Здравей Гост

как да разпозная измамника

• 50 Отговора
  • 5224 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: как да разпозная измамника
« Отговор #40 -: Ноември 24, 2011, 02:43:37 pm »
Ето я и Майка Тереза пак съвпад Луна Сатурн и Раху в Телец....
а сега де   ;D
Известност - да, но "светец или престъпник" ?

http://www.astrotheme.com/portraits/jwk5euKd6HjP.htm
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Ноември 24, 2011, 02:46:22 pm »
съвпад Марс/Сатурн квадрат Меркурий

Античните астролози са били на мнение, че човек с такива аспекти би могъл да бъде крадец, измамник.

По сидерал има съвпад Слънце/Меркурий в Скорпион и съвпад Марс/Сатурн в Лъв. Рецепция Слънце/Марс, Марс аспектира Слънцето и Меркурий, Сатурн не дава аспект. Слаб Юпитер - в знак на падение. Не се знае обаче в кои домове се падат планетите.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Ноември 24, 2011, 02:47:42 pm »
а сега де   ;D

По сидерал има само съвпад Луна/Сатурн, Раху си остава в знака след отчитане на прецесията.

Освен това специално при Майка Тереза нито е сигурен часът, нито дори датата на раждане!

Съвпад Луна/Сатурн има и Петър Дънов, но възлите не участват.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Ноември 24, 2011, 02:50:47 pm »
а сега де   ;D

Наскоро визирах картата на Майка Тереза и имаше спор , че не е верен нито деня , нито часа ...,та какво остава годината...

Хирург или касапин съм писала в моя сайт за избора по така наречения андреев кръст...Нямам много време , за да прехвърлям постове ...
От особено значение както каказ по-горе е дома в който попада съвпада , както и декадата и дуодата...Защото всеки дом има 3 клетки...и всяка клетка освен различните субдиспозитори има и различни изяви...Нещо повече...,ако преминем и към делението на 12 равни части...можем да получим изключителни резултати...само , че струва ли си...Труда е ужасно много...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #44 -: Ноември 24, 2011, 03:02:56 pm »
а сега де   ;D

По сидерал има само съвпад Луна/Сатурн, Раху си остава в знака след отчитане на прецесията.

Освен това специално при Майка Тереза нито е сигурен часът, нито дори датата на раждане!

Ето го и Роналд Рейгън - и по сидерал всичко е в Овен
Луна, Раху и Сатурн 
http://www.astrotheme.com/portraits/wP43Q6K76N96.htm

Склонна съм да приема, че Луна/Раху дава известност, но за
другите неща имат значение други констелации

съвпад Марс/Сатурн квадрат Меркурий

Античните астролози са били на мнение, че човек с такива аспекти би могъл да бъде крадец, измамник.

Този квадрат го има при синът ми, но той е " душичка" и честен до наивност  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Ноември 24, 2011, 03:11:28 pm »
Ето го и Роналд Рейгън - и по сидерал всичко е в Овен
Луна, Раху и Сатурн 
http://www.astrotheme.com/portraits/wP43Q6K76N96.htm

Склонна съм да приема, че Луна/Раху дава известност, но за
другите неща имат значение други констелации

В 11 дом са и в една от най-благоприятните възможни позиции, по принцип в този дом малефиците се чувстват най-добре. Но отсреща има Юпитер върху Кету - това променя конфигурацията. Юпитер е в много благоприятна позиция по дом (5 дом) и формира Раджа йога - управлява 7 и 10 дом и се намира в 5ти, което предполага престиж, известност и успех. Юпитер в ъглов дом от Луна формира още една благоприятна комбинация - Гаджакесари йога.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #46 -: Ноември 28, 2011, 08:01:40 pm »
Ето ви един известен професор по право, ако искате да го нищите. Той не е измамник (е ... твърде вероятно е, но ...), обаче сме имали две седмици лекции при него, по три дни, което значи че имаше общо опции да дойде на време 6 пъти, не дойде НИТО веднъж навреме. Мазно закъснява с по няколко часа.  ;D Всъщност два от тези дни изобщо не се появи (поне ни казаха последния момент), а другия един ден не дойде цялата сутрин, чак следобед.
 За часа не съм сигурна, карах го на интуиция, доста злобни скорпионски погледи може да хвърля, ако му се наруши дисциплината по време на лекции. Та учудих се - сбрал толкова "точни, педантични" деви, а все закъсняват.  :rolleyes: Няма да сме първия или последния курс, който ще се оплаче от това, нито ще сме първия или последния университет.  ;D ;D

« Отговор #47 -: Ноември 28, 2011, 08:09:32 pm »
еми с тоя ретро упр. на Девата кво искаш точност,професор-името работи за него,не той за име
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #48 -: Ноември 28, 2011, 08:14:02 pm »
Е, предполага се, че все пак трябва да си го пази името и някога е работил, за да го заслужи. Надявам се поне тогава да е бил точен  ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #49 -: Ноември 28, 2011, 09:57:24 pm »
Ето ви един известен професор по право, ако искате да го нищите. Той не е измамник (е ... твърде вероятно е, но ...), обаче сме имали две седмици лекции при него, по три дни, което значи че имаше общо опции да дойде на време 6 пъти, не дойде НИТО веднъж навреме. Мазно закъснява с по няколко часа.  ;D Всъщност два от тези дни изобщо не се появи (поне ни казаха последния момент), а другия един ден не дойде цялата сутрин, чак следобед.
 За часа не съм сигурна, карах го на интуиция, доста злобни скорпионски погледи може да хвърля, ако му се наруши дисциплината по време на лекции. Та учудих се - сбрал толкова "точни, педантични" деви, а все закъсняват.  :rolleyes: Няма да сме първия или последния курс, който ще се оплаче от това, нито ще сме първия или последния университет.  ;D ;D

Изглежда ли като гей?
Щот като гледам картата, има някои аспекти.

« Отговор #50 -: Ноември 28, 2011, 10:13:32 pm »
Оооо, много точно попадение, Hm. Човекът се облича добре, нищо притеснително, във самото излъчване, визия и т.н също не, но жестовете му ... просто всяка колежка му завижда на грацията. Интересно, това според теб на какво се дължи, на кои аспекти, понеже имам и един колега със същите ... нежни жестове и двамата много обичат да спорят и е много комично да ги гледаш отстрани.  ;D ;D ;D ;D