Здравей Гост

Гадаене на сънища

• 107 Отговора
  • 27822 Прегледи
Re: Гадаене на сънища
« Отговор #40 -: Януари 16, 2012, 03:24:40 pm »
Здравейте,тази нощ пак сънувах ужасен кошмар.
Бяхме сред много хора с големия и малкия ми син и срещу нас стояха извънземни или някакви чудовища.Искаха да ни вземат децата.Аз ги помолих любезно да ми дадат още малко време с тях и те ми го дадоха.Така успях да избягам с децата си.След което ходехме по един булевард който нямаше тротоар и все бутах малкия към сградите,защото минавах коли и да не го ударят.
Стигнахме до един подлез,но не се влизаше нормално,а се ляга и се плъзгаш до долу.Там долу бяха близките ми и се радваха че сме се измъкнали .Така се събудих уплашена и разтреперана отново.

Картите които си изтеглих са :Колесницата;7-ца чаши;9-ка чаши ;Умереност

Сънувах и още един сън ,но не го помня.

*

Uran

• 6041
« Отговор #41 -: Януари 16, 2012, 07:04:03 pm »
Имате ли някакви проблеми, страхове и т.н. в реала?

« Отговор #42 -: Януари 16, 2012, 07:11:35 pm »
Аз бих казала, че става въпрос за неградивно натрупване на агресивна енергия. Под "агресивно" имам предвид потенциална, хубава, волева енергия, която може да се вложи, но поради някакви причини ти не го правиш или се опитваш да я потушиш. Става малко с живота, който ти поднася лимони и ти можеш да си направиш лимонада от тях, да пиеш до насита и да продаваш и да забогатееш от това, но вместо това ти решаваш, че трябва да минеш през тях (защото натам е посоката на житейския ти път) и като ги стъпчеш, ти влиза сока им в очите и те болят. Така че замисли се кой е този аспект от теб, който се опитваш да укротиш, да му извадиш зарядното от тока, който всъщност можеш да използваш по едно много градивно, творческо и утвърдително направление.

« Отговор #43 -: Януари 17, 2012, 08:59:31 am »
Здравейте,имам си страхове,проблеми,но не е нещо ,което си струва да се тормози човек,въпреки,че аз се тормозя.Най-малкото нещо е в състояние да ме изкара от релси.
Имам планове ,мечти,почти имам идея как да ги осъществя,но все нещо недостига.Ще помисля по въпроса в какво да впрегна тази енергия защото иначе аз самата ще откача.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #44 -: Януари 17, 2012, 09:21:37 am »
...Най-малкото нещо е в състояние да ме изкара от релси.
Имам планове ,мечти,почти имам идея как да ги осъществя,но все нещо недостига.
изглежда, че не ти достига самоконтрол, воля и вяра в себе си  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #45 -: Януари 17, 2012, 09:46:26 am »
 :o Сънувах, че лъжа един много важен за мен човек.  :o Смисъл аз го лъжех и не ми пукаше особено и усетих, че той знае, че го лъжа, но въпреки всичко реакцията му беше някаква много благосклонна. Някаква добра и усмихната. Принципно е човек със силен характер и цени чесността у хората, определено това няма да му е реакцията.  :unsure: Поясних това с един цитати и едни карти, та който има идея за тълкуване, да се включи, ще бъда благодарна.  :wub:

— Господа — каза той преди десерта, — преди два часа аз бях удовлетворен за всички онези страдания, които се налага да преживее човек, който служи, тъй да се каже, не на формата, не на буквата, а на дълга. През цялото време на моята служба аз винаги държах за принципа: не публиката за нас, а ние за публиката. И днес аз получих висша награда! Моите подчинени ми поднесоха албум... Ето! Аз съм трогнат.   

Картите са об 10 жезли, паж пентакли, об рицар мечове

*

Uran

• 6041
« Отговор #46 -: Януари 17, 2012, 11:20:07 am »
Тъндър, пази се от възможни загуби.

