Здравей Гост

Съвпад Венера с Уран?!

• 4 Отговора
  • 1836 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Съвпад Венера с Уран?!
« -: Декември 11, 2011, 05:44:22 pm »
Нещо доста хора около мен имат подобен съвпад. За нестандартни любови или просто нестандартно разбиране за любовта ли говори това?
Една от хората е собствената ми майка / Близнаци трети дом/, който е имала в живота си едни мъж само, доколкото знам. Но мисля, че е бил един все пак.
Другия е бившия ми мъж / 12 дом везни/, а третия тръпката в момента / широк съвпад 8 дом Стрелец/.

*

abroad

• 2187
Re: Съвпад Венера с Уран?!
« Отговор #1 -: Декември 11, 2011, 06:07:32 pm »
Другия е бившия ми мъж / 12 дом везни/, а третия тръпката в момента / широк съвпад 8 дом Стрелец/.

ако правилно си спомням, преди време те попитах какво в твоята карта провокира интерес и връзка с хора, притежатели на такъв съвпад?

« Отговор #2 -: Декември 11, 2011, 06:10:05 pm »
Може би не само нестандартно като поведение, а също така и/или нестандартно като вкус, желания, образ на идеалния любим или например, постоянна нужда от тръпка в любовта (да се чувстват като току-що влюбени), внезапни влюбвания (от пръв поглед). Виж, например, картата на Лиз Тейлър. При нея има точен съвпад на двете планети в Овен и 4-ти дом -  имала е 7 брака и многобройни сексуални увлечения. При нея този съвпад е и в квадрат с Плутон в 8-ми дом. Предполагам, че основен фактор при влюбванията ѝ е играело силното сексуално привличане към партньора.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Декември 11, 2011, 06:17:09 pm »
Нещо доста хора около мен имат подобен съвпад. За нестандартни любови или просто нестандартно разбиране за любовта ли говори това?
Една от хората е собствената ми майка / Близнаци трети дом/, който е имала в живота си едни мъж само, доколкото знам. Но мисля, че е бил един все пак.

Влюбчиви, непостоянни връзки, непредвидими в партньорствата бързо се влюбват, от пръв поглед и бързо разлюбват, изведнъж изстиват. Аспект на Сатурн към тези планети компенсира донякъде казаното.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4 -: Декември 11, 2011, 07:20:33 pm »

ако правилно си спомням, преди време те попитах какво в твоята карта провокира интерес и връзка с хора, притежатели на такъв съвпад?

Не знам какво го провокира, но наистина се получава наслагване на такива образи. Само с майка си немога да го свържа.
Постоянна нужда от тръпка у мен има - може би затова да е! Обаче със бившия живях 11 години щастливо и чат-пат имах нужда от емоцията, но..явно други неща, може би от луната провокирани ме държаха с него и го смятах за единствения.