Здравей Гост

Коледни подаръци

• 85 Отговора
  • 9522 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Коледни подаръци
« Отговор #40 -: Декември 20, 2011, 06:05:23 am »
Да, и аз по същия начин, не обичам подаръци, карат ме да се чувствам супер задължена, мразя и изненадващите, големи, малки, скъпи, евтини, все тая! Чувствам се ОК единствено, когато подаръкът е направен от майка ми! Съответно не обичам и да подарявам, освен на най-близките. Празен 5-ти дом, У Нептун в Стрелец във 2-ри.

А не ти ли се случва сама на себе си да направиш подарък?
Нещо красиво, примерно, без да ти е нужно. Или пък да си дадеш почивка, точно когато имаш работа, или пък да се самоизолираш, когато се очаква  да си контактна?

« Отговор #41 -: Декември 20, 2011, 07:42:55 am »
Слънце и Венера в Рак,
У5 - Марс - в Лъв ;)
Много обичам да правя подаръци. И да получавам, разбира се. :rolleyes:
Но ужасно мразя да ми подаряват пари - звучи ми като "виж сега, нямам време да ти търся нещо, пък и не знам какво харесваш, а и не ме интересува особено..".
Никога не подарявам пари. Винаги търся нещо за конкретния човек и конкретния повод. На мнение съм, че подаръкът може и да не е скъп, но да е личен. :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #42 -: Декември 20, 2011, 07:56:46 am »
Така е, подарък се манифестира и персонализира чрез управител и дом, но в същността си отношението към подаръците зависи от лична планета – Венера, а после, по-надълбоко – от Слънце и Луна.
И ако искаме да научим повече за личните си планети, можем да изследваме отношението си към подаръците:)

А иначе, анкетата и статистиката, с която почнах и според която хората предпочитат пари в брой, е направена сред служители в различни фирми – оказало се е, че тая година, повечето хора вместо фирмени подаръци като сувенири или командировки за почивка, вместо разточителни фирмени банкети и партита, са предпочели парите. И водеха американците – 84% от тях предпочитаха парите – може би тяхната практичност и адекватност в условия на криза ги прави все пак световен водещ фактор.

*

AH

• 2201
« Отговор #43 -: Декември 20, 2011, 02:13:56 pm »
Венера, то моята е в Близнаци в 8-ми дом, все ми се струва че трябва да се изявява по по-различен начин!

Като стане дума за 8-ми дом и нещата стават много специфични.
 Но пък може и Венера да не е ти доминиращ фактор за отношението към подаръците.

Общият случай за Венера в Близнаци и 8-ми дом предполага доста приятели, а необходимост от малко, но сериозни и задълбочени в отношенията. В това отношение как се проявява Венера?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #44 -: Декември 20, 2011, 02:19:31 pm »
Ето това са нещата за коледния базар за подаръци - направих ги тази седмица:

А в момента правя нова керемида с Изида или нещо такова египетско, дето не го знам какво е, но е красиво  ;D

Ма Веще, къде го тоя базар да дойда да си купя едно кутийче, че ми останаха очите  :clap: :clap:
Страхотни са !!! Ти си талант !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #45 -: Декември 20, 2011, 02:55:55 pm »

Ма Веще, къде го тоя базар да дойда да си купя едно кутийче, че ми останаха очите  :clap: :clap:

В единият от моловете на Варна ама не знам точно кой  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #46 -: Декември 20, 2011, 03:24:09 pm »

В единият от моловете на Варна ама не знам точно кой  ;D

Е много ми е далече бе, аз съм у Софето ... :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #47 -: Декември 20, 2011, 03:38:23 pm »
Е, аз си заплювам кутията със Тадж Махал и слончетата :))) много ми харесват, това синьо ми е любимо. Иначе имам същата мозайка/пъзел като картинката на Египетската кутия  :P ще се пробвам най-накрая да я сглобя.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #48 -: Декември 21, 2011, 08:31:22 am »
Вещи, що ти е Мола, я си проработи Водолея- интернет онлайн търговия, директно от производител ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #49 -: Декември 21, 2011, 08:36:34 am »
Вещи, що ти е Мола, я си проработи Водолея- интернет онлайн търговия, директно от производител ;)

:08: :clap:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #50 -: Декември 21, 2011, 09:03:06 am »