« Отговор #47 -: Януари 17, 2012, 12:57:27 pm »
Нищо ново под Слънцето.  :( Каквото не ми е изпил транзитния Плутон със сламка, се разпилява поради невъзможността ми да проявя методичност и подреденост заради транзитния Уран.  :-X Пей сърце, направо.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #48 -: Януари 17, 2012, 01:29:47 pm »
Сънувах, че лъжа един много важен за мен човек.Смисъл аз го лъжех и не ми пукаше особено и усетих, че той знае, че го лъжа, но въпреки всичко реакцията му беше някаква много благосклонна. Някаква добра и усмихната. Принципно е човек със силен характер и цени чесността у хората, определено това няма да му е реакцията. .......
Трябва да обърнеш внимание на слабите страни в характера си .. и да не допускаш да се проявяват.
Възможно е да изпаднеш в ситуация, в която ще постъпиш неискрено.

Силно те интересува как другите те възприемат.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #49 -: Януари 17, 2012, 02:09:07 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:06:51 pm от Hm »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #50 -: Януари 17, 2012, 02:19:00 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:06:33 pm от Hm »

« Отговор #51 -: Януари 17, 2012, 06:14:11 pm »

Ще тълкувам първо без да гледам картите. Отново страхове за здравето на сина ти.

Извънземните са сили извън теб, които имат власт над теб и децата ти и ти не можеш да контролираш. Но силите са на твоя страна, защото ти дават още време с децата ти.

Постоянно буташ малкия си син и го пазиш от колите, защото много се страхуваш за здравето и живота му.

Финалът е добър. Сънят като цяло е добър, но просто показва твоите страхове.

Любопитно ми е това с плъзгането към подлеза. Ти нормално ли си родила децата си, особено малкия си син или със затруднения?

Според картите и съня, засега здравето на децата ти върви нормално, не по-зле, отколкото досега. Засега нещата са добре и ще продължат да бъдат така още известно време.
Големия нормално,но малкия секцио поради травма на окото ми.В интерес на истината се тревожа и за своето здраве,често ме навестяват мисли за това ,че ако нещо се случи с децата ми какво ще стане.Но явно няма смисъл да си мисля такива неща.Това е така понеже има доста хора ,които съм погребала - на 21-год.възраст погребах първия си съпруг ,после се зареди един цикъл от период на затишие погребение и т.н.та това ме кара също да си мисля тези неща.

« Отговор #52 -: Януари 17, 2012, 07:14:45 pm »
Uran, venerra, Hm, благодаря за тълкуванията! :blink:

Хало, досега не съм лъгала този човек, поне не се сещам. Иначе всеки лъже за дребни работи понякога, но не се сещам да съм правила такова голямо, важно, че да имам сън за него.  :unsure: Най-много без да искам да съм объркала нещо.  :unsure: Иначе си права, че е човек, който държи на отговорността, но не завися финансово от него.  :blink: Има истина и в това, за което venerra каза, напоследък съм малко "паднала" духом, така да се каже, така че определено трябва да се вслушам в този съвет.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #53 -: Януари 17, 2012, 09:10:17 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:06:21 pm от Hm »

« Отговор #54 -: Януари 21, 2012, 02:28:30 pm »
Тез дни мислех да пиша на едно момиче, с което бяхме много близки, най-добри приятелки през цялото ми съзнателно детство и през по-голямата част от пуберитета, даже. Тя, обаче се отдалечи от мен .... заради една глупост и захвърли ей така 10 години приятелство, което трудно мога да преглътна и може би заради това се сдържах. Казвам това като предистория, понеже пък днес я сънувах и се питам дали съня ми няма нещо общо с нея или с някаква част от психиката ми, която тя провокира.

