Няма как да се стартира като шеф, въпреки че историята познава и такива случаи-сегашният министър на рег. развитие, корнелия нинова и други парашутисти.
Аз съм за еволюирането- другото е несериозно и не говори за професионални качества.
Не съм съгласна - аз стартирах директно като шеф, но преди това учех години наред точно за това, там ми беше силата и продадох на фирмата идеите си, така че ме назначиха направо за шеф, не съм седяла преди в тая фирма и не съм се изкачвала по стълбици...
Браво, страхотна си! :08:Пък аз се изкачвах по стълбици, повишавах си квалификацията и градих кариера по Везни на МЦ. Не съм от големите шефове - водя се висококвалифициран персонал. но по втората си работа, която ми е и свободна професия - съм си шеф - всъщност аз създадох фондацията си и започнах като управител. Това са различни опитности. Създадох я, когато прогресивното ми Слънце мина в Овен. - овенът иска да бъде водач, но не обича да се съобразява с никого. В държавна структура никога не бих била шеф и не искам да ставам началник, защото това ми ограничава свободата. Фондацията ми дава свобода на изявата.
Не, не съм страхотна, а просто приех едновременно да бъда и управител, и висококвалифициран персонал. Издържах една година като управител, през която непрекъснато се карахме с един нагъл чужденец, който се вясваше по два дни в седмицата у нас, за да организира маркетинга на фирмата. Не познаваше българския пазар и не му потръгна, но парадираше, че аз съм причината

Накрая го разкараха, а на мен ми пратиха шеф, който се беше наслушал на какво ли не за мен и първата му работа бе да сключим нов трудов договор, за да съм на изпитателен срок и да ми тропа с юмрук по масата

Техният маркетинг не успя, но пък ме провокираха да завърша Маркетинг, докато отговарях за цялостния производствен процес :blink: Тръгнаха си от БГ, намерих си клиенти и си открих своя фирма, но забременях и сега всичко ми е "забавено", защото съм по цял ден с бебе на годинка и месец ... Мисля, че заради Сатурн в 10 дом в Рак вътрешно преживях събитията като издигане високо, високо и падане от високото... Реално не е така - крепи ме фактът, че все пак децата порастват и ще мога да продължа напред ... :blink: