Здравей Гост

твърде много противоречия

• 66 Отговора
  • 7394 Прегледи
Re: твърде много противоречия
« Отговор #40 -: Декември 21, 2011, 01:10:14 pm »
Издаде тайната.  :o :o :P :P

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #41 -: Декември 21, 2011, 04:31:22 pm »

Може би ти е трудно да допуснеш, но е имало случаи на изнасяне на форумни казуси на курсове, водени от професионални астролози. А тук повечето сме лаици и само се упражняваме безотговорно.  ;D

Чудя се кои ли са тези професионални астролози.
Какви са имената им?

Е, не очаквам точно ти да напишеш във форума, но се чудя.
 :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Декември 21, 2011, 04:39:19 pm »
А що се отнася до изнасянето на лични данни, няма никакво значение в крайна сметка дали ще си поставиш картата с данни или без, все някой може да се изкаже компетентно "Ама той с тоя хороскоп как няма да е това или онова, пък за раненото му... /Слънце, Луна, Меркурий и тнт. в еди кой си знак/ да не говорим".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #43 -: Декември 21, 2011, 05:29:11 pm »
Аз все като видя натална карта и първите ми мисли са някакви супер позитивни и съм по-склонна направо да прехваля човека, първата ми асоциация е близка до "това наталната карта на Бог ли е????;D ;D ;D После виждам недостатъците, де.  ;D ;D

« Отговор #44 -: Декември 21, 2011, 07:07:05 pm »

Разбира се, има значение кой и какъв астролог ти разглежда хороскопа (или на твой близък), с какво намерение и мисъл го прави. Не съм с лоши очи, затова можеш да не се притесняваш, минали са доста казуси и човешки съдби през мен, дотук не знам на някой да съм навредила.

Вие наистина ли вярвате,че с гледането по един хороскоп може да се влияе на човека?????Шашкате ме направо :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Декември 21, 2011, 07:13:56 pm »
Вие наистина ли вярвате,че с гледането по един хороскоп може да се влияе на човека?????Шашкате ме направо :rolleyes:

Нулче, аз лично не вярвам да може да се въздейства с чак толкова осезаем и необратим ефект, но се сетих как още преди няколко години тръгна тая параноя по астрологичните форуми, да не се дават данните на кой да е астролог с оглед предпазване от "негативни енергийни влияния". Пфуу, че дълго изречение стана!  ;D

Мисля, че в някакъв смисъл има значение кой ти гледа картата, кой се докосва до нея. Но чак да се вреди енергийно, не вярвам. Може да се навреди на човек с по-внушаема психика, но чрез вербална "атака" (думите също носят определен енергиен заряд).

Но ето че Валчето се стресна на първата страница в темата и махна хороскопа на малката си щерка, за който щеше да ни пита нещо... Така че думите имат определен ефект, всеки ги ползва според личните си цели.  ;)

« Последна редакция: Декември 21, 2011, 07:22:05 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #46 -: Декември 21, 2011, 07:33:07 pm »
Според мен подобни енергийни влияния или трябва да са преднамерени - да си си набелязал конкретен човек и много да ти лази по нервите и да му пускаш черна енергия - тогава с или без хороскоп, все тая, можеш да му въздействаш. Във втората хипотеза трупаш негативна енергия поради нещо, което не е отработено в самия теб и я изпускаш навсякъде в околния свят, така че пак е въпрос на шанс да срещнеш такъв човек и да ти въздейства. Така че за мен наталната карта пусната във форум (а те ако са прикачени файлове се виждат само от регистрираните потребители) не може да направи кой знае каква разлика.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Декември 21, 2011, 07:44:41 pm »
Според мен подобни енергийни влияния или трябва да са преднамерени - да си си набелязал конкретен човек и много да ти лази по нервите и да му пускаш черна енергия - тогава с или без хороскоп, все тая, можеш да му въздействаш.

Хороскопът не е мантра, чрез която да можеш да оказваш негативно влияние, такъв ефект имат по-скоро думите.
Не вярвам някой да навреди като ми гледа звездната схема, все пак това не е клуб за черни магове, които да ти баят на снимка или картинка. ;D

Думите са преносител на енергия, те могат да хвърчат като огнени стрели, заредени с "положителни" или с "отрицателни" мисли.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #48 -: Декември 21, 2011, 07:47:57 pm »

Нулче, аз лично не вярвам да може да се въздейства с чак толкова осезаем и необратим ефект, но се сетих как още преди няколко години тръгна тая параноя по астрологичните форуми, да не се дават данните на кой да е астролог с оглед предпазване от "негативни енергийни влияния". Пфуу, че дълго изречение стана!  ;D

Мисля, че в някакъв смисъл има значение кой ти гледа картата, кой се докосва до нея. Но чак да се вреди енергийно, не вярвам. Може да се навреди на човек с по-внушаема психика, но чрез вербална "атака" (думите също носят определен енергиен заряд).

