Здравей Гост

Коледни подаръци

• 85 Отговора
  • 9513 Прегледи
*

AH

• 2201
Коледни подаръци
« -: Декември 12, 2011, 09:41:50 am »
според персонален управител на 5-ти дом

според Венера - общ сигнификатор на подаръци

според Слънцето - мунданен управител на 5-ти дом

току що чух статистика, че около 80% от хора по цял свят, предпочитат подарък по Венера - парички в плик:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Коледни подаръци
« Отговор #1 -: Декември 12, 2011, 09:44:36 am »
това тема за кой каво обича най -много за подарък ли?

аз обичам най-много сапуни, свещи, мазила за тяло и пижами и бельо.

У5 юпитер
венера в овен
слънцето в риби (май слънцето е показател при мен) ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Декември 12, 2011, 09:47:48 am »
А, добрият дядка Юпитер къде го оставяш?  ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Декември 12, 2011, 09:49:40 am »
Моят управител на 5-ти дом е Венера, която е в екзалтация в Риби.
Подаръците имат за мен преди всичко сантиментална стойност.
Затова трябва да изразяват отношение.
това пък значи да си проучил предварително вкусовете на човека,
на когото подаряваш, за да изпълниш основното
предназначение на подаръка - да доставя радост.

сега се сещам, че първото нещо, което приятелят ми подари беше един камък
- Авантюрин. Той вече знаеше, че аз харесвам истински камъни и каза:
"Смятам, че този камък ти подхожда най-добре"...И той като мен има Венера в Риби.

Петият му дом се управлява от Марс в Рак - колекционерски знак,
за който нещата придобиват значение, ако имат сантиментална стойност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4 -: Декември 12, 2011, 10:36:42 am »
юпитер ми управлява 5 дом и много обичам подаръците да правя и да ми правят ;D ;D но  никак не съм настроена към практичните, та предпочитам парфюми и бижута ;D ако някой ще подарява... :25:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #5 -: Декември 12, 2011, 10:57:47 am »
Юпитерката ми е в Лъвец в 11 дом. Управителя на 5 дом е Сатурн в 5 дом.  ;D Обичам големи, дебели ... книги.  ;D ;D ;D Не знам, даже да са някви тетрадки пак от тези по-луксозните, неща, свързани с фотография. Обривам се като ми подарят сапуни, кремове, ролл они и някакви други такива неща за ежедневна употреба. Дрехи горе-долу обичам, но зависи дали ще ми бъде нацелен вкуса.  :blink: СРЕБЪРНИ бижута и естествени камъни, също е мнго добър избор, но и към бижутата имам по-специфичен вкус - все си падам по някакви зодиакални работи, неща със старогръцки елементи, митологически и абе ... трудно ми е да обясня.  ;D

Иначе и Венерата е в лъв в 11 дом - съвпад с Юпитер. МНОГОООО КНИГИИИИ.  ;D ;D ;D
Слънцето ми е в рак в 10.  :unsure:
« Последна редакция: Декември 12, 2011, 11:01:56 am от ThunderGoddess »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6 -: Декември 12, 2011, 11:20:19 am »

Подаръците имат за мен преди всичко сантиментална стойност.
Затова трябва да изразяват отношение.
това пък значи да си проучил предварително вкусовете на човека,
на когото подаряваш, за да изпълниш основното
предназначение на подаръка - да доставя радост.

Да, и аз съм на това мнение. Подаръка трябва да носи радост на получаващия. Последните две години определено аз израбтвам подаръците, които подарявам - кутии за бижута, рисувани керемиди, кремове или трици за лице - неща, които биха оставили спомен у другия за мен, а не просто поредната вещ плясната на секцията...

Преди обичах да подарявам предизвикателно бельо, забавни книги, ароматни свещи и все неща от този сорт.
Това е малка кутийка за бижута, която направих онзи ден за един новогодишен благотворителен търг...  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #7 -: Декември 12, 2011, 11:31:56 am »
Браво, чудесно изделие, направо ми останаха очите  :clap:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #8 -: Декември 12, 2011, 11:39:40 am »
и аз с моята Венера в Риби, подарявам винаги това, което ще се хареса на човека от среща, независимо от личното ми мнение. Понякога дори едно точно пожелание в точния момент могат много да помогнат.

Веще, страхотна кутийка... :) като професионален русивач ти свялям шапка за композицията, цветовете и цялостното внушение  :P;D :08:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #9 -: Декември 12, 2011, 12:03:03 pm »
Благодаря ви!  :wub:

Да видим дали ще я оценят подобаващо, защото ще събират средства на този търг за читалището. Керемидата за търга не съм я снимала щото ми умряха акумулаторните батерии :( , но тя е с пирамиди, фараон и палма, заобиколени от йероглифи с черен пясък омесен със златен брокат.

Анабел, аз не ги рисувам - само ги дорисувам и украсявам с пясъци и брокати. Това са салфетки. Иначе сама си избирам основните цветове по кутийките. Имам един сандък пълен с бои, лакове и четки и в къщи винаги е мармалад от разсипани разни неща по пода и масата...  ;D Дори кучето ми има по муцуната си брокат в момента, а на котката едната лапа е в лилаво...  :rolf:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #10 -: Декември 12, 2011, 12:15:57 pm »
Веще, невероятна е кутията, браво на теб.

