O, Тъндър, ама изобщо нищо не приемам лично в този форум

, знам мила, че не се опитваш да обиждаш никой. :blink:
Сатурн в 1 дом не знам дали е авторитет или пък авторитарност, но поне в моя живот доказва, че е властова позиция, независимо дали го искам или не. Или поемам отговорност и водя или ме изпращат в 10-та глуха. Никога не съм се стремяла към "власт" лично аз. Но скоро гледах филми за Медичите и един от тях - първият официално признат политик и човекът построил галерия Уфици (офисите на тогавашната Флорентинска администрация, защото е направил коренни реорганизации на бюрокрацията), който на сила е направен Принц е със Сатурн в 1 дом. Екатерина Велика - става царица пак "не по желание", съпругът и е некадърен управник, военните организират преврат - Сатурн в 1 дом, и тн. доста са примерите.
И обратното - Сатурн в 7 дом, от моите изследвания показва ПРОБЛЕМИ с властта, подчинено положение. Много художници с влиятелни меценати имат тази позиция. Нито една от двете позиции не отчитам като лесна. Дават естествено забележителен резултат след МНОГО труд.
Едно уточнение - винаги когато поема отговорност и водя, съдбата помага, така, че няма нищо случайно в астрологията, явно все някой трябва да ВОДИ

.