Но ето че Валчето се стресна на първата страница в темата и махна хороскопа на малката си щерка, за който щеше да ни пита нещо... Така че думите имат определен ефект, всеки ги ползва според личните си цели.  ;)

Благодаря ти Лиллие за мнението.На теб вярвам,защото ти имаш едни от най-качествените мнения от прочетеното от мен в този форум.На теб би трябвало да вярват,не на някакви израстъци.

« Отговор #49 -: Декември 21, 2011, 08:06:01 pm »
Според мен подобни енергийни влияния или трябва да са преднамерени - да си си набелязал конкретен човек и много да ти лази по нервите и да му пускаш черна енергия - тогава с или без хороскоп, все тая, можеш да му въздействаш.

Хороскопът не е мантра, чрез която да можеш да оказваш негативно влияние, такъв ефект имат по-скоро думите.
Не вярвам някой да навреди като ми гледа звездната схема, все пак това не е клуб за черни магове, които да ти баят на снимка или картинка. ;D

Думите са преносител на енергия, те могат да хвърчат като огнени стрели, заредени с "положителни" или с "отрицателни" мисли.

Еми именно.  ;D А за думите, ако да кажем гледам някой радикс на някой си форумец и му кажа - тииии за нищо не ставаш, няма да успееш в това, с което си се заловил, все тая, че си е скрил датата.  ;D

« Отговор #50 -: Декември 21, 2011, 08:37:32 pm »

Мииииии в първия момент я махнат докъто разбера за какво става въпрос  ;D ;D
Хайде,слагам я.Кажете според вас какъв човек ще бъде  :rolleyes:
А за енергийте,ми не вярвам,според мен всичко опира до вярванията на чове.Например магий за някой са истина,за мен са глупости и не вярвам.Понякога човек с мислите си предизвиква нещата.Няколко дни се присещам за един човек,когото не бях виждала доста време и днес го видях  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Декември 21, 2011, 08:53:23 pm »
Валче, още в началото ми стана любопитна позицията на Луната в картата на твоята щерка, като малко по-специална я отчитам, тъй да кажа.

От една страна, има силна обвързаност с миналото и рода - Луна в Рак в точна опозиция с Плутон върху нодалната ос.
Докато акцентът върху знака Стрелец в съчетание с изгряващ Водолей й дава стремеж да извърви свой собствен път, без да се съобразява с възприетия в семейството поведенчески кодекс, най-вече относно това каква "трябва да бъде" жената в ролята й на майка и съпруга (щерката ти има Луна и Венера на трон).

Имам един въпрос към теб, може да ти се стори малко странен, можеш и да не ми отговаряш (ако ти причинява неудобство). Имала ли е майка ти малко по-различни очаквания или амбиции за теб преди да забременееш? И променя ли бременността тези очаквания?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #52 -: Декември 21, 2011, 09:00:18 pm »
Валче, още в началото ми стана любопитна позицията на Луната в картата на твоята щерка, като малко по-специална я отчитам, тъй да кажа.

От една страна, има силна обвързаност с миналото и рода - Луна в Рак в точна опозиция с Плутон върху нодалната ос.
Докато акцентът върху знака Стрелец в съчетание с изгряващ Водолей й дава стремеж да извърви свой собствен път, без да се съобразява с възприетия в семейството поведенчески кодекс, най-вече относно това каква "трябва да бъде" жената в ролята й на майка и съпруга (щерката ти има Луна и Венера на трон).

