Здравей Гост

Сатурн в Скорпион - криза на фиксираните знаци

• 141 Отговора
  • 23879 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Сатурн в Скорпион - криза на фиксираните знаци
« Отговор #60 -: Март 10, 2012, 12:04:02 pm »
Сатурн ще направи съвпад с Венера в 10ти дом. Смятам, че най-накрая ще стана по-практична по въпроси свързани с финанси. И в cafeastrology прочетох, че съм щяла да сваля розовите очила, когато става въпрос за връзки и партньорство... най-накрая и тоя момент да дойде, че с тая "розова" Луна в Риби само летя из облаците  :blink:

Също ще мине през нат. Плутон и ще направи секстил с Нептун

Абсолютно правилно е това за розовите очила. Сатурн в съвпад с Венера не търпи фриволности и флиртове. Няма да те задоволяват несериозните връзки. Ако имаш връзка, може да поискаш доказателства за сериозност и обвързаност, а може и пред закона. Доста връзки се разпадат при опозицията, квадратурата и съвпада, ако партньорът не е съгласен с претенциите на този, чиято Венера е в съвпад със Сатурн.

Мда и аз на такава информация имам..  :blink:
Но чак сега видях, че тох Сатурн ще е ретро още дъълго време и ще ми мине през Венерата чааак декември месец  ;D има време, за сега нямам партньор но до тогава не знам..

А и тъкмо това ще ми се отрази добре и ще ме приготви за Сатурнов възврат след 2 годинки

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Март 10, 2012, 01:30:48 pm »
Сатурн ще направи съвпад с Венера в 10ти дом. Смятам, че най-накрая ще стана по-практична по въпроси свързани с финанси. И в cafeastrology прочетох, че съм щяла да сваля розовите очила, когато става въпрос за връзки и партньорство... най-накрая и тоя момент да дойде, че с тая "розова" Луна в Риби само летя из облаците  :blink:

Също ще мине през нат. Плутон и ще направи секстил с Нептун

Абсолютно правилно е това за розовите очила. Сатурн в съвпад с Венера не търпи фриволности и флиртове. Няма да те задоволяват несериозните връзки. Ако имаш връзка, може да поискаш доказателства за сериозност и обвързаност, а може и пред закона. Доста връзки се разпадат при опозицията, квадратурата и съвпада, ако партньорът не е съгласен с претенциите на този, чиято Венера е в съвпад със Сатурн.

Мда и аз на такава информация имам..  :blink:
Но чак сега видях, че тох Сатурн ще е ретро още дъълго време и ще ми мине през Венерата чааак декември месец  ;D има време, за сега нямам партньор но до тогава не знам..

А и тъкмо това ще ми се отрази добре и ще ме приготви за Сатурнов възврат след 2 годинки

Често се случва връщане към стара връзка или започване на връзка с по-възрастен мъж, както и оставане в традиционната връзка. Човек не кръшка много-много и не поглежда встрани. Но на мен Венера ми управлява 5-ти дом и има отношение към любовта. При човек, на който няма пряко отношение към връзките, пак ще влияе във венерин контект, но няма да предопределя взаимовръзките и взаимоотношенията в такава голяма степен. Водещи ще са У5 и У7.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #62 -: Март 10, 2012, 01:37:36 pm »
О да, и аз като теб съм с АЦ Стрелец и Венера ми управлява 5ти. Така че ще очаквам развръзка в тази насока.. звучи интересно  :rolleyes:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #63 -: Март 10, 2012, 02:18:05 pm »
Аз съм в период на Саде Сати вече от доста време и още доста време ще продължи..нат.Луна е на 14 в Скорпион..
НО...предстои секстил със нат.Слънце и тригон на Сатурн със нат.Венера-тук прочетох значенията пък ще видим..
Сатурн е У5   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #64 -: Март 10, 2012, 02:52:00 pm »
Аз съм в период на Саде Сати вече от доста време и още доста време ще продължи..нат.Луна е на 14 в Скорпион..
НО...предстои секстил със нат.Слънце и тригон на Сатурн със нат.Венера-тук прочетох значенията пък ще видим..
Сатурн е У5
И аз съм в период на Саде Сати ;)(Луната ми е на 6гр.скорпион).Сатурн първо ще направи съвпад с нея,после с Плутон,след това с ИЦ.Следва опозиция Слънце и ще завърши с опозиция Меркурий. :blink:

