Здравей Гост

molia pomognete mi da razbera tova

• 3 Отговора
  • 2458 Прегледи
*

Monday

« -: Декември 13, 2005, 12:03:05 pm »
zdaveite ... za poreden put sanuvam vulni , ogromni vulni koito me zalivat no az vse oceliavam. Saniat ne e edin i susht... vulnite se poiaviavat v razlichni situacii. Snoshti beshe taka :  Namiram se v niakakuv kvartal ot blokove ... normalni bulgarski stari blokove. I v dalechinata se vijda planina. Neznam kakvo praveh tam ili kade otivah no v edin moment poglejdam kum planinata i vijdam kak edna ogromna vulna idva otzad zad planinata kum nas ... mislia che biah s niakoi no veche ne pomnia. Purvata mi misal beshe da se hvana za neshto sled tova reshih che ako vliaza vuv vhoda na niakoi blok shte oceleia . I taka napravih . Mina vulnata a az biah oplashena . V sushtoto vreme vijdam kak razni hora koito si jiveiat tam sled kato mina vulnata prodaljiha da si vurshat obichainite neshta. Edni gotveha drugi pordejdaha mazite si. Sled okolo 10 min doide nova vulna i sled okolo 10 pak nakraia valnite stavaha vse po malki i niski ... nakraia spriaha i az si trugnah ... sabudih se ... sled tova imashe drug sun :) ... no sushto ne tolkova priaten. Molia vi kajete mi kakvo znachat tezi vulni ... podoben sun sum imala i sus lavina sniag .

blagodaria

*

Гостlin

« Отговор #1 -: Декември 13, 2005, 12:19:24 pm »
Ами ти много добре трябва да си видяла дали тези сънища /след като казваш, че не са от скоро.../ се отразяват в реалността.
Какво се случва в дните след като сънуваш някой такъв?
Какво се случи след съня ти с лавината?
А може би нищо?!
Е, тогава може да се търси вътрешна проява - на духовно ниво.
Но доколкото аз имам опит с подобни сюжети - по-скоро нещо наяве трябва да се е случило.
Помисли и пиши!
И ще мислим заедно после  :)  

*

Monday

« Отговор #2 -: Декември 13, 2005, 12:29:22 pm »
Ami za sujalenie ne si spomniam nishto konkretno da se e sluchilo ... no tozi put shte sum mnogo vnimatelna i shte si otbeleja ako se sluchi. Ako ima vruzka shte razkaja i drugia sun : Az priateliat mi i oshte niakolko choveka ne pomnia koi sme na gosti v edinia ot shefovete mi na koito skoro mu se rodi bebe. Az nikoga ne sum hodila u tiah a i toi ne e takuv chovek po-princip koito she ni pokani. Ta znachi napravi mi pechatlenie che apartamenta e ogromen a sushto v nego jiveeha i roditelite mu. Prez cialata veche nikoi ot tiah ne se poiavi , shefa mi i jena mu biaha pri bebeto a roditelite mu neznam kade stoiaha no ne biaha s nas. Sled kato iadohme i pihme niakakvi neshta se poiavi maikata na shefa mi i kaza che isak da ostanem da noshtuvame tam che imat mnogo miasto i zapochna da razpuva niakakvi divani i da opravia leglata . Sled koeto ni saobshti che te s bashtata na shefa mi otivat da spiat. Nie se spogledahme , reshihme che niama nishto losho da ostanem i otidohme da vidim bebeto predi da si legnem. Do tuk vsichko normalno ... no kogato poglednah v lulkata na bebeto vidiah che to ima brada po liceto i prilicha mnogo na shefa mi v lice no s tialo na bebe ... olashih se i se sabudih :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Декември 13, 2005, 04:00:13 pm »
Цитат
"...za poreden put sanuvam vulni , ogromni vulni koito me zalivat no az vse oceliavam. Saniat ne e edin i susht... vulnite se poiaviavat v razlichni situacii"
Не съм добър оракул и не ме бива много да тълкувам разни сънища и поличби, но от интуитивна гледна точка, ми се струва, че може да се направи една интересна аналогия. Първото, което ми идва наум, е че вълните, които те заливат, по някакъв начин може да са свързани с емоционалното ти състояние. Е, може и да не са... Бурно море, вълни, водопади - според скромното ми мнение - са донякъде абстрактен символ на подсъзнателния ти, скрит дълбоко под повърхността на рутинното ежедневие живот. И аз съм го сънувала...и винаги се оцелява, знам  :o  ;)  чудя се... каква е вероятността символиката на тези повтарящи се сънища да е свързана с бурята в душата ни, често пъти едва или почти изцяло неосъзнавана...?  :blink:  :ph34r:
« Последна редакция: Декември 13, 2005, 04:01:18 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.