От доста време периодично сънувам как умирам.Поне веднъж в седмицата...От удавяне, задушаване - к'во ли не..
Странното е, че след "смъртта" ми на сън изпитвам силен емоционален заряд, от който се събуждам.
Причината да пиша е, че последния такъв сън беше доста по-особен от другите :
Сънувах как се блъскам с автомобила си в стена - минута след това гледах отстрани блъснатата кола, с трупа ми вътре и най-странното, което е - усмихвах се, докато гледах себе си в превозното средство..
От тези сънища ми се струва, че си много емоционален, но потискаш емоциите и чувствата си. Не знаеш как да ги изразиш, не можеш и да ги контролираш, трупаш ги в себе си и това ти създава неудобства. Твърде много позволяваш на страховете да обсебят съзнанието ти.
Трябва да се освободиш от страховете си и да намериш начин да изразиш чувствата си.Това задушаване означава, че не говориш достатъчно за тях ..или може да е за друго... но нещо те спира да споделиш какво чувстваш или за нещо, което те мъчи.
Преди да започнат тези сънища може би ти се е случило нещо, заради което си се почуствал опустошен емоционално..или някакви твои планове са се провалили, почувствал си се неспособен да контролираш събитията, спрял си да се бориш и си се оставил на съдбата. Не си удовлетворен от живота си...?
За колата - страхуваш ли се от бъдещето..? Притесняваш се, че ще имаш трудности с дейности, които на пръв поглед изглеждат лесни и прости, но ти си мислиш, че няма да се справиш...Дълбоко в душата си чувстваш неувереност в себе си.
Усещаш ли се различен и по някакъв начин изолиран от другите..?
Мисля, че ще ти се наложи да направиш преоценка на мисленето си, постъпките си, и въобще на живота си. Ако искаш да постигнеш успех, ще трябва да се вземеш в ръце и сериозно да се потрудиш за развитието си. Не си на правилния път. Ако искаш да постигнеш успех, промени го! Нещо трябва да промениш в живота си! Осъзнай какво е, разруши старото и продължи напред. В момента не правиш каквото иска душата ти и това те кара да се чувстваш неудовлетворен от живота.
не приемай всяко негативно събитие за фатално. опитай се да търсиш положителни страни дори и в случките, които изглеждат неприятни.
п.с. на заглавието на темата "системно сънуване на собствена смърт" с едно изречение- отказ от себе си и невъзможност да реализираш желанията си.