Здравей Гост

твърде много противоречия

• 66 Отговора
  • 7350 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: твърде много противоречия
« Отговор #60 -: Декември 21, 2011, 09:34:58 pm »
Валче, според мен щерката ти като поотрасне може да развие добро чувство за ритъм, тъй че не се учудвай, ако в някой момент започне да ти тропа.  ;D

И, да знаЙш, такъв остър език шА има  ;D, дано някой ден да влезе в употреба по предназначение.

Според мен в сферата на продажбите и маркетинга ще е неотразима, особено в някоя чуждестранна компания или работеща с чужденци, би могла да се пробва също така и на юридическото поприще.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #61 -: Декември 21, 2011, 09:39:44 pm »
Валче, според мен щерката ти като поотрасне може да развие добро чувство за ритъм, тъй че не се учудвай, ако в някой момент започне да ти тропа.  ;D

И, да знаЙш, такъв остър език шА има  ;D, дано някой ден да влезе в употреба по предназначение.

Според мен в сферата на продажбите и маркетинга ще е неотразима, особено в някоя чуждестранна компания или работеща с чужденци, би могла да се пробва също така и на юридическото поприще.  :blink:

Дано,дано да успее да реализира талантите си. Аз единственоще се опитвам да я насочвам и да и помагам да развива тези си качества в положителна насока, друго немога да направя. Тя има  на кого да е устата  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #62 -: Декември 21, 2011, 10:37:06 pm »
Ей много се радвам че стана дискусия :)

Махнах картата на малката защото вече се кротнах :) но пък сега гледам тази на Буба :) и на още няколко деца - доста сходства в картите (то си е нормално) и все силни характерчета :) имат доста шарени карти - доста многообразни и колоритни личности
Относно "Не"-то - направо не ми се мисли и аз обяснявам от сега ама като дойде годинката ... кой ли ще ме слуша ...

айдеееее събудихме се ....
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #63 -: Декември 21, 2011, 11:39:35 pm »
До две годинки колкото и да казвате "Не" - все тая  ;D Внимавайте на четните години и си почивайте на нечетните  ;D Аз се радвам, че моята малката е неуморно диване  :P
The only distance is that which we create!

« Отговор #64 -: Декември 22, 2011, 06:18:33 am »
Ей много се радвам че стана дискусия :)

Махнах картата на малката защото вече се кротнах :) но пък сега гледам тази на Буба :) и на още няколко деца - доста сходства в картите (то си е нормално) и все силни характерчета :) имат доста шарени карти - доста многообразни и колоритни личности
Относно "Не"-то - направо не ми се мисли и аз обяснявам от сега ама като дойде годинката ... кой ли ще ме слуша ...

айдеееее събудихме се ....

Колкото по-големи стават,толкова по-трудно.Преди не вярвах,ама сега се убеждавам,че е така  ;D Онзи ден например,седнала на дивана и хвърли на земята телефона на баба си,аз и казвам,че неможе така да се прави,а тя взима един портокал,гледа ме в очите и най-демонстративно го хвърля и него  :o ;D ;D Да са живи и здрави децата,мисля,че трябва много да им обесняваме,но на този етап не разбират още  :unsure:
А това със съня най-ми е зор,стана тази сутрин в 4  :-\ :unsure: Сега ще спи и аз по зъболекари  :'(

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #65 -: Декември 22, 2011, 07:51:41 am »
"Сега ще спи и аз по зъболекари  :'("

Радвай се, че имаш на кого да я оставиш  :blink:
The only distance is that which we create!

« Отговор #66 -: Декември 22, 2011, 10:59:51 am »
"Сега ще спи и аз по зъболекари  :'("

Радвай се, че имаш на кого да я оставиш  :blink:

Да,поне това сама си я отгледах,майка е по чужбините и си е тука за 3-4 месеца.Поне като се наложи има на кого дая оставя,а и не съм сама по цял ден  :blink: