Здравей Гост

странен сън за мен

• 16 Отговора
  • 4281 Прегледи
странен сън за мен
« -: Декември 13, 2011, 11:27:24 am »
Много рядко сънувам,но този сън немога да го разгадая.
Моля,помогнете ми .
Сънувах ,че съм на автогара вътре в чакалнята и малкият ми син ,който е на 3год.се заигра с едно циганче.Незнайно защо,аз гушнах циганчето и гледам че има въшки.Пуснах го веднага,но вече и аз бях се накачила с тях.Опитвам се да ги махна,но не падат.През времето през което се опитвах да се отърва от въшките ,че те едни големи,щом ги виждах и по дрехите си,се молех сина ми да не е лепнал и той въшки.
Благодаря ви много.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: странен сън за мен
« Отговор #1 -: Декември 13, 2011, 11:56:05 am »
Дали някой не ти внушава страхове свързани със сина ти и това да доведе до натрапчиви и параноични мисли...
Някоя сфера от живота ти в момента е в застой. Чакаш развитие по въпрос. Може да бъде свързан и с детето ти.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2 -: Декември 13, 2011, 01:28:47 pm »
Благодаря ти Венера,много неща има които ме терзаят.Никога не съм се притеснявала от сънища,аз по принцип мога да кажа че на 5год.веднъж сънувам,но този ме обезпокои.А и може ли да значи ,че е дошъл края на тревогите ни.
« Последна редакция: Декември 13, 2011, 01:38:21 pm от desi.a »

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #3 -: Декември 13, 2011, 02:21:16 pm »
Ами не знам далия е края на тревогите. Сънят ти по-скоро отразява психичното състояние, а не е предсказание за нещо бъдещо.
Освободи се от негативните мисли. За момента те ти пречат най-много . Най-вероятно се терзаеш за нещо, което може и да не се случи. Мисля, че се страхуваш от загуба, може би на човек, и знаеш, че ако се случи това, ще бъде много болезнено за теб.
Рутината ти е омръзнала. Имаш нужда от разнообразие и развлечения, но като че ли се възпираш да си ги доставиш.

/заради съня ги казвам всички тези неща.така го тълкувам, но може и да греша, защото не знам какъв точно ти е проблема./
« Последна редакция: Декември 13, 2011, 02:25:40 pm от venerra »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Декември 13, 2011, 02:26:33 pm »
На пари е съня.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5 -: Декември 13, 2011, 02:29:41 pm »
Още веднъж ти благодаря за това ,че се отзоваваш на моите въпроси.
Терзая се за здравето на сина си.Той е с астма,а от известно време има едно въртене на главичката и снощи ме споходи мисълта дали не е нещо с щитовидната жлеза или ухо.Утре ще го водим на лекар да видим какво е.Често прави и пристъпи и трудно ги увладяваме.
Иначе професионално не сме доволни от работата си ,и аз и съпруга ми,и двамата искаме с друго да се занимаваме.
Финансово ,то кой няма проблеми.Но общо взето здравето на детето ми е на първо място.

« Отговор #6 -: Декември 13, 2011, 02:31:37 pm »

А дано да е на пари,че да имам възможност да отделям повече време на детенцето си и да му обърна повече внимание на здравето.Има нужда от санаториално лечение,но е много трудно.Като се има в предвид ,че имаме и син студент-направо ми е мисия невъзможна да ходя по почивки.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #7 -: Декември 13, 2011, 02:39:01 pm »
Ясно-значи сънят ти изцяло отразява притесненията ти за детето. Пожелавам ти всичко да бъде наред утре, като отидете на лекар. Не му приписвай други болести, не слагай диагнози предварително, за да не се тормозиш излишно до утре. успех.

« Отговор #8 -: Декември 13, 2011, 02:56:59 pm »
Благодаря,надявам се всичко да е наред.
Аз съм си такава,като си внуша нещо и ..............докато не отида да чуя че всичко е наред просто си умирам от притеснения.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #9 -: Декември 13, 2011, 03:05:20 pm »
И аз имам дете. Знам какво е да се притесняваш за него, напълно те разбирам. Но не си струва човек да се тормози и да си внушава неща, които може и да не се случат. Защото и да се притесняваш и да не се притесняваш, ако е казано, ще се случи и в двата случая. Но ако не се случи, и се притесняваш така за всяко нещо, рискуваш да натрупаш стрес, който да повлияе дори на физическото ти здраве и така сама да си навредиш. Личи си, че си добра майка и правиш всичко възможно за сина си, но щади и твоето психическо и физическо здраве, защото си нужна на сина си здрава, за да се грижиш за него :)

« Отговор #10 -: Декември 13, 2011, 03:49:49 pm »
Ще се опитам да бъда малко по-спокойна,защото знам ,че като се тревожа му влияя и на него.
Радвам се че има хора като теб,които да разберат и да те окуражат.
Хубава вечер желая.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #11 -: Декември 13, 2011, 09:16:25 pm »
Защо? Защото в нашия бг съновник пише, че да сънуваш въшки е на пари?  :blink:

По-скоро въшките символизират неудовлетвореност, стрес и чувство на вина.
Може да чувстваш, че нещо те заплашва емоционално и физически. Притесняваш се твоите проблеми да не се отразят на детето ти. Съня символизира твоето търпение и способността да запазиш спокойствие в трудни периоди.
Всъщност ти си ги казваш нещата. Твърде много се притесняваш.

« Отговор #12 -: Декември 14, 2011, 11:30:30 am »
Така е ,твърде много се притеснявам.
Днес не заведох детето на лекар,защото сякаш изведнъж спря да прави така с главичката.Може би защото се държах спокойно и не показах че нещо ме тревожи.
Всички казват че е на нервна почва и може би са прави.
Благодаря ви момичета.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #13 -: Декември 14, 2011, 11:58:05 am »
Ами всъщност си много права. като се замислих астмата също е психосоматично заболяване. Забелязала съм, че като цяло много болежки се базират на нервна почва и са отражение на психичното състояние на човек.
Лекарят лекува симптомите с лекарства, но не и първоизточника
Всъщност всичко от което имаме нужда са не лекарства, а любов! :)
Аз затова избягвам да ходя по лекари и гледам да не приемам антибиотици и тежки медикаменти освен ако не е наложително.
Запази спокойствие и не се притеснявай, всичко ще бъде наред! :)

« Отговор #14 -: Декември 17, 2011, 08:07:08 am »
е момичета,съня ми се прояви - майка ми ми съобщи ,че резултатите от изследванията й показват,че има тумор на щитовидната жлеза.
А тези дни определено сънувам ,но нещо не помня сънищата си,знам че съм сънувала,но какво.Ако се сетя ,ще ви пиша за да ми помогнете да разгадая какво искат да ми кажат.

*

AH

• 2201
« Отговор #15 -: Декември 17, 2011, 08:23:15 am »
Пуснах го веднага,

изхвърлете страховете- при така съществуващата ситуация ще пречат и ще вземате грешни решения

« Отговор #16 -: Декември 20, 2011, 07:09:51 pm »
Така или иначе,сънищата си казаха каквото трябва.Просто това което се случва е извън моя контрол - здравето на майка ми и на сина ми.
Няма как ,просто знам че има ли задаващ се проблем - сънувам.