Здравей Гост

как да разпозная измамника

• 50 Отговора
  • 5245 Прегледи
Re: как да разпозная измамника
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2011, 07:44:02 pm »
Лили,

на пръв поглед картата постната от теб   ми заприлича на моята
викам я,тоя е роден малко преди мен
но при повторно вглеждане си викам пу-пу,очила ми трябват вече ;)
 слънце,венера,луна и мерка са му различни като знаци/домове и аспектациите,управители
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Ноември 23, 2011, 07:49:24 pm »
При този акцентът е върху 3 и 12 дом, силно влияние на Юпитер/Нептун и тронова Венера.
Много мазен тип, а ако е роден малко по-късно, АС може да мине във Везни, макар че сякаш няма излъчване на Венера в първи дом. Прави ми впечатление аспектацията на Меркурий - квадрат с Марс, Плутон и Уран, при това в мутабелни знаци. Много му сечеше пипето за далавери и тарикатски схеми.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Ноември 23, 2011, 08:01:08 pm »
еми щом е замесен марс като У8 в 12

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Ноември 23, 2011, 08:09:37 pm »
Според мен по се връзва Меркурий да е управител на Асцендента, така излизат на фокус квадратите му с три планети в 12 дом и мутабелният акцент в хороскопа. При изгряващи Везни и тронова Венера в първи дом фокусът би трябвало да се измести в други сфери.

Освен това съпругата му е с артистична професия (оперна певица), по-скоро биха го дали Риби на Десцендента, той има и афинитет към жени от този слънчев знак.
« Последна редакция: Ноември 23, 2011, 08:13:41 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Ноември 23, 2011, 08:13:45 pm »
па и У 12 ,Слънце/а диспозитора му в 12/ съвпад Нептун ,У7 във 2-интереса е видим и посоката е ясна,а партньора е с талант- певица
« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 08:17:48 am от strelicka »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Ноември 24, 2011, 12:02:38 pm »
И баща кредитен милионер.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Ноември 24, 2011, 12:34:46 pm »
Сетих се за картата на "Вуте" (да ме прощава Марая! :blink:) - новолуние в Риби в голям воден тригон с Юпитер и Нептун. Е, какво да се каже за човека, не е ли късметлия? - винаги намира кой да му вади кестените от огъня. Няма никакви аспирации към духовното и езотериката, доколкото знам.

Простено ти е , щом става дума за астрология.... ;D

Аспект меркурий / Нептун особено в знака скорпион често предполага такива люде....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Ноември 24, 2011, 12:46:17 pm »
Аспект меркурий / Нептун особено в знака скорпион често предполага такива люде....

Такъв съвпад има и руският олигарх и мултимилионер Роман Абрамович, бивш губернатор на Чукотка.
Меркурий/Нептун в тригон със Сатурн в Риби, Юпитер не участва обаче, има квадрат Слънце/Юпитер.

Намерих данните му, но без час на раждане.

Съвпад Меркурий/Нептун в Скорпион има и бившият премиер на Украйна Юлия Тимошенко, която сега обвиняват в присвояване на доста крупни суми и злоупотреби с властта, наскоро имаше съдебен процес срещу нея и вече може да са я тикнали зад решетките.

И нейната карта е без час на раждане.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Ноември 24, 2011, 12:56:05 pm »
Аз съм особено препазлива когато срещна аспект на Мерка и Нептун....Така също и аспект на Нептун и Юпитер...
Наред с това наблюденията ми в/у доста карти ми дават основание да споделя , че Мерка в риби е изключителен мошенник...

И много моля , всяка прилика с Меркурий в този сайт...е изключена...Ако някой се припознае... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Ноември 24, 2011, 12:58:51 pm »
Аз съм особено препазлива когато срещна аспект на Мерка и Нептун....Така също и аспект на Нептун и Юпитер...

Поотделно може и да са безобидни, но когато се съчетаят двете планети в аспект с Меркурий, съм нащрек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Ноември 24, 2011, 01:10:21 pm »

Поотделно може и да са безобидни, но когато се съчетаят двете планети в аспект с Меркурий, съм нащрек.

При различните аспекти проявите са различни на двете планети...Съвпада е доста интензивен..., тригона с лекота дава мошенници в повечето случай....Като разбира се , че всичко зависи от нивото на проработка...
Мисля , че опозицията..е най-добра м/у тях...
Забелязвам , че при творчески аспекти също се срещат подобни хора....Кармичните говорят за други...и по-сериозни неща...
Обикновено , обаче има и случай когато сами се лъжат такива хора...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Ноември 24, 2011, 01:18:08 pm »
Точно това щях да пиша, че съвпадът и тригонът са най-коварни като се съчетаят, за квадратури нямам такива наблюдения. Опозицията също крие изненади, но такива поради присъщото им противоречие са и по-лесни за разкриване. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Ноември 24, 2011, 01:25:22 pm »
Точно това щях да пиша, че съвпадът и тригонът са най-коварни като се съчетаят, за квадратури нямам такива наблюдения. Опозицията също крие изненади, но такива поради присъщото им противоречие са и по-лесни за разкриване. :)

При квадратурата следва да се отбележи /а и не само при нея/ в какъв контакт е Меркурий със Слънцето...Ако планетата е казими , рядко дава мошенници...Фазовия Меркурий е по-скоро способен на самозаблуда и измама...Ако планетите попадат под хоризонта то провокацията им е на подсъзнателно ниво...и тук има особено значение как са аспектирани със Сатурн и планетите след сатурн....

« Отговор #33 -: Ноември 24, 2011, 01:53:49 pm »
По картата на Марияна.

Луна в съппад със СЛВ - преди доста време говорихме, че този аспект прави човека непредвидим и в края на крайщата жесток. Че от такъв не можеш да очакваш нищо добро. Това, че е в Риби и в 1ви дом само му придава допълнителна артистичност и сигурно поражда и състраданеие към него, а той умело го демонстрира към околните преди да ги унищожи и не на последно място това, че се случва в 1ви дом е начин да се наложи над другите.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Ноември 24, 2011, 02:07:17 pm »
Луна в съвпад с кету и в аспект със сатурн дава по скоро изключително жестоки и вечно неудовлетворени хора...
често се среща хора с луна в съвпад с СЛВ да бъдат доста известни и с добра слава.....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #35 -: Ноември 24, 2011, 02:11:37 pm »
май имаше подобна тема, но ми се иска да добавя, че обикновено такъв човек сам си пречи ( и на другите така), често има ментални проблеми, затормозено мислене, затормозено възприятие на собствените мисли;
като ефект у  мъжка карта ще е шантава майка или такава жена; при жената обикновено е лично тя с ментални проблеми ( може сценария с майката да се повтари);

Наскоро преди около година един мой познат ( има съвпад луна-раху на мц и е чужденец) се ожени поради  някакви документни страхове и причини за една кака, която го гонИ от 7-8 месеца, той пищеше, че не я иска, но клекна в полза на гражданство и постоянен статут. Та тази е луда 1000%. сега разбрах, че се и пердашели, ама май тя него :-X

п.п. Тези имат лоша слава, интриганти са и прецакаха всичките си работни партньори ( не че са цъфнали)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Ноември 24, 2011, 02:13:09 pm »
Луна в съвпад с кету и в аспект със сатурн дава по скоро изключително жестоки и вечно неудовлетворени хора...
често се среща хора с луна в съвпад с СЛВ да бъдат доста известни и с добра слава.....

Луна в съвпад с Раху и Сатурн или с Раху и Марс също може да даде жесток и егоистичен човек, дава и силно изразен егоцентризъм понякога. Относно славата - тя може да бъде и със знак "плюс", и със знак "минус", зависи в кой знак е позициониран съвпадът. Например, Луна в съвпад с Раху в Телец е едно (екзалтация), Луна/Раху в Скорпион е друго, особено ако получава аспект от друг малефик (говоря за сидерални позиции). Есенциално слаба Луна в съвпад с възлите може да даде и истеричност, соматични разстройства, неспокоен/внушаем ум, тревожност. Счита се, че съвпадът с Раху е по-неблагоприятен за Луната, отколкото с Кету. Сред "непрестижните" и "съмнителни" професии Луна/Раху/Сатурн се нарежда на първо място според индийците. Такъв човек може и да не бъде измамник, но лесно да се влияе от другите, има чувствителна настройка към "попиване" на негативни мисли и енергии, затова има риск да общува с такива хора или да работи за тях, ако говорим за "съмнителна" професия. Наблюдавала съм такива случаи на практика - на натива може да му се случи или да работи в корумпирана среда, или сред измамници, например във фирма, занимаваща се със съмнителен бизнес (изпиране на пари, заобикаляне на закона, симулативни сделки, фалшифицирана документация, източване на ДДС и т.н.).

« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 02:24:30 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #37 -: Ноември 24, 2011, 02:34:42 pm »
Пабло Ескобар -наркобос -  има всичко казано за Луна в съвпад Раху + Лилит в Овен;
съвпад Марс/Сатурн квадрат Меркурий
Луна квадрат Венера
Много жесток човек
http://www.astrotheme.com/portraits/2jHmy8GEhG3u.htm
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Ноември 24, 2011, 02:36:14 pm »
Миналата година нали имаше някакъв атентат? Сещате ли се за името на терориста (млад мъж беше)? Спомням си, че и при него имаше Луна, Раху и Сатурн в един знак.

Цитат
Пабло Ескобар -наркобос

По сидерал са в различни знаци - Раху в Риби и Луна в Овен.
Ако е роден по-рано, Луната може да отиде в Риби (преди 23ия градус на троп. Овен).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Ноември 24, 2011, 02:39:07 pm »
Има още нещо...Домовете са от изключително значение...Забелязала съм , че определени планети попаднали в кадентни домове 3,6,9...ти говорят за сериозни проблеми по отношение на връзките , контактите , мисловния процес и ежедневието....
Опита ми показва , че има значение куспидата като градус и знак...,както и неиния управител...