Бяхме се уговорили да се видим, след толкова години, аз и тя много се радваше на тази среща. Разкарвахме се по много красиво място, някакъв див, непознат, скалист морски бряг. Морето беше издълбало множество лагуни и заливчета сред скалите и ние се разкарвахме по тях. Разхождахме се по една и от едната ни страна стоеше морето, от другата едни много резки, високи скали, като стената на каньон. И на една издатина на тези високи скали, стоят едни работници, които режат скали и парчетата, доста големи, падат във водата. И изведнъж това момиче, за което говоря, се засили, изтича и искаше да застане под тази издатина, вътре във водата. Но падна едно голямо парче скала пред пътя й, тя нямаше накъде да отиде, падна второ върху гърба й, трето, четвърто, които я затрупаха. И аз стоя и това се случва на някакви 5 метра, да кажем от мен и искам да направя нещо, но реакциите ми са бавни и затова нищо не казвам, само гледам как я затрупват скалите. В същото време се повява трето, непознато момиче и то силно вика на работниците да спрат, че има човек под скалите. Единия спира, слиза долу и казва, че не знае под кои скали ще я намери, един вид, изобщо не му се занимаваше, но това момиче му казва точно кои скали да премести и я намират отдолу жива и здрава. Докато аз, в съня си, като видях тази скала, която пада върху гърба й, направо мислено я отписах. Изваждаме я на брега, тя е малко шокирана и обездвижена и тя обяснява, че ако не сме я били извадели, нямало да издържи и един ден, защото водата била много студена. Имаше си някаква причина да бъде по-студена, обаче не помня какво точно, нещо беше сложено в тази вода и точно то май я беше привлякло и към "геройството", което направи. Та тя благодари първо на непознатото момиче, и аз се почувствах малко засегната, че благодари на нея, а не на мен и тъпо, че нищо не съм направила. После тя благодари и на мен, но аз се почувствах тъпо и от това, тъй като не го бях заслужила. На гърба си, където беше паднала скалата, имаше една като драскотина и целия й гръбнак беше зачервен, но можеше а ходи и всичко беше наред.
После нещо ми се губи, но се оказваме вече в колата на майка й и на баща й, ние двете сме на задната седалка и се прибираме всеки в дома си. Тя нещо се опитваше да изкопчи от майка си и баща си, улеснение, заради положението й, един вид, но те й казаха да не се лигави, понеже положението всъщност не е толкова зле, колкото тя го описва и те много добре го знаят. После вече бях у нас, където имаше една маса с натрупани много неща - сладки, чипсове и във всяка стая имаше такова изобилие от храна, майка ми подготвяше някакво празненство, но не помня по какъв повод.

Картите са Рицар Жезли, Жрец, об Дама чаши.  :-\

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #55 -: Януари 21, 2012, 10:14:26 pm »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:00:35 pm от Hm »

« Отговор #56 -: Януари 21, 2012, 10:35:41 pm »
Покрай мене Дами жезли, Дами мечове, но дама чаши нямам.  :unsure: Да не е някакъв аспект от мен, върху който трябва да работя, защото принципно картите мен ме регистрират като дама пентакли, по-рядко като дама чаши. А за работа поне за момента за момента не мисля, достатъчно натоварено ми идва в университета, но други хора са ми казвали, че ме чака повече независимост, трети ми говорят че ще си имам мои пари и започвам да си мисля, че Уран или Плутон ми кроят нещо.  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #57 -: Януари 25, 2012, 04:23:11 pm »
Не знам за картите, но на мен ми звучи сякаш скалите които ся я затрупали са това което ви дели една от друга. Може би тя има някаква причина или нещо което и тежи или я възпрепятства (За отношенията между вас говоря) Третото момиче може би е част от теб, някаква твоя същност, която осъзнава нещата и прави крачката, да я спаси. Всъщност, някаква част от теб осъзнава, че може би тя има проблем в тези отношения и по-добре да послушаш тази си същност.
Това ми хрумна на мен, по отношение на съня.
Всъщност точно така, добре че си дала предистория. Тази част от теб , която е бездействала в съня и не е реагирала е тази част от теб, която в реалния живот се е замислила дали да я потърси, дали да и пишеш. И си се спряла. Най-добре слушай сърцето си. Потърси я. Какво като тя е прекъснала контактите първа... може би е имала причина тогава.

