Здравей Гост

Сатурн в Скорпион - криза на фиксираните знаци

• 141 Отговора
  • 23919 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: Сатурн в Скорпион - криза на фиксираните знаци
« Отговор #40 -: Януари 07, 2012, 11:09:50 pm »
При квадрата на транзитен Сатурн от ИЦ с натален Сатурн в 7-дом
по-скоро бих тълкувала, да не разчиташ много на подкрепа от
страна на стари партньори....може да намериш нови  :mellow:

( ама ти нямаш и 23 години - къде си тръгнал )
« Последна редакция: Януари 07, 2012, 11:18:14 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Kaya

• 2893
« Отговор #41 -: Януари 07, 2012, 11:14:50 pm »
Ами, по 4 роднинка може да е:) и аз не вярвам да е нещо по стари планове ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #42 -: Януари 07, 2012, 11:21:57 pm »
Ами, по 4 роднинка може да е:) и аз не вярвам да е нещо по стари планове ;)
Ами и аз на това се надявам! На едно предизвикателство за самия мен. Вярно е, че съм почти на 19 само, но пък го усещам като лайф тайм ченс както се нарича хаха. Макар, че ме притеснява цялата тази щуротия, но не ми се иска да оставам тук в тази нашата държава.. Дано ако замина намеря лесно приятели и съмишленици :) Добро утро
:)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #43 -: Януари 07, 2012, 11:22:55 pm »
добро да е:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Март 09, 2012, 10:09:15 pm »
И с нодалната ос в Скорпион много Скорпионско ще стане в края на годината.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #45 -: Март 10, 2012, 12:09:33 am »
Тоя сатурн най-накрая ще излезе от 1-ви дом и ще надебелея  :P

« Отговор #46 -: Март 10, 2012, 01:14:25 am »
Защо да надебеляваш ? На мен Сатурн ми е във втори в момента и не само, че не съм надебелявала, ами направо се стопих :rolleyes: .

Иначе влизайки в Скорпион, транзитен Сатурн ще направи секстил с нат. Слънце - У12, съвпад с Венера - У2 и У9, и Юпитер - У4, тригон с Марс - У8 и нат. Сатурн - У5, квадрат с Уран - У6 и Нептун - У7. Всичкото това само в първата декада, за другите не съм гледала.
« Последна редакция: Март 10, 2012, 01:30:52 am от SunMoon »

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Март 10, 2012, 09:58:13 am »
ми аз отслабнах при сатурн в 1-ви и като влезе във втори много се надявам да надебелея
да не би във втори на теб да ти прави някакви "отслабващи" аспекти?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #48 -: Март 10, 2012, 10:24:31 am »
Очаквам хубави неща. Аз съм от първите, които ще приемат Сатурн върху Слънцето си (и върху Урана си). Сатурн ми е Упр на Асц. Нито го свързвам с криза, нито с драми някакви (освен в 8ми дом в транзит). Сатурновото завръщане за мен беше много богат на събития период, в много отношения - подаръчен. Сюзън Милър казва, че Сатурн върху Слънцето позволява да избираш, а Сатурн срещу Слънцето (или в квадрат) избира вместо теб. Съгласна съм с нея. Тъй като за мен това ще се случи в 9ти натален, очаквам да имам избори свързани с по-нататъшна квалификация, а вероятно и с още пътувания, възможно свързани с мъжки индивиди под една или друга форма, Сатурнианци по-вероятно.

« Отговор #49 -: Март 10, 2012, 10:32:00 am »
  Макар че по слънце съм кардиналка, но съм фиксаж отвсякъде, особено пък скорпионски. Забатачена в блатото на скорпионските страсти  ;D. И аз като теб Рониа, чакам Сатурн върху планетките ми - ще има емоции, просто си го усещам, при това хубави....всееее се е опъвал в натала, та сега отблизо ще се опознаят и ще се помирят предполагам...и аз чакам мъжди индивиди, но не и Сатурианци.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #50 -: Март 10, 2012, 10:34:45 am »
Късмет! Желая много хубави емоции!  :blink: На мен Сатурн ми е таткото в картата. Извън потресаващия транзит в 8ми дом (от който обаче пак излязох по-силна и уверена), все ми носи сериозни, стабилни периоди. И крачки напред. Аз Сатурнианци очаквам, защото той ще квадратира себе си в 7ми дом.  ;)

« Отговор #51 -: Март 10, 2012, 10:49:03 am »
При мен ще направи опозоция със себе си, но няма да е тази година, 2013г. но аз от опит знам, че като тръгне из 6-ти дом, нещата ще почнат да се случват, особено след като закачи Вертекса ми...Разсъждавам си така по логиката на Плутон, когато е минавал през Стелиума ми. Ще трябва да сваля и тук Зетка, за да върна назад нещата да проверя. Всъщност мисълта ми е, че когато Плутон е навлязъл навремето в Скорпион, Сатурн е бил в Козирог, а сега ще са с разменени места...Щото тогавашните промени, белязаха целия ми живот  безвъзвратно, разпиляха ме на парченца и предполагам сега ще е възможността - да мога да си ги събера. Само не знам дали ще издържа, защото до тук съм успяла, но усещам че съм пред срив...а ако изпуша нещата излизат извън контрол...Това е най-гадното, защото и аз не знам какво може да се случи, ще съм като изтърван сателит....

