Здравей Гост

Марс в Дева 2011

• 146 Отговора
  • 24428 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Марс в Дева 2011
« Отговор #20 -: Ноември 28, 2011, 05:14:10 am »
даже разни стари любови на хоризонта да се запоявяват и напомнят за себе си. На печелившите честито, а за останалите -да си пожелаем стабилни приходи   ;)

Мунданните тригони с Венера и Плутон  дават и сила за подобни неща:) – любовите и парите тия дни се движат насам-натам:)

*

Asol

• 4140
« Отговор #21 -: Ноември 28, 2011, 07:57:53 am »
Хайде дано за повечето да е така, предвид тригона, който заформя скоро Венера. Тя вече е в Козирог, в рецепция със Сатурн. За всички с Венера/Марс, Венерите Сатурнови може и да се окаже по-интригуващ периода.
Като гледам от картата даже разни стари любови на хоризонта да се запоявяват и напомнят за себе си. На печелившите честито, а за останалите -да си пожелаем стабилни приходи и разумни разходи.  ;)

Началото на планетния цикъл е в Телец та и наплутонените Венери да си имат едно на ум.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Ноември 28, 2011, 03:13:35 pm »
даже разни стари любови на хоризонта да се запоявяват и напомнят за себе си. На печелившите честито, а за останалите -да си пожелаем стабилни приходи   ;)

Мунданните тригони с Венера и Плутон  дават и сила за подобни неща:) – любовите и парите тия дни се движат насам-натам:)

Значи е време да си събирам хонорарите, че от няколко месеца някои ми се правят на луди, а идва краят на годината.  :97:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Ноември 28, 2011, 10:11:30 pm »
Транзитен марс през 2ри ,тригон с венера 10ти.И тригон юпитер 6ти.При мен.

Мой познат има нат венера в козирог на 11 гр.И транзитният марс ,ще я тригонира.Хем венерин възврат ,хем тригон с марс. Мислите ли ,че тр плутон който е на 6гр вече му влияе в съвпад с нат венера?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Ноември 28, 2011, 10:17:43 pm »
Мисля да се възползвам от големия земен тригон между Марс, Юпитер и Венера/Плутон... Сега към края на годината ще ставам бирник.  ;D
(като нема лИбоФ, все нещо трябва да има!)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Ноември 28, 2011, 10:35:36 pm »
Мисля да се възползвам от големия земен тригон между Марс, Юпитер и Венера/Плутон... Сега към края на годината ще ставам бирник.  ;D
(като нема лИбоФ, все нещо трябва да има!)

Защо се задоволяваш с малкото....? :-\ ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #26 -: Ноември 29, 2011, 08:04:11 am »
на 5/12/2011г  - тригона между  Марс Дева/ Венера Козирог са на Асц. и К5,и ще е валиден за цяля година в новият солар, по натал са в секстил
мундо цикълът им в 9,01 Телец активира с опозиция нат.Венера ,У2
тр.Юпитер в Телец обърна курса точно в този градус и ще стацио пак в него
тр.Плутон е от дълго време напред назад активирайки с каре К2 и К8- назадък,отнема всичко в излишък,остава ти необходимото
в 7 градус на Козирог са тр.Плутон,тр.Венера, прогр.Венера У2, прогр.Меркурий У1,10, дир.Луна/Нептун и сол.Асц.- на новият солар
и всичкият този сбироток стой срещу точката на затъмнението в 10 дом / 9,12 Рак от 01/07/2011год/
повечето са недоволни от тр.Сатурн във 2 дом,аз съм доволна,че задържа поне фин.положение стабилно,без промени,такова каквото е било при влизнето му
като имаш строг разчет,разумност,баланс / при мен са Везни на К2/ при разпределение на активите- нямаш проблеми, колапс,кризи
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #27 -: Ноември 29, 2011, 11:16:17 am »
беше над нат. Луна, ве4е в разходящ съвпад--> ангажираност, нервност, негативни мисли, финансови затруднения. С разпадането на аспекта , нещата малко по малко се разрешават.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #28 -: Декември 01, 2011, 05:59:42 am »
Натален Марс ми е в Дева в 3 дом,това Марсов вазврат ли е,в момента Марс прави опозиция със Сатурн,който е в 9-ти натален,управител на 7-ми.По натал имам съвпад между Марс и Сатурн,Марс-управител на 10-ти Вси4ко това като проблеми в работа ли да очаквам...Между другото и натален Марс тригон ЮПИТЕР в 11 дом.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #29 -: Декември 08, 2011, 10:53:04 am »
В момента при мен Марс прави доста тежки транзити-съединение с Уран,после с Плутон,Уран-управител на 8d.,а Плутон-на 5д. Сатурн прави квадрат АЦ,а от януари-Плутон квадратира МЦ.Няма да скучая май..............
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 12:36:51 pm от zora »

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Декември 11, 2011, 10:17:11 pm »
Този Марс ще разкаже играта на синастричните тао-квадрати от подвижния кръст.
Ще ги тресе до юли 2012 г.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #31 -: Декември 12, 2011, 07:08:17 am »
Марс по принцип се проявява най-видимо, когато е под управителството на подсъзнанието. Особено в знак на перфекционизъм. Както е при бойните изкуства, където се иска много бърза и точна реакция.

