Здравей Гост

.

• 7 Отговора
  • 4404 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
.
« -: Декември 21, 2011, 01:14:07 pm »
.

« Последна редакция: Декември 21, 2011, 08:42:43 pm от Hm »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Егрегорите, в които живеем
« Отговор #1 -: Декември 21, 2011, 01:20:26 pm »
Природата не търпи празни пространства.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Декември 21, 2011, 01:36:45 pm »
Природата не търпи празни пространства.... ;D

А няма ли да се включиш с някакъв пост, който да отговаря на въпросите ми?

Това направих... :blink:..,но ти изглежда не разбираш какво искам да кажа...
Многословието ,както и абстракцията като начин на писане не са за предпочитане при мен...Но щом държиш...

Всеки егрегор има своите причини и следствия...Във всеки един формата е многопластова и динамична... :blink: Там където има черно има и бяло...Там където се създава празно пространство следва да бъде запълнено...След като едно вакумно пространство не намира своя заместител...бива трансормирано....в подобен. Въпрос на гледна точка е дали черното е черно и бялото бяло... :blink:

Кой егрегор те интересува семейния егрегор или колективния....?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Декември 21, 2011, 01:57:37 pm »

Кой егрегор те интересува семейния егрегор или колективния....?

Всеки егрегор е колективен. Аз знам за семейния. Сега ме интересуват всички останали егрегори.

Различават се .... Колективното започва от 7-ми дом и завършва с 12-ти....Или националния егрегор би могъл да има много проекции в/у всеки един...,но всеки един е специфичен и не случайно казах многопластов...
Егрегора има съзнателна и несъзнателна структура.... :blink: Там където съзнателната структура работи фундамента на "групата" е основа в/у която се гради целенасочено висшето съзнание...
В семейния егрегор нещата изглеждат далеч по-различно...
Не случайно те питах кой егрегор е предмет на изследването ти... ;D
Егрегорът е психическата фина връзка между нетрайното...преходното... и духовното.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Декември 21, 2011, 02:26:59 pm »
Егрегора коренспондира с различните архиетипи...Зависи какво наричаме "черна овца".... ;D
На мен ми звучи като късане на пъпна връв при раждането...Или индивид , който се различава от личността на матрицата...Всеки егрегор е и матрица...не бива да забравяме.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Декември 21, 2011, 02:46:30 pm »
Егрегора коренспондира с различните архиетипи...Зависи какво наричаме "черна овца".... ;D
На мен ми звучи като късане на пъпна връв при раждането...Или индивид , който се различава от личността на матрицата...Всеки егрегор е и матрица...не бива да забравяме.... :blink:

Точно затова съм го описала по този начин. И черна овца съм написала по какъв начин го тълкувам, така че да не изпадам прекалено в частност. Не е нужно да се изпада в крайности, защото тогава отиваме прекалено в частното, а тук търсим по-общ модел. Този модел можеш лесно да го прехвърлиш от описаното от мен в описаното от теб (матрица), което си и направила  :blink:

:wink2:..Въпроса е в това..,дали "черното" не е черно ...поради проблеми на егрегора...Или дали зародиша не търси метаморфоза...на структурата си и създаване на нов егрегор....

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Декември 21, 2011, 03:09:04 pm »
Това вече е друг въпрос,встрани от егрегорите. Ако възприемаш света крайно, го възприемаш и частно. Тоест за теб бялото е бяло и черното е черно, ин и ян са в пълната си сила. Не можеш да разглеждаш егрегора като цяло, ако те интересува само частната съдба на всеки един човек в него. Независимо от това дали гледаш всеки поотделно егрегорът съществува като отделна единица с цел различна от частната. Все пак вплетените в него съдби научават лични уроци, може би оттук идва объркването  :unsure:

Няма как да е встрани от егрегорите... ;D , след като се вписва в него....
Визирам черно...защото ХМ...назовава с нарицателното яерна овца...,а това предполага и бяла такава.... ;D
частната съдба на всеки в егрегора няма как да я разберем...но можем да познаем колективния дух на егрегора като цяло...И понеже всичко се съдържа във всичкото...,то всеки егрегор е зависим и зависимост....

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Декември 21, 2011, 04:42:48 pm »
Не ми трябват мъдри философствания, а реални резултати от изследването ми, които ще получа като споделите личен опит от това, което сте видели. Изписахте цяла страница, в която няма отговор на въпросите ми. Не изписвайте напразно страниците, че материала е важен.

Що се опитваш да влизаш в ролята на "черна овца" ;D ;D..Мии..,не ти отива...Нямаш енергия за това...Пишем каквото мислим и искаме...,защо си мислиш , че всеки е длъжен да се съобразява с теб не мога да разбера... :-\ :rolleyes:...
Като не ти трябва това което сме написали...,на някой друг може да потрябва.... ;D...
И още нещо...по въпроса...Мислиш ли , че някой е длъжен да сподели с теб....? Форума е за това...,всеки да каже каквото мисли и ако иска...,а не да играем ролята на експериментални зайчета.... ;D
Я ти дай първа пример...От написаното до тук...разбирам , че опит не ти липсва поне в проекциите....