Здравей Гост

Астро Игра

• 92 Отговора
  • 9209 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Астро Игра
« -: Януари 03, 2012, 04:36:43 pm »
 ;D
Бързам да Ви пусна една карта (която е с точна дата, скрила съм името), която после ще махна. Много съм щастлива, че ми я дадоха, ;) защото познавам човека и поне ще гарантирам за житейската му история. Скоро пак обсъждахме темите за парите и печалбата от тото и т.н. Това е карта на човек, който е богат (много богат, наследство).

Айде сега, защо се е случило това? Венера е зле, падение, изгорена, така е и Мерк (упр 8 дом - наследството), както и Девешката Луна не е силна. Само Сатурн и Марс са силни (може би от там идват парите и като цяло всичките принадлежности - стелиум Скорпи 10 дом, под упр на Марс екзалтиращ и упр асц екзалтиращ в съвпад с Плутон, който е в рецепция с Венера). Юпитер не е силен, изгорен, западен. А Марс е в 12 дом....

МНЕНИЯ?
« Последна редакция: Януари 04, 2012, 06:36:46 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
Re: Астро Игра
« Отговор #1 -: Януари 03, 2012, 04:44:19 pm »
;D
Бързам да Ви пусна една карта (която е с точна дата, скрила съм името), която после ще махна. Много съм щастлива, че ми я дадоха, ;) защото познавам човека и поне ще гарантирам за житейската му история. Скоро пак обсъждахме темите за парите и печалбата от тото и т.н. Това е карта на човек, който е богат (много богат, говорим за милиони, наследство).

Айде сега, защо се е случило това? Венера е зле, падение, изгорена, така е и Мерк (упр 8 дом - наследството), както и Девешката Луна не е силна. Само Сатурн и Марс са силни (може би от там идват парите и като цяло всичките принадлежности - стелиум Скорпи 10 дом, под упр на Марс екзалтиращ и упр асц екзалтиращ в съвпад с Плутон, който е в рецепция с Венера). Юпитер не е силен, изгорен, западен. А Марс е в 12 дом....

МНЕНИЯ?

Слънце в съвпад с Юпитер - първа гаранция за добри доходи. Венера в стелиума.
Юпитер в секстил с Луна в 8-ми дом - първият е съ-управител на 2-ри дом. Връзка между 2-ри и 8-ми дом.
нито един негативен аспект, откъдето да "изтича" богатството.
Всички планети - добротворци са над хоризонта, високо издигнати.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2 -: Януари 03, 2012, 04:51:12 pm »
Не знам, обаче с него имаме хубава синастрия ;)
Само дето за жалост часът не е точен, иначе щяхме да си паснем още повече. Туку виж съм си хванала милионер  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #3 -: Януари 03, 2012, 04:58:14 pm »
да почнем с уникалния съвпад Юпитер/Венера, малко късметлии се раждат така. Че и в Скорпион / знака на наследствата/, че заедно и със Слънцето, че и в 10-и дом, че и съвпад МЦ....
Венера У4 и втори управител 8-ми. Юпитер У11 - сбъднатите желания. Всичко това, чудесно аспектирано...
И Меркурий У8 си е добре...Добрия аспект на  Плутон / Нептун е мн благоприятен за богатството..
че защо да не наследи.. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Януари 03, 2012, 05:00:14 pm »
Що не речи баби, че часът не е точен?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5 -: Януари 03, 2012, 05:02:50 pm »
Ама той наследил ли е? Или сам изкарал?
Иначе щях и аз да кажа от скромния ми опит това:
да почнем с уникалния съвпад Юпитер/Венера, малко късметлии се раждат така. Че и в Скорпион / знака на наследствата/, че заедно и със Слънцето, че и в 10-и дом, че и съвпад МЦ.... - цитат от Grace

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6 -: Януари 03, 2012, 05:03:39 pm »
датата е точна  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Януари 03, 2012, 05:17:20 pm »
датата е точна  ;D

В 12,00 роден? Е, убу! :-\

*

Anabell

• 2022
« Отговор #8 -: Януари 03, 2012, 05:43:40 pm »
Стела, точни са и датата и часът. Роден е в 12 на обяд. Слънце на МЦ.

Наследени са големите пари, но и той има успешен бизнес (но не е почнал от нулата).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Януари 03, 2012, 05:44:43 pm »
Има си заложби, да, но часът 12 като вероятен ли?
Анабел, за да ни помъчиш можеше да питаш дали е, пък сега на готово като ни снесе, ще си намерим ние как да го обясним. ;D

Ти самата си ги посочила добрите фактори и аз особено Марс тук не бих подценила, тъй като държи в ръцете си Венера и Юпитер, също Луна в 8-ми за наследствата добре се е хванала за него. Фортуна и тя е с упр. Марс, като е и с отлични аспекти, дава голяма подкрепа. Отделно Венера има най-много достойнства в знака на втори дом, а тя не е чак така зле, има си предимства като в свой триплицитет и терма, макар че се нулират до някъде от падението. А Юпитер/Марс са в рецепция по управление/декан.