« Отговор #65 -: Март 10, 2012, 03:06:12 pm »
за всички фиксове, тр.Юпитер  Телец първо ще ни разшири очакванията и ако си широкопръст,може желанията да те направят самонадценяващ се, да се раздуеш прекалено в харчове и придобивки и като стигнеш макса на раздуване - ето ти го кацва Сатурн в Скорпи със сатурнова криза за фиксовете - и така изпадаш във финансова криза,колапс,балона се пука и те остава да изплащаш заемите,който си теглил при юпитеровите раздувки/в Телец,притежанията са му слабост/

та да внимаваме какво си пожелаваме от чичко Дупитер в Телец,щото като купуваме излишното после при Сатурн в Скорпи,ще плащаме цената на желанията, ще продаваме необходимото :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #66 -: Март 10, 2012, 03:11:36 pm »
Зависи къде ни е тате Сатурн първо. каквото го няма в натала, няма как да стане. Аз с тате Сатурн Упр на Асц никогиш не мога да стана безотговорно широкопръста. Щедра - да, към тези, които обичам. Но ей така да харча безразборно - абсолютно не е моето поведение това. Винаги с мисъл занапред и как и колко може в момента да се похарчи и най-вече защо се харчи. Ей сега като ми върви през 4ти Юпитер, че и с Венера за ръчичка (У8), пак съм изчислила за ремонта всеки болт, видяла съм къде е най-изгодно и съм го премислила 50 пъти.  ;D Купила съм хубави неща за мен си и за сина ми този месец, но пак с изгодни сделки. И така цял един живот.  :P

« Отговор #67 -: Март 10, 2012, 03:25:10 pm »
пак съм изчислила за ремонта всеки болт, видяла съм къде е най-изгодно и съм го премислила 50 пъти. 

ти може да си изчислила,но майсторите теглят чертичката , хем си ги имам двама в къщи,майсторлъка ми е дар свише,пак има огромни изненади почнеш ли да рушиш
и градиш наново, винаги излиза мало више сметката,или изненадващо много  :mellow:да не ти излязат разчетите си е пак майсторлък за тези ,който предлагат услугата

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #68 -: Март 10, 2012, 08:46:20 pm »
Ааа, не. И това не минава. Аз с тези майстори си построих къщурката. Проверени се и минали през иглени уши. Знаят, че сума назована на 1во число се изплаща на 30то в същия размер. Даже от тях си плащаха контакти и ключове, щото не ги бяха изчислили правилно. Проблемът си беше техен. Но и страхотен късмет извадих с тях, златни са.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #69 -: Март 10, 2012, 11:27:15 pm »
Сатурн е У5
И аз съм в период на Саде Сати ;)(Луната ми е на 6гр.скорпион).Сатурн първо ще направи съвпад с нея,после с Плутон,след това с ИЦ.Следва опозиция Слънце и ще завърши с опозиция Меркурий. :blink:

И аз съм с вас, момичета.  ;) Луна в скорпи (9*).  :blink: Ще го преживеем. Няма страшно.  :blink:

« Отговор #70 -: Март 11, 2012, 09:48:10 am »
Сатурн е У5

И аз съм с вас, момичета.  ;) Луна в скорпи (9*).  :blink: Ще го преживеем. Няма страшно.  :blink:
Луна в Скорпи  16
 и ще оцелеем,  :mellow:метализе,мъжки момичета, малко плашещи за нежната мъжка половина :mellow:

« Отговор #71 -: Март 11, 2012, 09:55:49 am »
Сатурн е У5

Луна в Скорпи  16
 и ще оцелеем,  :mellow:метализе,мъжки момичета, малко плашещи за нежната мъжка половина :mellow:
:72:Оказахме се доста от един отбор :P.Че ще оцелеем,ще оцелеем.Въпросът е как;че при мен,който и транзит да удари Луната много гадно го преживявам.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #72 -: Март 11, 2012, 10:17:03 am »
Борбата е голяма  ;DАз предлагам да си направим клуб САДЕ-САТИ и ще си обменяме информация кой как се справя..при всеки е различно ,иначе периода го дават и подходящ за задомяване -ТЕЗИ КОИТО НЕ СМЕ ОЩЕ ;Dта знае ли се ...моля момичета не мислете ,че този период е много труден ;) мислете си като мен -много е градивен-та аз откога чакам някой тежък транзит да ми притисне Луната ,някога тежкарите са минали когато съм била малка ....та сега чакам ДЯДО ви Сатурн -У5 при мен  :wub: 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Divna

