"Kolkoto i da ne iskam da te razocharovam i naranqvam, osyznah che nqma da e vyzmojno, no shte byda otkroven s teb, da naistina q obicham, i kogato se vidqh s neq v Plovdiv osyznah kakva ogromna greshka sym dopusnal kato q pusnah da si otide, i makar vryzkata mi s neq da e niz ot problemi i karanici, ne mislq che tova shte ni nakara da se razdelim, naistina syjalqvam che tolkova mnogo te naranqvam s tova, no ti me pomoli za istinata, poslednite nqkolko dni koito prekarah s neq me nakaraha da slezna na zemqta i da razbera s koi iskam da sym vsyshtnost, molq te prosti mi che ne otgovorih na chuvstvata ti, no prosto ne moga da prodyljavam da se zablujdavam, kolkoto do teb, vinagi mi e bilo priqtno da si govorim i naistina smqtam che si strahoten chovek i che nqkoi den shte namerish nqkoi po - dobyr ot men koito naistina da te zaslujava, ida ne te naranqva taka kakto go napravih az, syjalqvam za tova, naistina i te molq da mi prostish! "
Получих отговора му. Като направих тази тема в началото, се надявах, че ще има щастлив развой. Сега в края разбирам, че нищичко не знам за любовта.

Разбрах, че Слънцето ми в 1 дом ми пречи да бъда обективна, и когато си вътре в картинката, няма как да се видиш отстрани. Де да можех да се откъсна от тялото си. Осъзнах, че досега съм живяла на друго място, но не и на Земята. Във фантазиите си, затворена в някоя кула от слонова кост, чакаща Принца да ме освободи. И ето че кулата е разрушена, Принцът го няма, аз съм сама и изгубена. Отвратително е да знаеш, че си живял толкова години в самозаблуда, а в същото време си мисля, че благодарение на нея съм оцеляла. Трудно ми е да дишам, все едно съм изкачила връх, но за 22 години всъщност не съм постигнала нищо значимо. Не знам дали съм помогнала на някого. Ха...Докато пишех това ми се обадиха, че печеля фотоапарат от един конкурс. Ще го подаря на сестра си.

Животът е толкова нелогичен. През последните 2 години нещо ме прихвана и започнах да участвам във всякакви конкурси, бях като пристрастена, някой тук беше споменал, че имам такава склонност, и трябва да намеря нещо, на което да се отдам изцяло. Спечелих 3 фотоапарата, принтер, таблет (който после изхвърча през прозореца на влака), няколко телефона, няколко почивки из Бг, а последно през декември и парична награда, с която ще успея да улесня малко нашите в издържането ми. Прекрасно е да получаваш подаръци и изненади понякога от съдбата, но в същото време..това, което истински и искрено желаеш, го нямаш...
Романтика, Стела

, благодаря! Надявам се да дочакам да дойде хубавото...
Любопитно ми е дали тук във форума има някой, който е намерил половинката си и са заедно. Как разбираш, че си срещнал човека за теб - може би просто не изпитваш страх, чувстващ се смел и готов на всичко? Как ще го позная?
Freya, благодаря. Да, с Телеца беше същото. Беше в друга държава и беше голямо обичане, докато не се върна. Може би съзнателно избирам подобни хора, заради страх от реално обвързване и от страх да не видят истинската ми кофти същност. Може би наистина още не съм готова за моя човек.