Как е в личните отношения обаче?

п.п. окей за часа, уточнено е, сега прочетох
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #10 -: Януари 03, 2012, 05:55:40 pm »
Не е много по темата, но...
Този ми се струва, че е огън човек, въпреки водата. Може да се справи с всяка една ситуация в професионален план, но не и в личния - много връзки. Работа с жени, партньори от чужбина.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #11 -: Януари 03, 2012, 05:58:57 pm »
Ами имал е доста връзки момчето, сега се е кротнал, с жена Стрелец и имат дете. Обаче има търсения, не се спира, учи, кара курсове, за да се специализира в професионалната си област, развива се. И не съм сигурна тя до кога ще го задържи, борбено е момичето, засега отношенията им са ок. 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #12 -: Януари 03, 2012, 06:00:48 pm »
Честно да ви кажа, все пак за мен това не е точната карта на човек, получил много на готово. Бих очаквала 8 дом, 11 да са с по-добри аспекти и по-друга карта очаквах (аз от 2 месеца се боря :P да получа данните).

Добре една загадка - бизнесът, с който са натрупани финансите?  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Януари 03, 2012, 06:15:52 pm »
Честно да ви кажа, все пак за мен това не е точната карта на човек, получил много на готово.

Останах с впечатление, че говорим дали въобще има потенциал за богатство и наследство. А за "много на готово" вече ще трябва да се опитаме да разграничим факторите. Все пак по твоите думи той го влага и развива, за това вече се иска и нещо повече, очевидно не лежи само на даденостите си. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Януари 03, 2012, 06:20:24 pm »
С този стелиум в 10-ти дом естествено, че ще бъде работяга. И господаря на 6-ти в съвпад с МЦ - добър организатор и винаги има помощници до него (демек подчинени). С управител на асцендента в 9-ти дом е нормално да иска да учи и да си разширява хоризонтите, и то не какво да е, а някаква мащабна специалност по Плутон.

*

Grace

• 2257
« Отговор #15 -: Януари 03, 2012, 06:23:04 pm »
Добре една загадка - бизнесът, с който са натрупани финансите?  - да предположа... ;D

семеен бизнес с недвижими имоти ?

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Януари 03, 2012, 06:23:25 pm »
Ами имал е доста връзки момчето, сега се е кротнал, с жена Стрелец и имат дете.

Ето, съседните знаци пак се женят. тя сигурно има нещо в Скорпион или в Козирог.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Януари 03, 2012, 06:31:10 pm »
Има показатели за успех и натрупване на капитали във ведическата карта.

Изключителен акцент върху 11 дом и силни възли, подчертан въздух (по сидерал).
Картата предполага добри предприемачески способности, търговски нюх. Може да се занимава с бизнес, търговия, да бъде брокер, дилър, посредник или работата да му е свързана с транспорта и спедицията, не изключвам да има и някакви инженерни способности/технически умения.

Това е съвсем кратко и повърхностно тълкуване, нямам време за детайлен анализ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #18 -: Януари 03, 2012, 06:55:24 pm »
С този стелиум в 10-ти дом естествено, че ще бъде работяга. И господаря на 6-ти в съвпад с МЦ - добър организатор и винаги има помощници до него (демек подчинени).

С управител на асцендента в 9-ти дом е нормално да иска да учи и да си разширява хоризонтите, и то не какво да е, а някаква мащабна специалност по Плутон.

Дам, има помощници - съвсем отговорно си ги търси и се грижи за тях. И да, мащабен е сегашният му бизнес. Глобален е, насочил се е към масовия чуждестранен пазар (Плутон 9 дом).

Grace, по - късно ще отговоря как са натрупани ресурсите, за да могат и други да предполагат. Само кажете защо мислите така, за да не е налучкване, а да има астро факти  ;) Защото е верно, че бизнес, с който могат да се изкарат пари в БГ не е много широко понятие.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #19 -: Януари 03, 2012, 06:58:13 pm »
Честно да ви кажа, все пак за мен това не е точната карта на човек, получил много на готово.

Останах с впечатление, че говорим дали въобще има потенциал за богатство и наследство. А за "много на готово" вече ще трябва да се опитаме да разграничим факторите. Все пак по твоите думи той го влага и развива, за това вече се иска и нещо повече, очевидно не лежи само на даденостите си.

Получил е голямо наследство (написах го в 1 пост  ;D) и развива и собствени инициативи, нов бизнес, несвързан със семейния (семейния не му е интересен, абсолютно се е отказал от него)  ;)