Здравей Тъндър, аз имам нов въпрос, "ще се получи ли нещо в интимен план между мен и Х.?" По принцип по предния въпрос да ти кажа си права, наистина имам нужда от време.. емоционално не се чувствам готова. Учудвам се обаче, че Х. е доста настоятелен и заинтересован към мен, въпреки че сметнах, че вероятно привличането ни е било просто моментно. Струва ми се и че доста открито си изразява емоциите, при положение че не се познаваме добре. За сега няколко пъти ми звъни да излезем, но аз или съм заета или болна или се разминаваме. А ако се стигне до някъде, вероятно ще му споделя, че имам нужда от повече време.. и все пак..
"- О, не сър, вече започвам да свиквам... само дето, виждате ли, тия белезници стягат ужасно...
- Ще получите нови, щом желаете. Продължавайте сега!
- Да... попаднах в дупката, която централният мозък отвори под краката ми, когато Тери ме подгони, там долу срещнах каубоя и ние... кажете, не бих ли могъл да получа чаша вода?"
- Не
- Но аз съм толкова жаден...
- Първо говори негоднико, после поискай вода!
- Но аз говоря вече пет часа непрекъснато!
- Зъбиш се, така ли?
- Не, аз само...
- Още една дума нищожество и ще изхвърчиш през люка, ясно ли е?
- Но...
- ЗАТВАРЯЙ СИ УСТАТА, ГОВЕДО ТАКОВА! КЪДЕ Е РОБОБРАТА? КЪДЕ Е ЖЕЛЯЗНАТА ЧЕЛЮСТ? КЪДЕ ТИ Е ПИСТОЛЕТЪТ? ЗАЩО СТАНА ПРЕДАТЕЛ? ЗА КОГО РАБОТИШ? ЗАЩО СЕ ВЪРНА ТУК? КЪДЕ СА БОМБИТЕ, КОИТО ВЪЗНАМЕРЯВАШЕ ДА ПОСТАВИШ НА КОРАБА? ОТГОВАРЯЙ!"