Здравей Гост

Астро Игра

• 92 Отговора
  • 9223 Прегледи
Re: Астро Игра
« Отговор #40 -: Януари 03, 2012, 08:17:24 pm »
Докато му гледах картата и на мен ми щукна с компютри, щото Луната му е Девешка, което означава, че има нюх да ги подрежда нещата и защото Меркурий е ъглов у управлява 5-ти и 6-ти, което си е лично творчество. А и по принцип Скорпионски Меркурий с Луна в Дева или Козирог са добри програмисти по мои наблюдения, защото имат спокойствие и дълбочина.

Мислех си също за Пи-Ар. Тези Юпитер/Венера така високо са суетна комбинация, но и градивна - опитват се да покажат все по-добро и по-добро. А пък скорпионското не е много по точно тази показност. Та, като стана дума за компютри - шпионски софтуер или за защита. Може и да е свързан с банки.

За вбъдеще не давай толкова инфо за картата. Убива всякакво желание да се впуснеш по-така...Не, че не ти разбирам емоционалното превъзбуждане, ама...

« Отговор #41 -: Януари 03, 2012, 08:20:27 pm »
Браво, Стела!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Януари 03, 2012, 08:30:52 pm »
Една от професионалните области, които предполага накшатрата на У10, е компютърни технологии, Марс/Кету също предполага техническа/инженерна насоченост. Иначе с този пренаселен 11 дом в сидералната карта и въздушен акцент може да се предположи афинитет към бизнеса, търговията и посредничеството, както и нещо свързано с транспорта/движението (всичко това е по У10 също).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Януари 03, 2012, 08:39:12 pm »
Браво, Стела!

На косъм бях да не го напиша. То беше едно от онези прозрения, дето ти се промъкват в мозъка, ти го неглижираш, то пак се промъква, ти пак го неглижираш и накрая си казваш - а бе хайде да я напиша, че да ми се маха от главата тази нахална мислА.  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #44 -: Януари 03, 2012, 08:39:16 pm »
А относно какъв е семейния бизнес, който го е направил богат смятам, че може да е от търговия с оръжия или нещо от сорта на медикаменти, мазила, кремове. Също си мисля и за скрап, железа, въобще нещо, което става за преработка. В най-най-краен случай - свързано с продажби на коли.

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Януари 03, 2012, 08:41:40 pm »
А относно какъв е семейния бизнес, който го е направил богат смятам, че може да е от търговия с оръжия или нещо от сорта на медикаменти, мазила, кремове. Също си мисля и за скрап, железа, въобще нещо, което става за преработка. В най-най-краен случай - свързано с продажби на коли.

Това и аз си го мислих, заради хард аспектите на Сатурн с Плутон - скраб, железа, някаква металургия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #46 -: Януари 03, 2012, 09:01:33 pm »

Това и аз си го мислих, заради хард аспектите на Сатурн с Плутон - скраб, железа, някаква металургия.

Това, плюс барабар целата Скорпионщина, северен възел, който символизира грижа и това, че Луната е в Дева в 8-ми дом. Луна в Дева съм забелязал много си падат да взимат за значимо само това, което е полезно. Та с 8-и дом още повече ме навежда на тая мисъл, а отделно, че ще има нужда и от "изчистване". А и Марс и възела също ме навеждат на тая мисъл и с това, че е в 12-ти и екзалтирал.

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Януари 03, 2012, 09:15:53 pm »

Това, плюс барабар целата Скорпионщина, северен възел, който символизира грижа и това, че Луната е в Дева в 8-ми дом. Луна в Дева съм забелязал много си падат да взимат за значимо само това, което е полезно. Та с 8-и дом още повече ме навежда на тая мисъл, а отделно, че ще има нужда и от "изчистване". А и Марс и възела също ме навеждат на тая мисъл и с това, че е в 12-ти и екзалтирал.

По Плутон  са и рециклираните стоки, вторичните суровини, стоките - втора употреба.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Януари 03, 2012, 09:21:15 pm »
По Плутон  са и рециклираните стоки, вторичните суровини, стоките - втора употреба.

Рециклираните - да  :72:, а дрипите и вехториите са по Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #49 -: Януари 03, 2012, 09:34:35 pm »
Лили, какво мислиш за Мц в Скорпион и Марс в 12-ти с южен възел и екзалтирал? Мен точно тази част ме обърква малко.

Иначе за рециклажа и аз гледам Плутон, но като цяло 8-ми и 12-ти дом са също достатъчно за гледане.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Януари 03, 2012, 09:42:36 pm »
Лили, какво мислиш за Мц в Скорпион и Марс в 12-ти с южен възел и екзалтирал? Мен точно тази част ме обърква малко.

По западната въобще не съм я разглеждала, по-заплетените казуси веднага ги минавам през индийската (за скритите зайчета в храстите).

