Здравей Гост

Искам да знам...защо всички се опитват да ме контролират?

• 82 Отговора
  • 9525 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Запозната съм с езотеричните принципи... ;D...така , че нравоученията да бъдат спестени... ;D ;)..Не визирам само интимни връзки...,защото последната ми интимна връзка проявява мъдър контрол и ми дава много свобода...,която до този момент не съм имала.... :P
От чисто астрологична гледна точка...,кое в хороскопа предполага контрол от страна на другите или желание за такъв?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Запозната съм с езотеричните принципи... ;D...така , че нравоученията да бъдат спестени... ;D ;)..Не визирам само интимни връзки...,защото последната ми интимна връзка проявява мъдър контрол и ми дава много свобода...,която до този момент не съм имала.... :P
От чисто астрологична гледна точка...,кое в хороскопа предполага контрол от страна на другите или желание за такъв?
Шегуваш се! ;D
Ти и контрол?!

*

Марая

• 28287
Шегуваш се! ;D
Ти и контрол?!

Ама никак не се шегувам ... :-\ :unsure:
Съвсем отговорно и откровенно споделям и питам....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Възможно ли е да бъркаш определени реакции с желание за контрол и власт над теб?

*

Марая

• 28287
Възможно ли е да бъркаш определени реакции с желание за контрол и власт над теб?

Ми...,не ...струва ми се.... :rolleyes:
Примерно...подпитват дъщеря ми...за нещо...Да речем кога , къде , какво...с кой? После в същия ред мен....Аз хич не обичам обясненията....И естествено в началото от куртоазия...отговарям леко уклончиво..,като давам достатъчно възможност да се разбере , че не ми е приятно...После обаче..., казвам в прав текст:***Много обичам да ме контролират! :angry:*** и следват едни...не до там приятни физиономии и сконфузени ситуации...
***И с кой беше снощи? И какво правихте?И той какъв е?Ами тя? Що криеш от мен?*** Като това не е интимния ми партньор...,той не си позволява в прав текст да ми задава такива въпроси....Разбираш ли Уран...адски ме изнервят такива въпроси....Оффф...и това не е от вчера....
Това касае близки до мен хора...

*

Asol

• 4140
А ти не обичаш ли да контролираш ?

*

Марая

• 28287
А ти не обичаш ли да контролираш ?

Категорично НЕ! Дори мъжа до мен...ми казва , че това е огромна грешка от моя страна...Аз дори децата си не контролирам.... :rolleyes: А и тук има хора , който ме познават и в реалния свят и могат да го потвърдят...В смисъл искам да кажа , че съм обективна с отговора си... :rolleyes:

*

Divna

• 2478
Контролът е по Плутон. При теб Плутон е в квадратура със Слънце. Можеш сама да си направиш извода, взимайки предвид позициите на двете планети (дом, знак ... ), за да видиш кой и как се опитва да те контролира.

*

Uran

• 6041
Ситуацията, която си описала не е контрол, а несигурност. Увери, този, който се чувства по този начин, че всичко е ОК. Това ОК може да се случи като приемеш другия. ;)

*

Марая

• 28287
Контролът е по Плутон. При теб Плутон е в квадратура със Слънце. Можеш сама да си направиш извода, взимайки предвид позициите на двете планети (дом, знак ... ), за да видиш кой и как се опитва да те контролира.

Мдддааа...,Да пробвам...Но защо Слънцето? А не асц и управителя му? :rolleyes: :-\

Плутон каре Слънце
Плутон трин Луна
Плутон трин Марс
Плутон секстил Нептун
Плутон опозиция Хирон
Тук допускам малки орбиси и давам най-точните аспекти на Плутон...Аз обаче си мисля...дали Сатурн няма пръст в контрола...? :rolleyes:

*

Asol

• 4140
На мен ми се струва, че си властна.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
На мен ми се струва, че си властна.  :rolleyes:

Да...,така е...,но това изобщо не означава , че властвам...чрез контрол! ;D  :unsure:

Чакам тези , които ме познават да си кажат мнението... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Според мен Сатурн също е по контрола. Особено ако е в аспект с Плутон и Луната.

