Здравей Гост

Да се помолим за отец Иван от дома в Нови хан

• 10 Отговора
  • 1608 Прегледи
*

Stella

• 7765
http://dreamland-lenny.blogspot.com/2011/12/blog-post.html?spref=fb

За връзка с отец Иван: 0889 539874 ; 0886 852950 ; stnikolay@abv.bg

Пълен адрес: България, Община Елин Пелин, с. Нови хан 2110, ул. Търнава 21 А
Иван Димитров Иванов, Йеромонах Йоан /отец Иван/
Дом за сираци "Св.Николай"

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS SVETI NIKOLAI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel
« Последна редакция: Януари 24, 2012, 02:09:26 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
Само за СМс ли става дума?

*

Freya

• **
  • 1178
Разказа не ми звучи реалистичен. Малко като приказка, явно този дето го е писал има поетични заложби...
.....Разбирате ли навън хората са много страшни и опасни, подиграват ги и ги обиждат, затова децата не излизат и сигурно никога няма да излязат от там.
А и хич не е ясно колко процента от парите от смс-и ще отидат за дома. После не се знае и колко процента от тях пък, ще отидат за децата.
По-скоро бих дарила дрешки на някой дом в близост до моя район, че да им ги дам собственоръчно.
А защо тази тема е в астрология?
« Последна редакция: Декември 06, 2011, 04:36:52 pm от Freya »

Преди 3 г. прочетох тук във форума една тема за отец Иван, споделих я вкъщи и изпратихме колет. Бяха неща, които са запазени, но които не ползвахме и стояха по шкафовете, и гардеробите - предимно спално бельо и хавлиени кърпи...

Но искам да споделя и още нещо, имам позната, която е доброволец в ДБ Майки. Споделяла ми е, че хора ѝ изпращат цели чували със скъсани и стари дрехи. Плетени блузи с бримки и без ръкави, все едно няма да ги обличат хора.
Все пак никой не е застрахован и някой ден може да се окажем на тяхно място.

Направи добро и го хвърли в морето...

*

Stella

• 7765
Разказа не ми звучи реалистичен. Малко като приказка, явно този дето го е писал има поетични заложби...
.....Разбирате ли навън хората са много страшни и опасни, подиграват ги и ги обиждат, затова децата не излизат и сигурно никога няма да излязат от там.
А и хич не е ясно колко процента от парите от смс-и ще отидат за дома. После не се знае и колко процента от тях пък, ще отидат за децата.
По-скоро бих дарила дрешки на някой дом в близост до моя район, че да им ги дам собственоръчно.
А защо тази тема е в астрология?

Разказът може наистина да не звучи реалистично, ако си представим, че говорят деца, но ми напомня на отец Иван, когото съм слушала. Може да изпратите колет по куриер, ако се страхувате, че парите от СМС няма да стигнат където трябва. Ето тука има много описани начини, ако някой реши да помогне.

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=1950
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Свети Николай също се е грижел за бедните и бездомните като този свят отец.
http://news.ibox.bg/news/id_1111599050

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001418368916&sk=wall

Пратих смс, нямам възможност да отида до там,но се надявам парите ми да отидат по предназначение!

*

Stella

• 7765
Приятели, тук слагам една молитва за Отец Иван

Нека всички да се помолим за него-Господ здраве и дълголетие да му дава, за да продължава дълго благородната му мисия!

Господи на Обичта и Любовта, Боже на живота и здравето, ние, Твоите чада, събрани днес в Името на Любовта, идем да Ти благодарим за великата Твоя милост към нас.

Велики Господи, ние се обръщаме към Тебе да изпратиш Твоята милост за нашия брат Иван, който от много време вече страда от тежко боледуване. Господи, молим Ти се, излей чрез нас, Твоите слуги, благостта Си за излекуване на него и изпрати, молим Ти се, Твоите небесни служители да му донесат подкрепа, здраве, обнова в живота, които Ти съхраняваш за Твоите избрани.

Велики Господи, нека отсега този наш брат приеме Твоята велика милост и да се почувствува здрав и жизнерадостен .
Господи, благодарим Ти, че Си ни послушал. Ние с радост приемаме мъчнотиите в живота и с радост ще изпълним Твоята блага Воля.

Амин!

*

snow

• *
  • 100
Re: Да се помолим за отец Иван от дома в Нови хан
« Отговор #8 -: Януари 24, 2012, 04:46:50 pm »
Дано да оздравее скоро! И аз съм го гледала по телевизията и ми се струва уникален човек,такива дано да се срещат повече.Амин!
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #9 -: Януари 24, 2012, 07:22:43 pm »
Няма да се бута нищо, отлагат, докато се построят
новите жилища в близките 2 години.
Въпроса е задвижен от Министерството и ще бъде отпусната
земя за строежите и инфраструктурата, както и узаконяване
на проектите. Всичко се е уредило на съвместна среща,
в полза на отец Иван и обитателите, които са там:

Новите къщи в приюта на отец Иван ще станат до 2 г.
http://www.bnews.bg/article-42608

Само той да е жив и здрав, за да продължи, че иначе кой
ще се настани там в новите къщи и какво ще стане - не се знае....
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Януари 24, 2012, 07:56:19 pm »
Няма да се бута нищо, отлагат, докато се построят
новите жилища в близките 2 години.
Въпроса е задвижен от Министерството и ще бъде отпусната
земя за строежите и инфраструктурата, както и узаконяване
на проектите. Всичко се е уредило на съвместна среща,
в полза на отец Иван и обитателите, които са там:

Новите къщи в приюта на отец Иван ще станат до 2 г.
http://www.bnews.bg/article-42608

Само той да е жив и здрав, за да продължи, че иначе кой
ще се настани там в новите къщи и какво ще стане - не се знае....

Ооооо, слава Богу! направо се възхищавам на този човек. той е пример за себеотрицание и всеотдайност. Ако си отиде, кой ще наследи мисията му, не мога да си представя. Поповете-ченгета не ги виждам в тази роля. Но да не разваляме молебена с политика.