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #52 -: Март 10, 2012, 11:07:22 am »
Мен Плутон ме разпилява, но Сатурн ме стабилизира, макар понякога да ми иде да му ревна "Стига бееее"  ;D Пожелавам ти да ти донесе сила и вътрешна стабилност, той това го може!

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Март 10, 2012, 11:14:57 am »
При мен ще направи опозоция със себе си, но няма да е тази година, 2013г. но аз от опит знам, че като тръгне из 6-ти дом, нещата ще почнат да се случват, особено след като закачи Вертекса ми...Разсъждавам си така по логиката на Плутон, когато е минавал през Стелиума ми. Ще трябва да сваля и тук Зетка, за да върна назад нещата да проверя. Всъщност мисълта ми е, че когато Плутон е навлязъл навремето в Скорпион, Сатурн е бил в Козирог, а сега ще са с разменени места...Щото тогавашните промени, белязаха целия ми живот  безвъзвратно, разпиляха ме на парченца и предполагам сега ще е възможността - да мога да си ги събера. Само не знам дали ще издържа, защото до тук съм успяла, но усещам че съм пред срив...а ако изпуша нещата излизат извън контрол...Това е най-гадното, защото и аз не знам какво може да се случи, ще съм като изтърван сателит....

Дейзинка, с Плутон винаги се чувствш пред срив в един момент. На мен са ми минавали самоубийствени мисли, когато ми квадратираше Меркуий и Венера, докато транзитираше през 12-ти дом. Обаче сега вече зная, че е вярно казаното, че "Бог дава на човек, толкова, колкото може да понесе". С Плутон трябва да капитулираш, да си признаеш някои дълбоко потиснати и отхвърлени неща. Ще осъзнаеш, като премине транзита. А той /Плутон/ ще мине през Слънцето ти само още веднъж.  Кураж, Дейзи! арежи го тоя синковец, хвани една приятелка и отидете на екскурзия, да се разсееш малко.   :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #54 -: Март 10, 2012, 11:25:28 am »
Мисля си, че на мен както и да ми се завъртят планетите, никога няма да изгубя контрол и да се срина..да не казвам голяма дума де , но досега винаги съм успявала да се владея. Може би заради съвпада ми на марс със сатурн.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #55 -: Март 10, 2012, 11:30:58 am »
  Най-гадното от всичко е че разполагам с толкова много време със себе си и нищо не правя, ако имах средства сигурно всяка събота и неделя щях да съм на път...Ако издържа до Великден на работа и получа премията-великденската, ще отида на Павел баняяяя  ;D ;D ;D ;D ;D - да си лекувам гърба.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #56 -: Март 10, 2012, 11:46:48 am »
Сатурн ще направи съвпад с Венера в 10ти дом. Смятам, че най-накрая ще стана по-практична по въпроси свързани с финанси. И в cafeastrology прочетох, че съм щяла да сваля розовите очила, когато става въпрос за връзки и партньорство... най-накрая и тоя момент да дойде, че с тая "розова" Луна в Риби само летя из облаците  :blink:

Също ще мине през нат. Плутон и ще направи секстил с Нептун

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Март 10, 2012, 11:46:54 am »
Мисля си, че на мен както и да ми се завъртят планетите, никога няма да изгубя контрол и да се срина..да не казвам голяма дума де , но досега винаги съм успявала да се владея. Може би заради съвпада ми на марс със сатурн.

Тебе само Уран може да те разстрои. Очевидно си сатурнова.

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Март 10, 2012, 11:48:54 am »
Сатурн ще направи съвпад с Венера в 10ти дом. Смятам, че най-накрая ще стана по-практична по въпроси свързани с финанси. И в cafeastrology прочетох, че съм щяла да сваля розовите очила, когато става въпрос за връзки и партньорство... най-накрая и тоя момент да дойде, че с тая "розова" Луна в Риби само летя из облаците  :blink:

Също ще мине през нат. Плутон и ще направи секстил с Нептун

Абсолютно правилно е това за розовите очила. Сатурн в съвпад с Венера не търпи фриволности и флиртове. Няма да те задоволяват несериозните връзки. Ако имаш връзка, може да поискаш доказателства за сериозност и обвързаност, а може и пред закона. Доста връзки се разпадат при опозицията, квадратурата и съвпада, ако партньорът не е съгласен с претенциите на този, чиято Венера е в съвпад със Сатурн.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #59 -: Март 10, 2012, 11:59:19 am »
Тебе само Уран може да те разстрои. Очевидно си сатурнова.
Верно.. сега като се замисля, когато тр.уран ми мина през венера...бях малко луднала :rolleyes:
Сега ми е в опозиция с плутон, но все още не усещам влиянието му. Ще ми е интересно как ще ми се отрази върху меркурий след 5 г.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг