвпад с моя Венера ) изобщо не ми понася, ама тя Рибешката
ми Венера е виновна    ;D   
Не мога да приема Рибешкия Марс за мъж - къде по-интересни
са Скорпионските аспекти  специално в това отношение  ;)

P. S. В същност при мен " колата се обърна " не от най-гадните аспекти
( на тях съм им свикнала, защото си ги имам в изобилие в натала ),
а от една огледална квадратура между синастрични Венера / Луна
« Последна редакция: Ноември 14, 2011, 10:47:16 pm от Moonlady »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз имам изключителна синастрия не с 15 , ами много повече...Няма неаспектирана планета и кардинални оси...И във връзката ми има всичко.... :blink:
колко всичко?
щото при мен с този аспектирания от всякъде всичкото включва и майка му  ;D
а тя е скорпион, нема лабаво  :25:

Всичко...,без изключение... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
В същност при мен " колата се обърна " не от най-гадните аспекти
( на тях съм им свикнала, защото си ги имам в изобилие в натала ),
а от една огледална квадратура между синастрични Венера / Луна

С някогашната ми "голяма любов" имахме много точна квадратура Венера-Луна, дори съвпадът на неговата Венера с моето Слънце не помогна... Той беше с Марс в Рак, в квадрат към моята Венера и възли.
Имаше силно сексуално привличане през цялото време, но самият секс не беше задоволителен, а и една връзка не се гради само върху сетивността, при нас липсваше друг тип съвместимост - нямаше нормална комуникация, а и с много различна ценностна система бяхме.

За мен любимият мъж трябва да бъде на първо място и доверено лице, най-добрата ми "приятелка". Ако това усещане за доверие и споделеност липсва, трайни отношения не може да има, дори ако е силна страстта (в един момент и тя отминава).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ib

• *
  • 182
при нас има съвпад на плутоните и марсовете както и квадратура на луните ... лилит я нема нийде :)
имаме и въпросния квадрат на венера-луна, но и съвпад на венера със слънцето, меркурия и венерата :) - ам ... бийма обичам та е работата ...

п.с. моята луна съвпада с неговия юпитер, а юпитера ми с неговата луна ... това как да го тълкувам?
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

virgo

• *
  • 456
С бившия ми мъж имаме Луна/моя/ квадрат Плутон. Съвпади на Венерите/3 гр. е съвпад, нали/,  Венера/моя/ съвпад Уран, Съвпади на Луна/моя/  със Сатурн и негова Луна с моя Юпитер - точен съвпад.
Привличането за мен приключи след първото дете, за него чак, когато промени обекта на желанието.

С приятеля ми имаме съвпад на моя възел с неговата Венера, мой Сатурн съвпад с АС.
С един човек, с когото връзката хич я нямаше, но сексуално много се привличахме гледам сме имали опозиция
венера-марс и съвпад мой възел с негово слънце, Луна квадрат Плутон.