Здравей Гост

Астро Игра

• 92 Отговора
  • 9241 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re: Астро Игра
« Отговор #20 -: Януари 03, 2012, 07:03:35 pm »
Получил е голямо наследство (написах го в 1 пост  ;D) и развива и собствени инициативи, нов бизнес, несвързан със семейния (семейния не му е интересен, абсолютно се е отказал от него)  ;)

Да, прочетох те ясно. Започваш с богат, много, наследство, печалби. И питаш от кое. Нещо не ти се вписва понеже картата за получил "на готово по много", но не е спрял само с това...

Макар че ми е странно наистина, карта без опозиции и квадратури, може би това е да ти идва нещо даром, знам ли.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Grace

• 2257
« Отговор #21 -: Януари 03, 2012, 07:03:44 pm »
Grace, по - късно ще отговоря как са натрупани ресурсите, за да могат и други да предполагат. Само кажете защо мислите така, за да не е налучкване, а да има астро факти   Защото е верно, че бизнес, с който могат да се изкарат пари в БГ не е много широко понятие. 

ок, аз ще се обоснова, ако съм познала  :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #22 -: Януари 03, 2012, 07:08:32 pm »
Получил е голямо наследство (написах го в 1 пост  ;D) и развива и собствени инициативи, нов бизнес, несвързан със семейния (семейния не му е интересен, абсолютно се е отказал от него)  ;)

Да, прочетох те ясно. Започваш с богат, много, наследство, печалби. И питаш от кое. Нещо не ти се вписва понеже картата за получил "на готово по много", но не е спрял само с това...

Макар че ми е странно наистина, карта без опозиции и квадратури, може би това е да ти идва нещо даром, знам ли.

Точно :) И още нещо - мислех си, че и 4 дом трябваше да е активен. Ама явно в опозиция на 10 дом.  ;)

When One Door Closes Another Door Opens

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Януари 03, 2012, 07:16:11 pm »
Да, струпванията често рефлектират върху отсрещния.

С твоята задачка ни остави поне до утре, ама ако се съберете повече и е напечено, няма мен да чакате. ;) Иска ми се да поразсъждавам за вида, защото така ми се върти нещо военно или оръжейно, но не съм сигурна кой от факторите в крайна сметка е казал тежката си дума. За чуждестранните контакти, и аз така си мислех. Мисля си и, че му се налагат такива с власти, ръководни кадри на високо ниво. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Януари 03, 2012, 07:29:30 pm »

Да, и аз първо това си помислих, но от друга страна има мощен стелиум от добротворни планети, кулминиращ над хоризонта и в ъглов дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 03, 2012, 07:30:17 pm »
За наследства и бизнес, създаден с пари от наследство, бих разгледала оста 2/8 и 4 дом и техните управители.
Освен това търсим фактори, които предполагат късмет с бизнес начинанията. Не всеки успява да вложи пари, които му идват "наготово", в печеливш и перспективен бизнес, някои само ги прахосват и демонстрират висок стандарт.
Често съм забелязвала Марс да е на фокус в картите на успели предприемачи, а Сатурн дава умения за стратегическо планиране, мениджмънт. Юпитер, доколкото се свързва с експанзията, дава желание за разрастване и максимизиране на печалбата, както и за извличане на свръхпечалба ("който не рискува, не печели").
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #26 -: Януари 03, 2012, 07:31:14 pm »
Да, струпванията често рефлектират върху отсрещния.

С твоята задачка ни остави поне до утре, ама ако се съберете повече и е напечено, няма мен да чакате. ;) Иска ми се да поразсъждавам за вида, защото така ми се върти нещо военно или оръжейно, но не съм сигурна кой от факторите в крайна сметка е казал тежката си дума. За чуждестранните контакти, и аз така си мислех. Мисля си и, че му се налагат такива с власти, ръководни кадри на високо ниво.

