Здравей Гост

Марс в Дева 2011

• 146 Отговора
  • 24462 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Марс в Дева 2011
« Отговор #100 -: Декември 17, 2011, 05:50:03 am »
да,мисля,успях да приема 1-2 правила в личната сфера. ;)

а намираш ли нещо вярно в думите ми, че понякога правилата дават повече свобода?

или с други думи- наемният работник ли е по-свободен, или собственик на бизнес?

Преди 20 години една моя близка замина да учи и работи в Швеция. Сподели, че там е по-престижно да имаш един снегорин и да почистваш улиците, отколкото да си лекар или учител на държавна практика. Това си беше революционно мислене за ония времена за българите.

« Отговор #101 -: Декември 17, 2011, 07:58:09 am »
аз съм с Марс Дева на Асц и тр.Марс в Дева не го усещам като по- голяма активност, такава съм си по рождение ;)

това със шефове и правила е трудно,когато и уран и плутон са там

ами може да пренасочиш активността:)

аз тъкмо се чудя днес дали ще имам ентусиазъм да насоча малко активност към работа за външния вид:)

Как се проявяват Уран и Плутон?

като постоянно натиснат педал на газта- 3 в едно, като плутон е турбото
атомна реакция,веднъж активиран процеса не може да се спре, може само да се контролира за полезност,да не се получи взрив :mellow:
издържливостта е огромна и в очите на  околните подобен катализатор е безумие, а за мен просто удоволствие
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 08:04:50 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #102 -: Декември 17, 2011, 08:15:31 am »
атомна реакция,веднъж активиран процеса не може да се спре, може само да се контролира за полезност,да не се получи взрив :mellow:

трудна работа, но такъв ти бил късметът:)

и как я правиш профилактиката на тая атомна централа?:)

нещо по Луна, може би:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #103 -: Декември 17, 2011, 12:19:53 pm »

а намираш ли нещо вярно в думите ми, че понякога правилата дават повече свобода?

зависи на даден етап с какво си по-склонен да направиш компромис
а, ако имаш колебания задължително в някакъв момент трябва да опиташ и от двете, за да няма разхищение на енергия в погрешни мисли
а може и двете - хем шеф на заплата, хем собствен бизнес - имам неколцина такива близки познати :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Декември 17, 2011, 12:32:09 pm »

зависи на даден етап с какво си по-склонен да направиш компромис
а, ако имаш колебания задължително в някакъв момент трябва да опиташ и от двете, за да няма разхищение на енергия в погрешни мисли
а може и двете - хем шеф на заплата, хем собствен бизнес - имам неколцина такива близки познати :blink:

Зависи от гледната точка... ;D Свободата е вътрешно усещане...Мисля , че наемника е далеч по-свободен....
Дали всъщност безотговорността не е в основата на свободата? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #105 -: Декември 17, 2011, 12:40:37 pm »
а може и двете - хем шеф на заплата, хем собствен бизнес - имам неколцина такива близки познати

Горното обикновено се прави, за да държат административните лостове и частният бизнес да им върви. Също така, хем използват връзки и влияние (нарича се конфликт на интереси), хем могат да препънат конкуренцият чрез механизмите на властта.

*

abroad

• 2187
« Отговор #106 -: Декември 17, 2011, 12:46:51 pm »
а може и двете - хем шеф на заплата, хем собствен бизнес - имам неколцина такива близки познати

Горното обикновено се прави, за да държат административните лостове и частният бизнес да им върви. Също така, хем използват връзки и влияние (нарича се конфликт на интереси), хем могат да препънат конкуренцият чрез механизмите на властта.

не, съвсем нямах такива примери предвид
едната дейност няма нищо общо с другата...
по-скоро е двойно подсигуряване, ако едното не върви

« Отговор #107 -: Декември 17, 2011, 12:54:01 pm »

трудна работа, но такъв ти бил късметът:)

и как я правиш профилактиката на тая атомна централа?:)

нещо по Луна, може би:)

еми по секстилите към венера-луна- нептун и по тригоните към юпитер в 9
щастието е комбинация от добро здраве и лоша памет

*

AH

• 2201
« Отговор #108 -: Декември 17, 2011, 01:30:45 pm »

мисленето, даже и погрешно, си е лесна работа:)

като опрат нещата до действия и резултати от тях, може да стане далеч по-сложно:)

*

AH

• 2201
« Отговор #109 -: Декември 17, 2011, 01:35:27 pm »

Венера и Нептун са слаби, гледай Луната все да е на линия:)

но пък тя е от тия, дето по-трудно излизат на преден план и не и ли обръща човек внимание.......:)

« Отговор #110 -: Декември 17, 2011, 04:04:07 pm »

Венера и Нептун са слаби, гледай Луната все да е на линия:)

но пък тя е от тия, дето по-трудно излизат на преден план и не и ли обръща човек внимание.......:)

как да й обръщам внимание, по дома на който е упр.,по дома където е или по аспектите
не казваш нищо за Юпитер :blink:

« Отговор #111 -: Декември 17, 2011, 04:51:45 pm »

има ги описани в книги - например заделяш си две саксии с цветя /понеже растенията са твърде подвластни на Луната/ - едната я обграждаш с внимание всеки ден, а другата - доста по-рядко...След месец да речем ще ги сравниш :)  - но това е експеримент, който просто отчита влиянието на Луната и твоите способности като приемник и предавател на някакви енергии :)

цветята и луната ,експериментирам го от години

*

AH

• 2201
« Отговор #112 -: Декември 17, 2011, 05:32:57 pm »

ами аз май по принцип подхождам към Юпитер по оная схема:- Бог високо, цар- далеко:)

струва ми се, че като си знаем, че радиксът ни е напрегнат, трябва да се стремим максимално да използваме Луната/като по-силното светило/ във всичко и ежедневно- напълно съзнателно- после ще стане условен рефлекс- упражняваме всичко по аналогиите на Луна- интуиция, женственост, грижа и т.н.:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #113 -: Декември 17, 2011, 06:11:08 pm »
Ан, това с ухажването на Луна е в случай, че не е наранена или при всякакви случаи? :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #114 -: Декември 17, 2011, 06:25:54 pm »

ами аз май по принцип подхождам към Юпитер по оная схема:- Бог високо, цар- далеко:)

струва ми се, че като си знаем, че радиксът ни е напрегнат, трябва да се стремим максимално да използваме Луната/като по-силното светило/ във всичко и ежедневно- напълно съзнателно- после ще стане условен рефлекс- упражняваме всичко по аналогиите на Луна- интуиция, женственост, грижа и т.н.:)

При мен луната и слънцето са в опозиция, а върху луната имам нептун и затова се старая да следвам слънцето си, нищо, че е в съвпад с южния възел. Нещата не са толкова прости, когато се борят луна и слънце  :-[
The only distance is that which we create!

« Отговор #115 -: Декември 17, 2011, 07:23:26 pm »

тя У11 ,обгрижването  е на пиедастал с този нептун до нея, такава беше и мама към мен

*

Stella

• 7765
« Отговор #116 -: Декември 17, 2011, 07:28:47 pm »

Брех, жива да не бях, да разбера, че луната, която свети с отразена светлина била по-силното светило. ;D
Именно защото е по-слаба и неосъзната, май трябва да сме чувствителни към нейните сигнали и да се научим да си угаждаме.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #117 -: Декември 17, 2011, 07:29:27 pm »
Ийгъл, ти си пълнолуние.
Как планетата да прави?Не правят ли те?

*

Stella

• 7765
« Отговор #118 -: Декември 17, 2011, 07:32:31 pm »
Според мен нито слънчевите нито лунните качества следва да се пренебрегват. А да се търси баланса между двете начала. За опозицията е по-лесно да намери баланса, докато квадратурата е вечно неудовлетворена и за нея е изключено удовлетворяването им  да стане по едно и също време.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #119 -: Декември 17, 2011, 07:33:47 pm »

юпитер ретро в 9 ми е единствен в горната полусфера балансира цялата енергия от долната,/синглетон/с  3  тригони
тригон марс/юпитер,точното време,точното място
тригон уран/юпитер ,внезапният късмет
тригон плутон/юпитер,имам добри съседи , наследство,помагащи ми да преживея всички кризи в живота

а ти ме заби с това Бог високо, цар- далеко:)