Здравей Гост

Астро Игра

• 92 Отговора
  • 9232 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Астро Игра
« Отговор #60 -: Януари 04, 2012, 12:48:30 pm »
С транзитен Сатурн в Скорпион - едва ли? сатурн е стиснат. Винаги има нужда от сатурн, за да се запазят едни пари. В картите на богатите търсим "аспекти на скъперничество". В неговия натал Плутон, който е управител на целия стелиум в Скорпион е в съвпад със Сатурн.

Стиснат точно не е (като чичо Скрудж :P) , на добрите специалисти плаща добре, но си прави сметката, няма да харчи пари за глупости. Не наема хора, които не са наистина МНОГО добри професионалисти ;D.   

Натрупването на капитала е от легален бизнес, големите финанси идват от чужбина. Червената бабичка е намесена до толкова, че баща му е получил много добро образование и практика, от българската държава и ги е употребил по предназначение, в точния момент (използвайки контактите си). Бизнесът съществува и днес, работи и от него се печели. 

Аз тълкувам транзита на Нептун през 2 дом, с всичките тригони, които ще направи към стелиума в 10 като положителен аспект. Дори опозицията към Луната мисля, ще е доста градивна (най-много да се разведе...). 

Нептун е финансова планета, според Шестопалов. когато премине във втори дом, може да има нови източници на доходи по Нептун.

Стиснат в истинския смисъл на думата няма как да бъде с толкова "щедри съвпади" - Слънце/Юпитер/Венера. Но сатурн върху господаря им - Плутон пречи на безразборното пилеене и на изтичането на парите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #61 -: Януари 04, 2012, 06:45:33 pm »
Добре една загадка - бизнесът, с който са натрупани финансите?  - да предположа... ;D

семеен бизнес с недвижими имоти ?

Е това е правилният отговор - Грейс позна - строителство, и управление на имоти като голяма част не е в БГ.  ;D

Grace, мила моля те сподели, защо реши така. Аз лично го тълкувам от упр на ИЦ (Телец, 2 дом - недвижимо имущество), съвпад с МЦ, и Венера диспозитор на упр асц, който е в съвпад с упр 10 дом. А и Плутон - публичните ресурси - услуга насочена към задоволяване на публични нужди, в секстил с Луна (домът, семейството, пак публичните услуги) в 8 дом. Най-вече, защото аз съм приела, че в БГ, все още родителят който се символизира от 10 дом е бащата - упр 10 съвпад със Сатурн в 9 дом (строителство в чужбина). 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #62 -: Януари 04, 2012, 06:50:08 pm »
Добре една загадка - бизнесът, с който са натрупани финансите?  - да предположа... ;D

Е това е правилният отговор - Грейс позна - строителство, и управление на имоти като голяма част не е в БГ.  ;D

Grace, мила моля те сподели, защо реши така. Аз лично го тълкувам от упр на ИЦ (Телец, 2 дом - недвижимо имущество), съвпад с МЦ, и Венера диспозитор на упр асц, който е в съвпад с упр 10 дом. А и Плутон - публичните ресурси - услуга насочена към задоволяване на публични нужди, в секстил с Луна (домът, семейството, пак публичните услуги) в 8 дом. Най-вече, защото аз съм приела, че в БГ, все още родителят който се символизира от 10 дом е бащата - упр 10 съвпад със Сатурн в 9 дом (строителство в чужбина).

това е по майката, по 4-ти дом и по венера.  ;D ;D ;D
Освен, ако при него 4 дом не символизира бащата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #63 -: Януари 04, 2012, 08:00:11 pm »

да, Анабел, точно така.
Някои астролози отнасят 4-ти дом към майката, други към бащата. Но всички са единодушни, че това е дома на семейното наследство, семейната карма. Телец - Венера - недвижимо имущество. Венера е основен сигнификатор в картата, заедно с Юпитер и Слънце по отношение на наследството. Отделно, Лунните възли са по оста Кози рог - Рак, също сигнификатор за бизнес с недвижими имоти. Знаете, знака Рак се асоциира с недвижимото имущество, а тук той е в ъглов дом и Луната У7 е в 8-ми. Луната е другия важен сигнификатор на наследството, защото е в 8-ми дом и управлява Дсц. А иначе индикациите за бизнес с/във чужбина са очевидни, няма какво да ги коментирам. Дори що касае неговия бизнес. Както писах по друг повод на Стела, 12-ти дом са и големите бизнес корпорации.
Забелязала съм, че понякога прекаленото задълбаване в нещата ни кара да пропуснем очевидното и се губим в твърде многото детайли.

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Януари 04, 2012, 09:00:12 pm »

Някои астролози отнасят 4-ти дом към майката, други към бащата. Но всички са единодушни, че това е дома на семейното наследство, семейната карма. Телец - Венера - недвижимо имущество.
Забелязала съм, че понякога прекаленото задълбаване в нещата ни кара да пропуснем очевидното и се губим в твърде многото детайли.

По Телец/Венера е движимото имущество, Грейс. То се отнася и във втори дом. Недвижимото е по 4-ти дом. Няма значение, грешката се оказа вярна.  ;D ;D ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #65 -: Януари 04, 2012, 09:14:56 pm »
а Телец на върха на 4-ти какво е ?  :blink:

и...хвърляй по един поглед на 3-ти дом като гледаш за движимо имущество  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #66 -: Януари 04, 2012, 09:26:57 pm »
а Телец на върха на 4-ти какво е ?  :blink:

и...хвърляй по един поглед на 3-ти дом като гледаш за движимо имущество  ;)

Спечелените финанси и всичко, което можеш да отнесеш със себе си е по втори. Хвърлям око и на трети дом само за транспортните средства....Няма значение, стигнала си до някакъв извод...малко съм болна, утре ще се опитам да ти вляза в логиката за Телец и за четвърти. Той четвъртия дом сам по себе си е недвижимо имущество..