Е, нали знаеш какво може да се каже за Марс в съвпад с ЮЛВ в 12 дом - нещо много кармичноооо ще да е.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Януари 03, 2012, 09:59:01 pm »

По западната въобще не съм я разглеждала, по-заплетените казуси веднага ги минавам през индийската (за скритите зайчета в храстите).

Е, нали знаеш какво може да се каже за Марс в съвпад с ЮЛВ в 12 дом - нещо много кармичноооо ще да е.  ;D

тъмен бизнес - некакъв.
Ама това е по единия родител, този, който се описва от МЦ
А другият се описва от ИЦ и Венера. Не, че тя не е пак под влияние на Плутон и Марс.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #52 -: Януари 04, 2012, 05:10:44 am »
За вбъдеще не давай толкова инфо за картата. Убива всякакво желание да се впуснеш по-така...

Кърши ентусиазъм сериозно. ;D

Марс/Сатурн все пак са факторите, явно, ако за момент изключим Уран, който Стелла е посочила, точно те исках да разбера дали са натежали в избора. А са свързани с прецизност, точност, технични умения, работа с уреди за измерване, инженерна мисъл, някои варианти в пост на Тадж, накъдето основно вървяха и моите разсъждения.

Обаче и на мен повече ми отива, щом ще са компютри, в областта на софтуера да се развива, мултимедия, може да съдържа известна секретност и да касае сигурност, информационни продукти и тяхното разпространение, добър усет за аудио-видео пресъздаване, че и в тв го виждам като част от процеса. Това, защото и Меркурий излиза на преден план при анализ на евентуалната му професия. Позицията му по знак, управителство, аспекти, планета преди Слънцето.

има подчертан скорпион - те имат афинитет към комтютри, понеже Уран е в екзалтация в скорпион.

Вярно наистина, доста често се среща при хора с този акцент.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Януари 04, 2012, 08:38:37 am »
Инженерната мисъл не минава без Уран-Меркурий, а за конструкторската мисъл е нужен и Сатурн. Марс - само ако се работи с желязо и огън. Но той човекът не е ли в международната търговия с компютри и еклектроника? Така ми се струва.

« Отговор #54 -: Януари 04, 2012, 08:43:51 am »
Животът на хора,наследили червената бабичка в България,се отличава с драматични промени.Добре е направил човека,че е започнал собствен бизнес,докато все още има с какво да го започне.Не мога да се изкажа по хороскопа.Но ми прави впечатление,че Сатурн се готви за скок в Скорпион,Уран след 7-8 години ще бъде в опозиция на всичко в Скорпион.А Нептун вече почти е настъпил в 2 дом и доста дълго ще си постои там.Дали след 10-15 години наследството няма да е само един хубав спомен?Това е интересно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Януари 04, 2012, 08:51:17 am »
С транзитен Сатурн в Скорпион - едва ли? сатурн е стиснат. Винаги има нужда от сатурн, за да се запазят едни пари. В картите на богатите търсим "аспекти на скъперничество". В неговия натал Плутон, който е управител на целия стелиум в Скорпион е в съвпад със Сатурн.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #56 -: Януари 04, 2012, 10:01:32 am »

Щом Плутон управлява дебелото черво и изпражненията, които са рециклирана храна, значи сигурно управлява и други рециклирани неща.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #57 -: Януари 04, 2012, 10:06:39 am »
С транзитен Сатурн в Скорпион - едва ли? сатурн е стиснат. Винаги има нужда от сатурн, за да се запазят едни пари. В картите на богатите търсим "аспекти на скъперничество". В неговия натал Плутон, който е управител на целия стелиум в Скорпион е в съвпад със Сатурн.

Стиснат точно не е (като чичо Скрудж :P) , на добрите специалисти плаща добре, но си прави сметката, няма да харчи пари за глупости.

Аз тълкувам транзита на Нептун през 2 дом, с всичките тригони, които ще направи към стелиума в 10 като положителен аспект. Дори опозицията към Луната мисля, ще е доста градивна (най-много да се разведе...). 

« Последна редакция: Януари 05, 2012, 08:53:30 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #58 -: Януари 04, 2012, 10:10:22 am »
За вбъдеще не давай толкова инфо за картата. Убива всякакво желание да се впуснеш по-така...Не, че не ти разбирам емоционалното превъзбуждане, ама...

Ок, в бъдеще, никаква инфо. Ще си проявя скорпионския асц.  :scorpios: :tongue2:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Януари 04, 2012, 12:45:03 pm »

Щом Плутон управлява дебелото черво и изпражненията, които са рециклирана храна, значи сигурно управлява и други рециклирани неща.

Не, Хело, Плутон управлява трансформациите и преобразуванията - да стигнеш до дъното, да разрушиш себе си и "да възкръснеш от пепелта като птицата Феникс" с нова самоличност, т.е. от старото получаваме ново.