А когато е и под управителството на все пак по-слабия Меркурий, по действията си можем да съдим какво има или иска подсъзнанието ни.

Например, по отношение на служебна реализация, ако не предриемем нищо, значи подсъзнателно не я желаем. Ако по отношение на връзка не предприемем нищо – същото означава:)

« Отговор #32 -: Декември 12, 2011, 07:30:22 am »
А когато е и под управителството на все пак по-слабия Меркурий, по действията си можем да съдим какво има или иска подсъзнанието ни.

Например, по отношение на служебна реализация, ако не предриемем нищо, значи подсъзнателно не я желаем. Ако по отношение на връзка не предприемем нищо – същото означава:)

Това си е валидно и без Марс да е в дева.Никой не си мърда пръста ако не желае нещо.Или си го мърда,ама така че да си намери повод да се откаже.Ти да не би да чакаш по 2 години,за да разбереш какво било имало в подсъзнанието ти и дали искаш нещо?

*

AH

• 2201
« Отговор #33 -: Декември 12, 2011, 07:40:32 am »

Това си е валидно и без Марс да е в дева.Никой не си мърда пръста ако не желае нещо.Или си го мърда,ама така че да си намери повод да се откаже.Ти да не би да чакаш по 2 години,за да разбереш какво било имало в подсъзнанието ти и дали искаш нещо?

е, през повечето време не сме наясно какво има в подсъзнанието ни:)

ти, разбира се, винаги знаеш истината от първа инстанция:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Декември 12, 2011, 08:03:46 am »
Марс по принцип се проявява най-видимо, когато е под управителството на подсъзнанието. Особено в знак на перфекционизъм. Както е при бойните изкуства, където се иска много бърза и точна реакция.

Ей, сега го хванах натясно приятеля ми -  Девата му е в 10-ти дом и Марс ще му циркулира в 10-ти дом 7 месеца.
Ще го видя дали желае професионална реализация или не желае.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Декември 12, 2011, 08:15:53 am »
Склонна съм да се съглася донякъде с АН, понеже Марс изкарва на повърхността неосъзнатите ни импулси, понякога дори силово. Неговото влияние често се възприема като натиск отвън, особено при негативните апекти и съвпада.

Обаче, ако няма нещо заложено в картата, то просто няма да се реализира. Ако има заложби, Марс ще ни подтикне да вкараме в действие своята предприемчивост, за да се придвижим напред. Все пак Марс управлява Овена, а този знак се свързва с новото начало и предприемачеството.

*

AH

• 2201
« Отговор #36 -: Декември 12, 2011, 08:21:05 am »
Ей, сега го хванах натясно приятеля ми -  Девата му е в 10-ти дом и Марс ще му циркулира в 10-ти дом 7 месеца.

От друга страна, като отчетем ретроградния Меркурий, който ни кара по-скоро да умуваме, отколкото да действаме, плюс мунданната опозиция Юпитер/ентусиазъм/ и Сатурн /запазване на статуквото/, не бързай много с генерални изводи:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Декември 12, 2011, 08:44:55 am »

От друга страна, като отчетем ретроградния Меркурий, който ни кара по-скоро да умуваме, отколкото да действаме, плюс мунданната опозиция Юпитер/ентусиазъм/ и Сатурн /запазване на статуквото/, не бързай много с генерални изводи:)

Къде я видя тази мунданна опозиция? Догодина ни чака тригон между двата титана.

*

abroad

• 2187
« Отговор #38 -: Декември 12, 2011, 08:54:01 am »
догодина си е за догодина ;D
сега са в опозиция

*

AH

• 2201
« Отговор #39 -: Декември 12, 2011, 08:59:29 am »
Къде я видя тази мунданна опозиция? Догодина ни чака тригон между двата титана.

е, сега е 3-4 градуса орбис, отделно, Юпитер е ретрограден и го свива.

В мунданната всякак са препоръчителни широките орбиси, пък даже и в персоналната при аспекти със светилата или между бавните планети.

оная, уж неуловима вибрация, при широк орбис, която действа на всички хора, понякога е по-важна от персоналната при тесен орбис - едно обясненията за липса на събитийност в личен хороскоп