Имам един въпрос към теб, може да ти се стори малко странен, можеш и да не ми отговаряш (ако ти причинява неудобство). Имала ли е майка ти малко по-различни очаквания или амбиции за теб преди да забременееш? И променя ли бременността тези очаквания?  :blink:

Лили, нямапроблем да ми задаваш такива въпроси :)
В интерес на истината не, дори напротив,винаги ми е казвала да се занимавам с това,което ми харесва.Е,естествено като всеки родител се ядосва,че не исках да уча висше,но то си е нормално.
А за трона на Луната, при нас Рачешкото се предава  ;D Майка ми е Рак с асц Лъв.Сестра ми е Овен с Асц Рак,аз съм Рак с асц Водолей малката ти виждаш и тя има рачешко,че ми е взела и асц  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Декември 21, 2011, 09:06:01 pm »
Питах за този аспект, защото имам подобен (без възлите) и навремето такава интерпретация чух от една астроложка, за малко да ме прати и при психиатър, но се размина. ;D

Беше ми интересно каква може да е връзката на този аспект със семейното минало и с амбициите на майката/бабата на родения, но изглежда, че някои концепции от популярната астропсихология не са масово приложими.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #54 -: Декември 21, 2011, 09:11:14 pm »
Питах за този аспект, защото имам подобен (без възлите) и навремето такава интерпретация чух от една астроложка, за малко да ме прати и при психиатър, но се размина. ;D

Беше ми интересно каква може да е връзката на този аспект със семейното минало и с амбициите на майката/бабата на родения, но изглежда, че някои концепции от популярната астропсихология не са масово приложими.  :blink:

О винаги има изключения, може би аз ще имам големи амбиций към нея  ;D Каквато обсебваща майка ставам  ;D Но, да ми е жива и здрава.Много ината и упорита  :rolf: Неможем да се научим,че не е НЕ. Гледа ме в очите и прави това,за което й се карам  :unsure: :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Декември 21, 2011, 09:14:47 pm »
Неможем да се научим,че не е НЕ. Гледа ме в очите и прави това,за което й се карам  :unsure: :unsure:

Какво ли ще казваш като наближи "ужасните две"?  ;D
Те тогава започват най-много инат да проявяват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #56 -: Декември 21, 2011, 09:18:03 pm »
Неможем да се научим,че не е НЕ. Гледа ме в очите и прави това,за което й се карам  :unsure: :unsure:

Какво ли ще казваш като наближи "ужасните две"?  ;D
Те тогава започват най-много инат да проявяват.
Ооо,незнам  :lol: Направо в лудницата ще влеза,аз сега на моменти изтрещявам,че то не разбира от дума.Ама поне е добричка,не се бие. Докъто племенницата  :unsure: Няма такова дете,само се бие,крещи хвърля храна по земята,ама то емоционално го осакатяват, майка й спи и оставила детето си на 2 години да си играе в кухнята,а на масата вилици,ножове   :unsure: :o

« Отговор #57 -: Декември 21, 2011, 09:22:36 pm »
На твърдата й глава като й гледам наталната карта, й трябва обяснение, с едно "не", ще й видиш Водолея,Стрелеца и Урана й на трон ... в гръб, докато изобщо не те слушат.  ;D ;D ;D Ако разбере смисъл на това, което не трябва да се прави, ако започне да й се обяснява подробно, като започне да разбира, вероятно ще спре да го прави.  :P

« Отговор #58 -: Декември 21, 2011, 09:26:24 pm »
На твърдата й глава като й гледам наталната карта, й трябва обяснение, с едно "не", ще й видиш Водолея,Стрелеца и Урана й на трон ... в гръб, докато изобщо не те слушат.  ;D ;D ;D Ако разбере смисъл на това, което не трябва да се прави, ако започне да й се обяснява подробно, като започне да разбира, вероятно ще спре да го прави.  :P
Много си права,защото сега разбира,че и забранявам нещо,но и да и обеснявам не разбира. Като порастне както ти казваш,се набляга на обяснения и се надявам да се научи.Да са живи и здрави децата,пък другото ще се нареди. Благодаря ти,чепогледна картата на малката  :P

« Отговор #59 -: Декември 21, 2011, 09:31:27 pm »
А, дори от сега да е, с колкото се може по-малко думи, за да свикне с модела. Веднъж свикне ли да прави наобратно, си остава наобратно. Това е лошото.  ;D Че хем картата показва едно такова отворено благоразположение на хората, хем, аз съм ти казвала, де, едно доста ревностно отстояване на лична позиция и като цяло готови твърдения, заповеди и прочее, не се възприемат изобщо. Децата много разбират и от тона, по мои наблюдения. Ако кажеш нещо изнервено, припряно, все едно не си го казал, прави се каквото си е намислило. При благ тон може да се замислят и евентуално след няколко пъти да спрат.  :blink: