Ан, кажи ми до колко самостоятелни са решенията на човек,чиито марс е на асц. но в съвпад с уран и плутон и каре към слънцето
не можеш да си играеш с енергиите на уран и плутон и да ги променяш по твоя воля,точно обратното - те те променят и ако се дърпаш ти го налагат
как стой въпроса със желания и решения,пораснах още на 4 год. с развода на родителите ми и от тогава не мечтая,живея в реалността
Разводът е конкретно събитие. Ако не е бил той, щеше да е нещо друго.
Сега може би има по-малко разводи, защото хората преди това не се женят. Или пък бракът е толкова компрометиран, че в него и без това не е останала любов, а само договорености и разводът ще е просто загуба на време.
Нещата са в това, че когато от детството, поради екстремални събития, подсъзнанието изпраща силни сигнали към съзнанието, то реагира, а тая връзка изгражда силен Аз, който се стреми да оцелява.
Слабият Аз вирее във всякаква обстановка, а силният има изисквания.
Конкретиката на връзките на светилата с другите планети може да подскаже начини, ако търсим промяна.
Но така или иначе, или разхлабваме Аза за по-лесно вписване, или неопредено дълго време търсим подходяща среда за силния Аз.
А за изчезването на желания и мечти нямам добро обяснение- само констатирам, че по някое време са изчезнали:) Може да са като волни птици- ако осъзнават клетката, да не искат да пеят:)