• 2478
« Отговор #73 -: Март 11, 2012, 02:23:48 pm »
Борбата е голяма  ;DАз предлагам да си направим клуб САДЕ-САТИ и ще си обменяме информация кой как се справя..при всеки е различно ,иначе периода го дават и подходящ за задомяване -ТЕЗИ КОИТО НЕ СМЕ ОЩЕ ;Dта знае ли се ...моля момичета не мислете ,че този период е много труден ;) мислете си като мен -много е градивен-та аз откога чакам някой тежък транзит да ми притисне Луната ,някога тежкарите са минали когато съм била малка ....та сега чакам ДЯДО ви Сатурн -У5 при мен  :wub:

Имам приятелка, която се задоми на Саде Сати и сега работи усилено по въпроса с майчинството.  :blink: Разбира се, че аспектът не е страшен. Той дава заетост и ангажираност по отношение на семейството. Много жени раждат на този аспект и го преработват като поемане на грижа, отговорност (Сатурн) към новородено (Луна). Омъжените, с големи деца, може да станат баби и да помагат за отглеждане на внучета.  ;)

« Отговор #74 -: Март 11, 2012, 02:35:23 pm »
иначе периода го дават и подходящ за задомяване -ТЕЗИ КОИТО НЕ СМЕ ОЩЕ ....та сега чакам ДЯДО ви Сатурн -У5 при мен  :wub:

от първа ръка- го потвърждавам,като преживяваща за втори път Саде сати, при първият път ме омъжи и родих/ Сатурн У5/
сега вторият път, след дълги грижи , още с влизането ми отне най-близкият до сърцето ми човек луната :'(

*

Divna

• 2478
« Отговор #75 -: Март 11, 2012, 03:16:20 pm »
иначе периода го дават и подходящ за задомяване -ТЕЗИ КОИТО НЕ СМЕ ОЩЕ ....та сега чакам ДЯДО ви Сатурн -У5 при мен  :wub:

от първа ръка- го потвърждавам,като преживяваща за втори път Саде сати, при първият път ме омъжи и родих/ Сатурн У5/
сега вторият път, след дълги грижи , още с влизането ми отне най-близкият до сърцето ми човек луната :'(

При мен първото Саде Сати ми донесе първия менструален цикъл. При второто Саде сигурно ще вляза в менопозе. Все си мисля, че още ми е рано обаче.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Март 11, 2012, 03:26:09 pm »

Че той форумът е ваш. Преди време направихме анкета "Къде се намира вашата луна?" и половината форум се оказаха с луна в Скорпион. Ами подходящ е за замовяне - да. Такива дето са отлагали, в този период започват да се сещат, че плодът им презрява, а пък тези, които нямат вкус към ограниченията на семейния живот се кротват под влияние на дяда ви Сатурна за 2,5 години, тъкмо колкото да отгледат едно дете.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #77 -: Март 11, 2012, 03:29:22 pm »
... Преди време направихме анкета "Къде се намира вашата луна?" и половината форум се оказаха с луна в Скорпион.

А другата половина с Луна в 8ми дом.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Март 11, 2012, 03:30:28 pm »
... Преди време направихме анкета "Къде се намира вашата луна?" и половината форум се оказаха с луна в Скорпион.

Е, не! Слава богу! Ама кво се чудя - моята Луна е У8.

*

Divna

• 2478
« Отговор #79 -: Март 11, 2012, 03:35:24 pm »

Е, не! Слава богу! Ама кво се чудя - моята Луна е У8.

Ако се направи една статистика за Луната на форумците тук, много вероятно да се окаже, че на всички натална Луна е доста "плутонясала". Било в Скорпион, било в 8ми дом или в аспект с Плутон, или е управител на 8ми ... все нещо, което подсказва засилена емоционална скорпионска нагласа.  :blink: