1. Ще се съглася и с мнението на Стела и Кайли. Стела е права, че всеки, каквото и да ДЕКЛАРИРА, прави нещата заради себе си. Хело, определено прекалено много иска да властва, да и се обръща внимание, за да я класифицирам като уверена, жена, която се цени и обича. Това не го казвам, за да я обидя (което си заслужава, защото самата тя е изключително агресивна като поведение и съм забелязала, че само когато и се говори остро се "усмирява", от това да обсебва публичното пространство). Казвам го, защото тя е пуснала темата НЕЯ я вълнува този факт.
2. Всеки се ражда харесващ себе си. Не съм видяла малко дете, което да е депресирано и тн. всички бебета си играят и се забавляват (естествено когато са удовлетворени физиологичните им нужди). Обаче после почва промивката - първо семейството ти, после училище и университет. И обикновено майките, които се ценят създават жени, които се ценят. Моята майка е образована и много независима и бабите ми са такива и аз съм такава. С различни хороскопи сме. Ама тотално различни и като стихии и като подредби. Но се харесваме. Уважаваме и себе си и другите.
3. При Хело виждам този страх да не изпусне нещо, което често съм наблюдавала при работническата класа, хора, които не са на сигурни позиции, от тях не зависи нищо и постоянно трябва да следят на къде духа вятъра (на шефът какво ще му хрумне). При образованите специалисти поведението е друго - той изкарва парите на шефа със знанията си и обикновено след 2-3 години работа в една фирма му става скучно и си търси САМ нова работа. Цялото му внимание е съсредоточено върху това да е ДОБЪР специалист, а не да отчита общественото мнение.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: В съвременния свят, за да се цениш и да се обичаш, трябва да се образоваш, да си независима, първо за да можеш в определени среди да срещнеш и да се ожениш за образован мъж, изкарващ достатъчно пари, който да не те унижава, за да се докаже и да е зает по цял ден, да се чувства полезен за обществото (това е МН важно за мъжете). Освен това, такъв мъж е минал през себе си, няколко пъти (унижаван е достатъчно във ВУЗ-а, аз съм завършила технически ВУЗ, мъжете ни са Слънчица, каквото поискаш това правят). Второ - знанието те прави независим. Който знае най-много той - контролира системата. Нашият форум, може да изчезне за една секунда, ако ни изключат сървъра. МИЛИОНИ думи, мнения и знания за астрологията. Цялата палитра на Женските терзания и лична драма събирани с години. Трето - специално за жените - да не се опитват насила да властват, насилието ражда насилие.
АЙДЕ Хело, поздрави от мен.