Когато подарявам подаръци, се стремя да зарадвам този, за когото е предназначен подаръка. Понякога ми е много трудно да избера нещо конкретно и тогава се спирам на ваучер. Не обичам да подарявам ненужни неща.

У5 е Меркурий, а Венера и Слънце са в Телец. Не обичам подаръците, независимо дали са козметика, дрехи, книги, бижута, предпочитам сама да си ги избирам. Имам непоносимост и към всички онези украшения и щуротии, с които хората си пълнят секциите и рафтчетата. Когато празнувам, най-голяма радост ми носи срещата с близките ми приятели и роднини, празничното настоение около масата, смеха и закачките.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #11 -: Декември 12, 2011, 12:16:41 pm »
 Вещичке, ;D е не ни издавай тайни от кухнята.  :P Изборът на цветове и композиция пак си е избор  :P Айде качи ни после и ФАРАОНИТЕ :)))) :-[

*

Anabell

• 2022
« Отговор #12 -: Декември 12, 2011, 12:19:06 pm »
Имам непоносимост и към всички онези украшения и щуротии, с които хората си пълнят секциите и рафтчетата. Когато празнувам, най-голяма радост ми носи срещата с близките ми приятели и роднини, празничното настоение около масата, смеха и закачките.

И на мен, (може би от земната зодия идва, Слънце - Козирог), и най-обичам празничното настроение и късметчетата в баницата и самата баница (да е истинска точена).  :P

« Отговор #13 -: Декември 12, 2011, 12:20:34 pm »
И аз чакам фароните, че събудиха любопитството ми.  :P :P :P

*

abroad

• 2187
« Отговор #14 -: Декември 12, 2011, 12:23:54 pm »
Не обичам подаръците, независимо дали са козметика, дрехи, книги, бижута, предпочитам сама да си ги избирам. Имам непоносимост и към всички онези украшения и щуротии, с които хората си пълнят секциите и рафтчетата. Когато празнувам, най-голяма радост ми носи срещата с близките ми приятели и роднини, празничното настоение около масата, смеха и закачките.

чаках някой да напише сходно на моето, да та се закача ;D
само една добавка - ако някой реши да ми подари престой в Малдивите, автомобил, къща и т.н. грандомании няма да се обидя :P
последното беше шега, но не съвсем
Юпитер съвпада с К5

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #15 -: Декември 12, 2011, 12:25:46 pm »
Ама нема бе - нали ви казах: умряха! Това не е, че могат пак да се заредят - цяла нощ ги зареждах и нъц - не ще да снима, а тука няма откъде да си взема нови акумулаторни батерии. Пък и вече ги предадох нещата на организаторите на търга - сори ама фараоните си остават загадка...   ;D ;D ;D

Тя едната от организаторките веднага проточи лиги по керемидката, та да видим кво ще стане накрая. 4 неща са общо - кутийката за бижута, керемидата с фараоните, икона на Богородица троеручица с полускъпоценни камъни и някакво пано дето не съм го видяла още. Оказва се, че тук наоколо имало много творчески личности па аз чак сега разбрах...  :rolf:

А ако успея преди търга да я снимам керемидката ще ви я покажа непременно.  ;)
« Последна редакция: Декември 12, 2011, 12:30:02 pm от Вещичка »

« Отговор #16 -: Декември 12, 2011, 01:01:10 pm »
Марс упр .на 5 дом
Венера в Овен в 5 дом
Слънце в Риби
Много обичам да правя подаръци без повод ,даже и на не толкова близки до мен хора :blink:...и да получавам също ,особено без повод :blink:Обожавам да ми подаряват класни шоколад и бонбони , тъмночервени рози и големи дамски чанти(червени :P) ,но не торби ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #17 -: Декември 12, 2011, 01:16:21 pm »
Без повод обичам да подарявам сладкиши, отново мое производство...   :confuse3:  Преди време много обичах да правя най-различни сладкиши, но вече не обичам да ги ям /и аз не зная защо/ и затова ги правя и ги подарявам на приятели...  ;D

« Отговор #18 -: Декември 12, 2011, 01:17:40 pm »
Мразя сувенири :angry: и не обичам да ми подаряват цветя.Бих се зарадвала ако вървейки с някой младеж,съвсем спонтанно ми купи  една роза и ми я  даде така,без разните му там целуфани и финтифлюшки.Или пък да ми откъсне едно цвете от някоя ливада.Иначе на всичко друго бих се зарадвала,но все пак човека трябва да ми познава вкуса, а   най-близките си приятели съм ги научила да ме питат какво искам.Аз им казвам няколко опции и те си избират какво да ми вземат.По този начин елемента на изненадата се запазва донякъде.
 Управителя на 5-ти ми е Сатурн в Близнаци в края на 9дом а Юпитер в Козирог в 4-ти
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Декември 12, 2011, 02:59:41 pm »
Много обичам подаръци , всякакви  ;D ;D ;D ;D
Но най-обичам бижута - не толкова да ги нося, колкото да ги получавам .
Но иначе се радвам на всичко, ама напоследък все практични попдаръци се получават. Ако изобщо ги има хи хи....
Обичам изненадите, голяма работа, че някой нне ми е улучил вкуса - щом има подарък аз съм щастлива  :blink:
За мен не е важно какъв е подаръка, важно е вниманието, важно е самия подарък да е за мене, а не само да мине номера и по между другото....
Управителя на 5 дом е Юпи и е цъфнал там в Козирог.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!