« Отговор #67 -: Януари 12, 2012, 02:56:11 pm »
Ще подновя тази игра ако позволите.Един интересен хороскоп.С какво се е занимавала жената,какво е било материалното и положение?Ще кажа само това,че не е между живите вече(ако това има някакво значение).Данните са 14 юли 1965;час 03:40;място на раждане 55n40, 12e35 CET -1:00.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #68 -: Януари 12, 2012, 05:08:49 pm »
Определено е интересен хороскоп, направо изтръпнах като видях опозицията на Сатурн - Плутон/Уран, квадрата им с Юпитер и Венера във Втори дом....
първото което ми дойде на ум е проституция, (под някаква форма) :) майтам, ама викам си с това Слънце в 1 дом и това противопоставяне на традицията....  :P

Сатурн толкова извисен, но не е добра позиция в Риби.  :rolleyes:

Да видим какво ще излезе  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Януари 12, 2012, 06:31:55 pm »
Ще подновя тази игра ако позволите.Един интересен хороскоп.С какво се е занимавала жената,какво е било материалното и положение?

Специално тази карта имам чувството, че не ми "говори", но ще се пробвам все пак.  :blink:

Не е изключено тази жена да е била известна с нещо, публична фигура.
Животът й може да е бил променлив, а в брака да не се е чувствала особено щастлива. Не е изключено да има някаква връзка с чужбина.

Доста харизматична личност, атрактивна за околните, с интереси в творческата сфера. Може да е била ценител на някаква форма на изкуство, да е обичала музика и танци, също така има тенденция да бъде меценат, да се занимава с някакъв вид хуманитарна дейност, например за подкрепа на развиващи се таланти. Жена със стил, добри маниери, приятен глас. Успех в търговията, особено с луксозни или бутикови стоки, би могла да разработи и собствена модна линия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #70 -: Януари 12, 2012, 08:35:27 pm »
мммм, обгрижване на хора, емоционално  и здравословно ( ако наистина сатурн е на МЦ) в затворени пространства ( у на МЦ в 12 - затвори, болници, секти); може й това да е било свръзано с дейност зад граница; другата възможност е за кариера в езотеричното поприще, като не бих казала, че е за завиждане, заради квадрата на сатурн и юпитер;
p.p. има вариант за художничка, дизайнер
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 08:13:10 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Grace

• 2257
« Отговор #71 -: Януари 12, 2012, 08:47:19 pm »
амбициозна и успяла жена. творческа професия, в която контакта с публиката играе важна роля. не бих се учудила ако е актриса. според мен добро материално състояние. възможно е смъртта и да е била внезапна и насилствена.

PS Работата с деца би била чудесно поприще за нея също. Дали пък не е поетеса?
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 09:21:48 pm от Grace »

« Отговор #72 -: Януари 13, 2012, 10:48:49 am »
Жената е била актриса,много добро материално положение,няма брак.Умира на 27 години от спин.Браво момичета,особено Грейс и Лили,точно напипахте изявите и. :clap:

*

Grace

• 2257
« Отговор #73 -: Януари 13, 2012, 10:51:39 am »
Благодаря, нула  :blink:

става все по-забавно  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #74 -: Януари 13, 2012, 10:54:26 am »
пфу- аз пък нищо ;D ;D, дали пък болестта не се вижда от Мц квадрат 12  и прилежащите планетки :lol:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Януари 13, 2012, 10:55:01 am »
Чудех се дали да не добавя актриса или фотомодел, но се усъмних във възможностите си.
Между другото, изкуших се да проверя и предположението на Анабел за "проституция в някакъв вид", защото някои аспекти в картата биха могли да предположат и такъв момент (куртизанките и гейшите са били изключително образовани и артистични жени, както знаете). Но накшатрите на Асцендента и Луната не дадоха потвърждение за "нисък морал", та се кротнах и тръгнах да чопля в друга насока. :)

А за липсата на брачно щастие предположих по Навамша (девети хармоник), уф, имам подобна констелация и аз. И дотук така ми протича животът. Съвпадът на Уран и Плутон върху ИЦ или в 4 дом също не е предпоставка за хармоничен семеен живот, вкл. и след брака.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #76 -: Януари 13, 2012, 05:29:16 pm »
Да, забавно е. Аз съм убедена, че с тази карта е имало задкулисни игри. ;) И Мерси Нула, че написа, че умира от СПИН, бях сигурна, че има нещо, свързано със сексуалния и живот (надали се е разболяла от СПИН чрез кръвопреливане). Интересно е, че СПИН-ът не е толкова разпространен в Европа, още повече около 80-90 години....

Така, можеше да напишеш само, че е била актриса и да провалиш опитите ми да я изкарам жена, която е ползвала сексуалността си, за да генерира средства.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Януари 13, 2012, 05:31:50 pm »
Интересно е, че СПИН-ът не е толкова разпространен в Европа, още повече около 80-90 години....

Ха, ето я и връзката с чужбина, за която предположихме.  ;D (шегувам се)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #78 -: Януари 13, 2012, 05:47:24 pm »
Anabell,и аз като теб се впечатлих от опозицията на Сатурн с Плутон/Уран,с квадрат от Юпитер.Но хороскопът на Брук Шийлдс е още по-страшен.Ето

*

Grace

• 2257
« Отговор #79 -: Януари 13, 2012, 05:51:54 pm »
ако още не е изкарала, няма начин да и се размине един сериозен престой в болница.
Добре че има съвпад СЛ/Юпитер и Мерка е що годе добре...

хм...влиянието на майка и по отн на кариерата - добре отразено от Луната на МЦ