С луна...абсолютно точен секстил...С Плутон дори не приемам опозицията...,защото е 9*... :-\ :rolleyes:

А домовете?!- за тях какво ще кажем... :rolleyes:

*

Stella

• 7765
Марая, не познавам човек, който да обича да бъде контролиран. При теб, тао-квадрата на Сатурн и Уран със Слънцето кармично трябва да се изживее чрез уроци, свързани с контрола/самоконтрола и стремежът към лична свобода, още повече когато Слънцето е в първи дом. Чувствителността към контрола/загубата на свобода се изживява субективно в зависимост от собствения хороскоп. Това е моето мнение за конкретния аспект.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
Марая, не познавам човек, който да обича да бъде контролиран. При теб, тао-квадрата на Сатурн и Уран със Слънцето кармично трябва да се изживее чрез уроци, свързани с контрола/самоконтрола и стремежът към лична свобода, още повече когато Слънцето е в първи дом. Чувствителността към контрола/загубата на свобода се изживява субективно в зависимост от собствения хороскоп. Това е моето мнение за конкретния аспект.

Въпроса е в това , че аз не приемам опозицията на Сатурн-Уран...,защото си мисля , че 9* за тежкарите са много...,според класическата астрология... :-\
В интерес на истината всяка планета в 1-ви дом...носи инфо за АЗА...Тук имам Меркурий и Слънце..,както и Юлв...Управителя на възела е мажорно неаспектиран...но има творчески аспект със Сатурн и кармичен с Уран и Плутон... :rolleyes:

*

Asol

• 4140
Като допуснем, че голяма част от хората, които пишат тук не те познават реално, тогава какво очакваш те да  коментират ?! В тази връзка мястото, където задаваш въпроса, който не е принципен и касае теб е форума. А останалите, които те познават могат да вземат отношение и без да използват форума.  Ти аджеба защо питаш ?!

Контрола си е контрол - независимо от използваните средства.

*

Divna

• 2478

Мдддааа...,Да пробвам...Но защо Слънцето? А не асц и управителя му? :rolleyes: :-\

Защото слънцето е аза.
Помисли кой се е опитвал и опитва да те контролира? Може би баща ти, мъжете в живота ти и децата.

*

Марая

• 28287
Като допуснем, че голяма част от хората, които пишат тук не те познават реално, тогава какво очакваш те да ти напишат ?! В тази връзка мястото, където задаваш въпроса, който не е принципен и касае теб е форума. А останалите, които те познават могат да вземат отношение и без да използват форума.  Ти аджеба защо питаш ?!

Контрола си е контрол - независимо от използваните средства.

Питам...,защото ме интересува от астрологична гледна точка мнението...Казах ти , че ме познават хора , за да подкрепя с доказателствен материал думите си , че не ограничавам...,а давам свобода!
На теб...,ако ти се иска да почоплиш картата ми...хич няма да се разсърдя..., не е нужно да познавам някой за да погледна картата му и да му кажа...каква би могла да бъде причината.... ;D :P..според мен..,за въпрос който него го вълнува...
Нищо лично не търся...,давам за пример себе си...-защото съм мега провокирана.... :P

*

Марая

• 28287

Защото слънцето е аза.
Помисли кой се е опитвал и опитва да те контролира? Може би баща ти, мъжете в живота ти и децата.

Миии...,аз приемам за ЕГО...планетата управител на АСЦ...Това е входа на картата...Слънцето не е само АЗА...,то според мен е част от структурата на АЗА.... :rolleyes: :-\

Естествено , че баща ми.../мисля , че всички бащи са такива/...винаги е искал да ме контролира...Знаеш кой е последния мъж в живота ми...,знаеш , че има силен Сатурн и Плутон в 1-ви дом..,но той контролира  фино за разлика от всички предхождащи го...
Децата ми също понякога правят опити... :-\

Ако приемем , че управителя на ЕГОТО е Марс...той е супер аспектиран с планетите на ограничението и контрола...

*

Asol

• 4140
Ако на някой не му пука за теб, едва ли ще се интересува от това къде си била, защо и т.н.  ;) А на теб си мисля, че не ти е чак толкова неприятно.  :rolleyes: