Здравей Гост

Защо за една и съща натална карта различните астролози изказват различно мнение?

• 92 Отговора
  • 11728 Прегледи
*

Grace

• 2257
1974
нула, не бързай да казваш отговора  :blink:
трябва да изляза, но като се върна, продължавам  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Анабел, Благодаря ти за вниманието... ;) Аз не се изживявам като "гениален"астролог...,искам да кажа обаче , че имам достатъчно аспекти в натала си...които "говорят" за гениалност... ;D
Не е нужно да се занимаваш всеки ден...и да работиш карти на конвейр...,ако астрологията ти е начин на живот.... :P

Иначе си права...по отношение на контрола и жажда за "водачество"...Но както казваш е нужна енергия....,а тя не се дава просто ей така...-заслужава се! :P

Затова уважавам Марая, защото тя не търпи насилие, НИКОГА. Отдели се, направи си сайт, пое отговорността, но Марайче, душа, няма как с 5 деца и толкова задължения да си гениален астролог, за да те последваме ние другите с "претенции" и гладни за знания. Трябва само с астрология да се занимаваш. Затова прецених, че няма смисъл да се делим, да се бяга. Сатурн и Уран отдавна са определили правилата. Победител - този, който има визията и да е астролог и да има щастлив личен живот е този, който води напред, дава, а тези, които взимат, са обречени на падение.... но за да даваш, трябва да си роден така, не става с имитация. И ако ти се разпознаеш, че си некадърен, значи извършваш основния грях - падението, противопоставяш се на това, за което БОГ те е пратил тук на тази земя и ще си понесеш последствията.

Така, де всичко е повече от ясно.  :P Във Вселената има йерархия и всеки е длъжен да се подчинява и всеки вътре в себе си, знае къде е локализиран (особено жените).
« Последна редакция: Декември 23, 2011, 11:08:00 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
1957 е имала събитие...и според мен е загуба на близък човек....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Не е нужно да се занимаваш всеки ден...и да работиш карти на конвейр...,ако астрологията ти е начин на живот....

Напълно съм съгласна.  :blink:

Най-сетне се потвърдиха едни мои мисли, след като се намесиха имена от други форуми (не че не го знаех, но друго е да изрично се потвърди). Знаех откъде идва тази нагласа, че тук сме шепа илитерати.  ;D

Хубаво е да има и затворени форуми, по-малко ще се краде от тях. Така се случи навремето и с астрогалакси - след като стана масов, в един момент просто спря да съществува.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Не е нужно да се занимаваш всеки ден...и да работиш карти на конвейр...,ако астрологията ти е начин на живот....

Напълно съм съгласна.  :blink:

Най-сетне се потвърдиха едни мои мисли, след като се намесиха имена от други форуми (не че не го знаех, но друго е да изрично се потвърди). Знаех откъде идва тази нагласа, че тук сме шепа илитерати.  ;D

Хубаво е да има и затворени форуми, по-малко ще се краде от тях. Така се случи навремето и с астрогалакси - след като стана масов, в един момент просто спря да съществува.  :blink:

Имаш ли спомен...от оная среща...наскоро ..на която беше и Шехи/Шехерезада/ :blink:..,като говорехме за форумите? :rolleyes:

Астрологията е призвание...,тя не е масовка...От всеки астролог не става..,та ако ще и г***а да си съдере и всички книги на света да изчете....

*

alia

• 15

Мдаа..,не е въпрос да кажеш У6 на К8 в аспект с У 16 на К19... ;D...
Въпроса е да кажеш какво е събитието...,защо се е случило...,какво ще се случи и как можем да омекотим удара, ако има падане....

И за да не бъдем многословни...предлагам някой да качи карта...в която с няколко думи да кажем нещо от натала...,да 'познаем"отминало събитие и да предскажем бъдещо.... ;D
Цитат
Дай..,да пробваме...

ПФУ :34:, аз така се бях приготвила да извадим прашните учебници из библиотеките, да заредим всички програми и да действаме  ;D :P. Щеше да е купон. Наистина смислен астро диалог.... :umnik: :confuse3:

Ето нещо съвсем конкретно две дати и на двете има минали събития на 3.01.2006 и 12.01.2009 отнасящи се до много хора и жена родена София 2.05.1939 проблем може да е часа на раждане "около обяд"

*

Марая

• 28287

Мдаа..,не е въпрос да кажеш У6 на К8 в аспект с У 16 на К19... ;D...
Въпроса е да кажеш какво е събитието...,защо се е случило...,какво ще се случи и как можем да омекотим удара, ако има падане....

И за да не бъдем многословни...предлагам някой да качи карта...в която с няколко думи да кажем нещо от натала...,да 'познаем"отминало събитие и да предскажем бъдещо.... ;D
Цитат
Дай..,да пробваме...

ПФУ :34:, аз така се бях приготвила да извадим прашните учебници из библиотеките, да заредим всички програми и да действаме  ;D :P. Щеше да е купон. Наистина смислен астро диалог.... :umnik: :confuse3:

Ето нещо съвсем конкретно две дати и на двете има минали събития на 3.01.2006 и 12.01.2009 отнасящи се до много хора и жена родена София 2.05.1939 проблем може да е часа на раждане "около обяд"

При проблемен час е малко смешно да търсим конкретни събития...Но...,можеш да качиш карта...и да пробваме...

*

Asol

• 4140
Ако може да напише дата и месец на събитието, защото иначе трябва да гледаме всички детайли за период по-голям от 15 години.  ;)
Написах три години-1957,1968,1974.В една от тях има събитие.Това не е ли достатъчно?

Не искам от теб да ни кажеш какво е естеството на събитието, а да дадеш ориентир в по-малък период от време. Иначе е голяма занимавка - трябва да се гледат целите години, ако поне месец е посочен ще ни ориентира в коя област да търсим. Още повече че през тези години може да са се случили и други неща и да има и други тенденции макар и не толкова важни.
1968 ми се струва най-раздвижена.

*

Lillie

• 30532
Kakво все ви тегли към контрол, модерация и желание за приобщаване към елитна общност? :unsure:

Модератор си имаме, но изглежда, че според някои не се изявява на необходимото "ниво".
Този форум никога не е имал претенции за елитарност, участието в него също е по желание.
Само се чудя защо определена група хора при все това, че толкова не го харесват, продължават да го посещават и да вземат участие в него? (риторичен въпрос)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

.....

Ето нещо съвсем конкретно две дати и на двете има минали събития на 3.01.2006 и 12.01.2009 отнасящи се до много хора и жена родена София 2.05.1939 проблем може да е часа на раждане "около обяд".

Доста интересна карта, в смисъл, наситена с конфигурации - голям кардинален квадрат и големи земни тринове. Ей сега ще я сложа.

Имайте предвид, че часът на раждане не е известен, а е само приблизителен.

03.01.2006

12.01.2009

« Последна редакция: Декември 23, 2011, 02:05:21 pm от Mirabella »

*

Grace

• 2257
Поправям се. Категорично бих заложила на 1968. Възможно е да е повече от едно събитие.
Възможна загуба на близък, някой от близкото обкръжение. Тя имала ли е брат?

Също така виждам активност по оста 3-9 дом. Заминаване за чужбина? преместване от дома? При всички случаи, каквото и да се е случило, има кардинална промяна и трансформация в живота и. и годината е 1968.
положителен развой през тази година във връзка с 10 дом. може би в професионален план или обвързване ?
« Последна редакция: Декември 23, 2011, 02:59:32 pm от Grace »

.....

Ето нещо съвсем конкретно две дати и на двете има минали събития на 3.01.2006 и 12.01.2009 отнасящи се до много хора и жена родена София 2.05.1939 проблем може да е часа на раждане "около обяд".

Имам чувството, че на 03.01.2006 не се е случило хубаво събитие. Намирала се е в период на Марс/Меркурий. Марс е силен в натала (екзалтиран), но в квадратура с Меркурий (макар и широка). Транзитен Марс е върху натално Слънце. Мисля, че е претърпяла инцидент, наранила се е или е имала операция с продължителен болничен престой (транзитен Сатурн в 12-ти дом). Но с прогресивна Луна близо до натален Юпитер би трябвало да се e възстановила успешно.
За втората дата, 12.01.2009, е била в период на Марс/Юпитер. И двете планети са силно поставени в нейната карта. Може би някакво хубаво събитие, свързано с децата. Тук нямам идея.
« Последна редакция: Декември 23, 2011, 03:42:14 pm от Mirabella »

*

Grace

• 2257

интересна ми е датата 12.01.2009 - ако не беше на 70 год жена, щях да кажа, че може да се е обвързала с мъж и поради тази причина да е имала проблеми с роднините си.  ;D но не смея да го твърдя, че ми изглежда смела интерпретация.  ;D

хайде, давайте отговора, че ми е много любопитноооо... :blink:

*

Grace

• 2257
alia, дай обратна връзка моля.... :blink:

Ще дам отговора сега,по празници компютрите са забранени. :blink:Извинявам се на хората,които биха проявили интерес.Хороскопът е на Силви Вартан.Една българка с интересен живот.През април 1968 преживява първата от двете си сериозни катастрофи.Пак през 1968 стартира изцяло новата си визия на секси кабаретна танцьорка и певица.1957 и 1974 ги измислих.Информация от Wikipedia:
In 11 April 1968 she suffered injuries in a traffic accident but was back on tour in August. Her new sexy cabaret dancer image was demonstrated to the French TV audience in the "Jolie poupée" show on 4 December 1968. In the show, the collaboration with Maritie and Gilbert Carpentier produced a highly entertaining result.The variety night included the performance of "Irresistiblement", accompanied by elaborate girl-group choreography, and "Jolie Poupee", a dialogue between a doll Sylvie and an adult one. The hits of the "Jolie poupée" show were released as the Maritza album. In Italy, she released a cover version of Mina's "Zum zum zum". Being the 23rd biggest selling single of the following year in Italy, Vartan's version did better in Italian charts than Mina's original. Vartan continued with her one-woman shows at the Paris Olympia in December 1968.
Данните за хороскопа са от френската астрологична база за данни.Моите адмирации са към Грейс,само не се е досетила една идея повече за остта 3-9-транспорт.

*

Grace

• 2257
 :clap:

в интерес на истината, сетих се. но реших, че ако напиша и това, ще станат много предположения...да не излезе като налучкване... :blink:

пфуу..не е лесно да се прегледат три години  :blink: при следващи задачки стеснявай периода  ;)

Градусът на Асцендента, който дават http://www.astrotheme.fr/portraits/Yr2Un5HR77h7.htm изобщо не отговоря на този от астрокомската карта, постаната от мен. :-\ Да видим каква беля е станала.

*

Grace

• 2257
Mirabella, твоята е вярна. На мен Солар Фаейр също ми я изчисли така.

Имам съмнения. 44-та година е още много далеч от въвеждането на лятното време (Daylight saving time) в България. Дори нямам идея кога е въведено по света за първи път, мислех си, че след Втората световна война. 17 и 30 може да е всъщност 16 и 30 и тогава АС-то е в първия градус на Козирог. Но това може да са пълни глупости (както интепретацията ми в горните постове). ;D
« Последна редакция: Декември 23, 2011, 06:06:19 pm от Mirabella »

*

Uran

• 6041
Силви Вартан ми прилича повече на асц. стрелец.