Здравей Гост

Сатурн в Скорпион - криза на фиксираните знаци

• 141 Отговора
  • 23926 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Сатурн в Скорпион - криза на фиксираните знаци
« Отговор #80 -: Март 11, 2012, 03:40:45 pm »
Ами ето излиза, че и твоята Луна е обагрена от Плутон. Ти затова си настроена така детективски.  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #81 -: Март 11, 2012, 03:49:22 pm »
Ами ето излиза, че и твоята Луна е обагрена от Плутон. Ти затова си настроена така детективски.  ;)

И Слънцето ми е в 8-ми дом, Плутон в Скорпион е в съвпад с асцендента.

Акцентиран Скорпион си.  :blink: И сега каква ще те правим? Детектив, психолог, хирург ... а защо не пък да те оженим за такъв.  ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #82 -: Април 03, 2012, 10:58:39 am »
Аз май ще го благославям Сатурн във Везни, защото като влезе в Скорпион ще ми квадратира Слънцето, и ще направи опозиция с Луната по едно и също време. По някое време ще съвпадне и с Уран.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Април 03, 2012, 06:59:06 pm »
Аз май ще го благославям Сатурн във Везни, защото като влезе в Скорпион ще ми квадратира Слънцето, и ще направи опозиция с Луната по едно и също време. По някое време ще съвпадне и с Уран.

Един Сатурн...обаче ;D...дава целомъдрие, яснота...желание за реализация и реализъм.

Пощадени са фиксираните..Все пак Плутон и Уран си остават в кардиналната част на зодиака... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #84 -: Август 17, 2012, 07:41:55 am »
 :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #85 -: Август 17, 2012, 07:56:29 am »
Нямам търпение Сатурн да навлезе в скорпион,да направи съвпад с ИЦ,и да остави третия ми дом намира.
 :33: :33:

п.п.имам затруднения с 4/10домове и родителя,който е представен от него;тр.Сатурн ще внесе яснота по въпроса. ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #86 -: Август 17, 2012, 08:31:08 am »
MoonLight, кажи нещо за транзита в 3-и ?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #87 -: Август 17, 2012, 02:57:22 pm »
Напоследък доста ме вълнува тази тема...
И аз и любимия сме телци, но мен ще ме тресе опозиция към наталното ми Слънце още в 1 градус на Сатурн в Скорпион(в 6 дом). :
Дано няма големи щети в здравословно отношение, а в материално отношение нещата още  от сега са зле.

*

Papy

• 4343
« Отговор #88 -: Август 17, 2012, 02:59:02 pm »

Сигурно не й се говори  ;D

« Отговор #89 -: Август 17, 2012, 03:00:32 pm »

Сигурно не й се говори  ;D

Отговорих на лични. :P ;D

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #90 -: Септември 09, 2012, 07:46:33 pm »
Pri men , Saturn pri navlizaneto si v 4 ti dom mi donese premestvane v 4ujbina , pri navlizane v 5 ti dom pyrvata intimna vryzka , nai strannoto e 4e i dvete sybitiq sa se slu4ili s mnogo golqma to4nost. Vse oshte e v 5 ti dom , predstoi da syvpadne s Pluton , a Pluton v momenta se razhojda v 7 mi dom. Kakvo moga da o4akvam?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #91 -: Септември 10, 2012, 09:38:56 pm »
Като ви чета, си мисля да си направите Клуб Скорпионска Луна. На мен ще ми е интересно да ви чета. Така в толкова теми някак си разводнено ми се струва, нужна е систематизация на опита ви  ;D

Някой от вас има ли съвпад на слънчевото затъмнение с Луната ноември? Интересно ще ми е какво аспектира, но вероятно ще си открием темичка тогава.

При мен Сатурн е на АЦ сега. Дано и аз заслабна като влезе в 1ви, ама имам соларен съвпад на Юпитер с управителя на АЦ, догодина е със Слънцето, та, не знам, едва ли ще ми се случи тоз късмет.

Предстои опозиция с Венера, както и да мине върху Уран. После хем ще квадратира Марса като У7, хем ще е в тригон със Слънцето като У10
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #92 -: Септември 10, 2012, 10:19:33 pm »
При някой ще минава ли през 8 дом :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Септември 11, 2012, 10:08:48 am »
През 12-ти - същата работа  ;D, но пък ще ми прави тригони.
В интерес на истината дотук движението на Сатурн през 11 дом не беше много по-различно от това, което пишат за 12ти. Така че оттук нататък по-скоро очаквам положителен развой, развръзка и окончателно разчистване на ненужния товар, отваряне на нова страница в живота. Каквото е било, било... За всеки рано или късно идва Видовден.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #94 -: Септември 11, 2012, 12:57:24 pm »

Един Сатурн...обаче ;D...дава целомъдрие, яснота...желание за реализация и реализъм.

Пощадени са фиксираните..Все пак Плутон и Уран си остават в кардиналната част на зодиака... ;)

Teзи дето сме кардинално-фиксирани ще продължим да ядем хурката. :blink: :-X :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #95 -: Септември 11, 2012, 02:52:38 pm »
При някой ще минава ли през 8 дом :-\
При мен. На всичкото отгоре ми предстои Сатурнов възврат в 8-ми, съвпад на Сатурн с Плутон и Марс и опозиция към Слънце и Венера. Направо не ми се мисли  :(
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #96 -: Септември 11, 2012, 03:31:58 pm »

Teзи дето сме кардинално-фиксирани ще продължим да ядем хурката. :blink: :-X :blink:

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Септември 11, 2012, 03:59:34 pm »
Пък кардиналите каква хурка сме яли  ;D - де да беше само сатурнова! На нас най-много тежкари ни се събраха - Сатурн, Плутон, Уран. Поне Сатурн да се разкара - каквото е взел, взел. Да кара нататък по реда на знаците, няма да ни инкасира само нас.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #98 -: Септември 11, 2012, 04:17:28 pm »
абе, Риби или Рак да си 2013-та ..., в краен случай Скорпион  :P