Здравей Гост

Авиокастрофата от 1971

• 73 Отговора
  • 9056 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Авиокастрофата от 1971
« -: Януари 05, 2012, 08:11:37 am »
Всички сме чували за авиокастрофата при която загива Паша Христова, и още музиканти от оркестър " София".Ще ми се да разгледаме събитието случило се на 21.12.1971 в 23.40 София. Картата на събитието с нищо не подсказва -според мен тази катастрофа. Може би наложена към конкретните хороскопи ситуацията е друга. Ще издиря рожденните дати  на хората участвали в катастрофата.
Странното е че много от оцелелите са имали сънища , които са им казвали да не пътуват.
Паша Христова 16.07.1946
Борис Годжунов 22.05.1941- след кастрофата получава диабет и фобия от самолети.
И двамата имат в картите си напрежени аспекти на Уран Паша Юпитер У ран, но пък има има съвпад на тр Юпитер в натален Уран. Борис има напрегнат аспект на натална Луна към транзитен Уран
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 08:27:57 am от blud »
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Stella

• 7765
Re: Авиокастрофата от 1971
« Отговор #1 -: Януари 05, 2012, 11:19:02 am »
Не знам защо свързваш Уран със самолетите. Може би, защото е Бог на небесата. Уран управлява електрониката и гръмотевиците, светкавиците. По принцип летците са по 9-ти дом и Юпитер. Те имат добре развити оси 3/9. Ако повредата на самолета е била в електрониката, тогава има резон да търсим Уран.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2 -: Януари 05, 2012, 11:24:55 am »
Да проверим дали Уран или Юпитер се свързват с летенето.

Ето картата на първата жена пилот, която е имала лиценз да лети и е летяла сама на много и опасни места.

http://www.astro.com/astro-databank/Earhart,_Amelia

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Януари 05, 2012, 11:25:57 am »
Това, което ми прави впечатление, е че имаме ретрограден Меркурий-планета, която се свързва с грешки в комуникацията и обикновено това са човешки грешки. Дава забавяне в обмена на информация, в разпределението на трафика и недоразумения при пътувания. Стрелецът (естественият знак на летенето и летците) е в долна кулминация на ИЦ и Юпитер е на трон там - в долна кулминация. Имаме опозиция по оста 3/9. това е което забелязвам на пръв поглед по картата. не е трябвало да изгрява Дева с този ретрограден Меркурий. Просто е трябвало да променят часа на излитане. Тогава и Стрелецът, и Юпитер са щели да избегнат долната кулминация.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4 -: Януари 05, 2012, 11:27:52 am »
Аз също знам, че летенето е по Уран...  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Януари 05, 2012, 11:28:11 am »
Да проверим дали Уран или Юпитер се свързват с летенето.

Ето картата на първата жена пилот, която е имала лиценз да лети и е летяла сама на много и опасни места.

http://www.astro.com/astro-databank/Earhart,_Amelia

Юпитер и управлява 9-ти дом и е в съвпад с Марс в 5-ти - нормално е да е обичала да лети.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Януари 05, 2012, 11:29:24 am »

Не само. Помисли - движението е по оста 3-9 - Меркурий/Юпитер. Юпитер управлява далечните пространства и преместването на далечни разстояния. Уран е управител на електрониката в самолета.

« Отговор #7 -: Януари 05, 2012, 11:32:07 am »
Поставям картата на трагичното събитие за удобство на всички ни.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8 -: Януари 05, 2012, 11:35:25 am »
Тук пише, че в индийската астрология (в която няма Плутон, Нептун и Уран), пилотите са по Овен. Но там слагат и моряци и лекари, което е по планетите, които не се използват в тази астрология.

http://www.vedic-astrology-prediction.com/aries-astrology.html

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #9 -: Януари 05, 2012, 11:35:53 am »

Не само. Помисли - движението е по оста 3-9 - Меркурий/Юпитер. Юпитер управлява далечните пространства и преместването на далечни разстояния. Уран е управител на електрониката в самолета.

Да, но Юпитер управлява огнен знак, а летенето се свързва с въздуха...  :thinking:

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Януари 05, 2012, 11:36:18 am »
Жан Мермоз - френски авиатор:
http://www.astrotheme.com/portraits/V648k9JEK5eL.htm

натоварена ос 3-9.

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Януари 05, 2012, 11:38:21 am »
Интересното е, че тази катастрофа се говори и, че е била умишлена, както и това че може би в самолета е трябвало да пътува високопоставен политик, а в последния момент се е качил на друг самолет. Синът на Паша Христова Милен споделя в едно интервю, че пожарната е пристигнала твърде късно и че ако са били дошли навреме, може би е нямало  да има толкова много жертви.
Кое в една карта би подсказало за умишлено предизивикан инцидент (ако въобще е бил такъв) и кое би опровергало това?