Пък на Хело и хрумна, че нова работа ще почнеш... туй ся ни в клин ни в ръкав   ;D
Мисля си, че картите трябва да се наблюдават и тълкуват само в контекста на съня. Мисля, че първо трябва съня да се изследва и тълкува, а картите да служат за доизясняване. Защото ако се наблюдават отделно от него се отдалечаваме от значението..
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 04:36:45 pm от Freya »

« Отговор #58 -: Януари 25, 2012, 04:40:31 pm »
Хелото звездите й го говорят!  :blink:
Иначе ще помисля и над това, което казваш. Просто тя тогава ме остави заради мое ценностно разбиране, което не съм й налагала, просто в живота ми се наложи да избирам между две неща и избрах това, което ми беше по-важно и тя прекъсна контакта заради избора ми.  :blink: А е избор, който дори след толкова много години, е нещото, което отново бих избрала и ако се наложи, отново бих го направила.  ;) Надявам се нея животът да я е научил за истинското зачитане на свободата. Определено не искам и никога не съм искала да й налагам моето ценностно виждане и за мен не е задължително да ме подкрепя, не мога да го искам, но уважение ... в условията на приятелство определено е нещо, което ми дължи.  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #59 -: Януари 27, 2012, 11:54:01 pm »
Поствам тука съня си от другата тема:

Обикалях по магазините, първо бях в една втора употреба, после влязох в един малък бутик пред входа на един висок блок.
Бях с баба ми. Магазинчето май скоро затваряше, беше следобед. Харесах си едни полички изложени на витрината вътре. Помолих продавачката да пробвам една кафеникава, плесирана на карета. (много приличаше на една която имам) Продавачката нещо се дърпаше и май бързаше да си ходи... а аз я убеждавах да вляза набързо да я пробвам.

Направо бръкнах под стъклото на витрината и взех полата, наложих я върху себе си и се оказа един размер по-голяма. Озовах се от другата страна на витрината, където преди стоеше продавачката и исках да пробвам. Хванах една пола-панталонки по-малък размер, висока с тясна талия, бежава и симпатична. Наложих я и сметнах, че ще ми стане. В този момент продавачът мина иззад мен, прокара си главата до мен от дясната ми страна и ме целуна по бузката. Оказа се човек, когото познавам. Беше мило.

Картите таро които изтеглих са:

Силата
Астрологично: Лъв
Ще наложите себе си, условията ви ще бъдат приети.Кураж, сила на духа и енергия. Вашите възгледи надделяват. Самоконтрол, преодоляване на препятствията. Героизъм. Моралната сила ще преодолее всички препятствия. Човек, който не приема „ не” за отговор.” Блага дума железни врати отваря”.

Смърт
Астрологично: Сатурн в 8-ми дом, Скорпион.
Трансформация. Необходим край на нещо, изживяло времето си, за да отвори място за новото.Рязка промяна в житейското състояние, която - желана или не, ще се окаже необходима и положителна. Разделяте се с ненужното и разбирате какво е важно за вас, независимо какво сте мислили досега по въпроса.Краят преди новото начало.

Страшният съд
Астрологично: Плутон, Стрелец; Юпитер Уран
Просветление, възраждане, равносметка и събуждане за нов живот.Прилив на жизнени сили.Преобразуване. Разплащане на стари сметки. Вдъхновение. Изясняване, реабилитация.Божествена справедливост. Сдобряване, ново щастие.Успешно приключване на тежък период, излизане от затвора, приключване на дело във ваша полза, раждане, оздравяване. Влизане във фокуса на общественото внимание, публичност .