Ами айде, давайте - поръчвайте си  ;D  Виждате ги на картинките какви са и ако не са продадени, че девойката едва вчера ги е занесла на щанда, защото е правила икони няколко дни, няма проблем да ги пратя по куриер - тези трите и лилава като от предните картинки + още една лилава + една египетска керемида /остана само една за съжаление/...  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #51 -: Декември 21, 2011, 09:23:28 am »
Ми аз съм навита, за колко ми продаваш тази синята, реших :)) :Р, това сериозно, ще е добър подарък за Коледа?И как аджеба аз ще ти пратя парите, някой приятел нямаш ли дето ще пътува към София, нещо ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Декември 21, 2011, 12:37:03 pm »
Има опция за получаване с наложен платеж, аз така си плащам книгите, които поръчвам от интернет книжарници.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Декември 23, 2011, 01:40:12 pm »
Благодаря ти!  :-[

Дано да стане нещо, пък и идва коледа и всеки търси подаръци... Досега ги правех само за подаръци на близки и приятели. Ще видим дали такова нещо може да се превърне в занаят...  ;D

Да ти е честито!  ;D

***редактирано (ти знаеш защо  :blink:)

« Последна редакция: Декември 23, 2011, 02:24:43 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #54 -: Декември 23, 2011, 02:00:20 pm »
Благодаря ти!  :-[

Дано да стане нещо, пък и идва коледа и всеки търси подаръци... Досега ги правех само за подаръци на близки и приятели. Ще видим дали такова нещо може да се превърне в занаят...  ;D

Да ти е честито!  ;D

Уаааауууу! Не влизах в тая тема, понеже си мислех, че е скучна  :-[ А то Вещичка е такъв талант, че не мога да спра да се радвам и да съзерцавам египетската кутия. Вещичке, невероятна си! А сайтът сега ли го спретнахте? Кой е толкова бърз, че и пред неговия талант да се преклоня.... Много е вдъхновяващо!
« Последна редакция: Декември 23, 2011, 03:56:31 pm от eaglet »
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Декември 23, 2011, 02:03:56 pm »
Уаааауууу! Не влизах в тая тема, понеже си мислех, че е скучна  :-[ А то Вещичка е такъв талант, че не мога да спра да се радвам и да съзерцавам египетската кутия.

Египетската и аз си я заплюх, но вече не е в наличност.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #56 -: Декември 23, 2011, 02:10:26 pm »

Да ти е честито!  ;D

Благодаря  :blink:

Тцъ, тцъ, тцъ да ти се невиди на Плутона  ;D

Пазя мълчание и смятах да го обявя утре след 20 часа - като започне новолунието, а ти оплеска пейзажа  :rolf:  Дори не съм го пуснала още на търсачките заради тая работа... Веднага да го изтриеш начи до утре вечер, моля  :-[

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #57 -: Декември 23, 2011, 02:14:30 pm »

Уаааауууу! Не влизах в тая тема, понеже си мислех, че е скучна  :-[ А то Вещичка е такъв талант, че не мога да спра да се радвам и да съзерцавам египетската кутия. Вещичке, невероятна си! А сайтът сега ли го спретнахте? Кой е толкова бърз, че и пред неговия талант да се преклоня.... Много е вдъхновяващо!

Благодаря и на теб!

Сайта аз си го правя, ама щото правя за първи път и ми е голям хикс. Започнах да го правя точно на Венерин разврат - преди два дни  ;D  и има още да се пинкам... Иконите новите модели с малки камъни ще ги снимаме след празниците чак, а с описанията им ще ми се дръпне фъша определено... Абе вкарах си и аз таралеж в гащите...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Декември 23, 2011, 02:15:20 pm »
Тцъ, тцъ, тцъ да ти се невиди на Плутона  ;D

Голяма хрътка съм.  ;D

Между другото, даваш ми добра идея за интернет адрес, от известно време обмислям възможността да направя малко астрологично сайтче. Но да видим, сега още не се чувствам в кондиция, идеята узрява.  :blink:
(пък и не умея да правя сайтове и блогове, голям съм неандерталец!)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #59 -: Декември 23, 2011, 02:19:36 pm »
Лили, ти не го ли знаеше адреса от Вещичка ? Единственото, което откривам като пусна Гугъла е "Соларите на Вещичка".