Мисля, че това е добра идея.  ;D
Не е спешно, нека повече хора се включат, ако им е интересно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Януари 03, 2012, 07:34:04 pm »
Я, какво изрових тука от архива.
Крупни бизнесмени и предприемачи: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3744.0.html
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Януари 03, 2012, 07:35:40 pm »

Наблюдавала съм го в две други карти - стартът е осигурен от родителите (наследен висок стандарт/социален статус, началният капитал може да е във вид на финансиране от страна на семейството), но впоследствие нативът успешно развива стартирания бизнес. За това също са нужни качества, но друго е да не започваш от нулата, да има кой да ти удари едно рамо на старта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #29 -: Януари 03, 2012, 07:37:34 pm »
Крупни бизнесмени и предприемачи: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3744.0.html

;) 14 страници, свят ми се зави :P, но има добри попадения.

*

Grace

• 2257
« Отговор #30 -: Януари 03, 2012, 07:38:39 pm »
относно неговия личен бизнес / не наследството / , смятам, че доходите му със сигурност са свързани с чужбина и то вероятно отвъд океана.

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Януари 03, 2012, 07:40:44 pm »

;) 14 страници, свят ми се зави :P, но има добри попадения.

Любима тема : повечето са формулите за финансов и бизнес успех на Шестопалов.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Януари 03, 2012, 07:42:07 pm »
относно неговия личен бизнес / не наследството / , смятам, че доходите му със сигурност са свързани с чужбина и то вероятно отвъд океана.

Чужбина, без съмнение - У10 е в 9-ти дом, а У1 и У6- също.

*

Grace

• 2257
« Отговор #33 -: Януари 03, 2012, 07:46:03 pm »

Чужбина, без съмнение - У10 е в 9-ти дом, а У1 и У6- също.

......или петролен бизнес  :blink: по Нептун

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Януари 03, 2012, 07:47:21 pm »
Аз нищо не мога да кажа - всичко води до едно и също място 9-10-ти дом, заради струпването около МЦ. Единствено Уран е перигрин. може пък да е решил да си го отработи с комтютърни технологии или друга професия по Уран. нали семейният бизнес му е бил скучен?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Януари 03, 2012, 07:49:30 pm »
Ето един пример за "много пари наготово" - всеизвестната богата наследничка Парис Хилтън.

Часът на раждане е малко под въпрос - рейтинг на достоверност "С" (caution).
Прави ми впечатление опозицията Луна/Венера, разположена върху нодалната ос.

Много силна Луна има във ведическата карта - в собствен знак, растяща и в съвпад с Раху, сигурно затова предизвиква толкова силен медиен интерес.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #36 -: Януари 03, 2012, 07:55:39 pm »
За медиен интерес и слава знам, че е нужен аспект на луната с венера или юпитер, а тя ги има  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Януари 03, 2012, 07:57:50 pm »
За медиен интерес и слава знам, че е нужен аспект на луната с венера или юпитер, а тя ги има  :blink:

Да, плюс силни възли.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #38 -: Януари 03, 2012, 07:58:37 pm »
Аз нищо не мога да кажа - всичко води до едно и също място 9-10-ти дом, заради струпването около МЦ. Единствено Уран е перигрин. може пък да е решил да си го отработи с комтютърни технологии или друга професия по Уран. нали семейният бизнес му е бил скучен?

Добре, понеже е много точен коментар, само тази подсказка давам (последно за тази вечер) - личният му бизнес е свързан именно с компютърни технологии, точно защото му харесва и му е интересен, а семейният, в който има връзките и утъпканите пътеки не го влече.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Януари 03, 2012, 08:02:22 pm »

Добре, понеже е много точен коментар, само тази подсказка давам (последно за тази вечер) - личният му бизнес е свързан именно с компютърни технологии, точно защото му харесва и му е интересен, а семейният, в който има връзките и утъпканите пътеки не го влече.  ;)

Юпииии! Най-очевидното в картата - неаспектирания Уран. Знаех си аз, че планетата перигрин избива нанякъде. Другото, което ме наведе на тази мисъл беше, че има подчертан скорпион - те имат афинитет към комтютри, понеже Уран е в екзалтация в скорпион.