Аз не вярвам, че е умишлено. Ако са знаели, че самолетът е неизправем, едва ли са щели да пожертват хората. А това, че са разменили полетите е чиста случайност. шансът е бил на страната на политика.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #12 -: Януари 05, 2012, 11:39:22 am »
Току що питах Таро по коя планета е летенето със самолет и теглих три карти.

Умереност

Астрологично: Стрелец; Венера.

Търпение, дипломатичност, балансираност, овладяност, посредничество. Златната среда. Спокоен център за враждуващи сили. Въздържание, самоконтрол. Гъвкавост, способност за бърза адаптация.

Страшният съд

Астрологично: Плутон, Стрелец; Юпитер Уран

Просветление, възраждане, равносметка и събуждане за нов живот.Прилив на жизнени сили.Преобразуване. Разплащане на стари сметки. Вдъхновение. Изясняване, реабилитация.Божествена справедливост. Сдобряване, ново щастие.Успешно приключване на тежък период, излизане от затвора, приключване на дело във ваша полза, раждане, оздравяване. Влизане във фокуса на общественото внимание, публичност .

Магьосникът

Астрологично: Меркурий, Слънцето.

Воля, целеустременост,съобразителност,предприемчивост. Талант и мощна творческа енергия, оригиналност и въображение,способност човек сам да определя пътя си, за да изпълни поставената с и цел.Сръчност, изтънченост, майсторство.Обстоятелствата ще се подредят във ваша полза, вие сте най- добрият в състезанието. Любимец на жените. Човек със свободна професия, свързана с въздействие върху други хора. Самоуверен, своенравен, движи се по ръба.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Януари 05, 2012, 11:40:37 am »
Току що питах Таро по коя планета е летенето със самолет и теглих три карти.

Умереност

Астрологично: Стрелец; Венера.

Търпение, дипломатичност, балансираност, овладяност, посредничество. Златната среда. Спокоен център за враждуващи сили. Въздържание, самоконтрол. Гъвкавост, способност за бърза адаптация.

Страшният съд

Астрологично: Плутон, Стрелец; Юпитер Уран

Просветление, възраждане, равносметка и събуждане за нов живот.Прилив на жизнени сили.Преобразуване. Разплащане на стари сметки. Вдъхновение. Изясняване, реабилитация.Божествена справедливост. Сдобряване, ново щастие.Успешно приключване на тежък период, излизане от затвора, приключване на дело във ваша полза, раждане, оздравяване. Влизане във фокуса на общественото внимание, публичност .

Магьосникът

Астрологично: Меркурий, Слънцето.

Воля, целеустременост,съобразителност,предприемчивост. Талант и мощна творческа енергия, оригиналност и въображение,способност човек сам да определя пътя си, за да изпълни поставената с и цел.Сръчност, изтънченост, майсторство.Обстоятелствата ще се подредят във ваша полза, вие сте най- добрият в състезанието. Любимец на жените. Човек със свободна професия, свързана с въздействие върху други хора. Самоуверен, своенравен, движи се по ръба.

Сега погледни Жан Мермоз и ще видиш всички тези планети в картата му.
Не е само по една планета. но важна е оста 3-9.

« Отговор #14 -: Януари 05, 2012, 11:41:46 am »
Няма нужда да спорим. Според справка тук Юпитер и Уран (в този ред) управляват летенето със самолет.

Airline Pilot ..................................... JU ME UR
Airline Stewardess .......................... JU ME UR MO VE
Airlines .......................................... ME JU UR
Airports ................................................ UR

Travel by Plane ...................................... JU UR

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Януари 05, 2012, 11:41:54 am »

Да, но Юпитер управлява огнен знак, а летенето се свързва с въздуха...  :thinking:

я,я трябва и огън, защото дава смелост.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #16 -: Януари 05, 2012, 11:41:59 am »
Жан Мермоз - френски авиатор:
http://www.astrotheme.com/portraits/V648k9JEK5eL.htm

натоварена ос 3-9.

Остта да, но има Слънце съвпад Уран.

Аз също обожавам летенето и исках да карам курс за пилот на самолет, но не ми достигнаха едни 10 000 евра. Бившият ми съпруг има Слънце съвпад Уран и АС водолей и има над 50 парашутни скока  ;D  И аз исках да скачам по него време с парашут, но не ме взеха гадините мръсни, защото нямах 50 кила, а това беше едно от изискванията...  :angry:

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Януари 05, 2012, 11:42:43 am »
Няма нужда да спорим. Според справка тук Юпитер и Уран (в този ред) управляват летенето със самолет.

Airline Pilot ..................................... JU ME UR
Airline Stewardess .......................... JU ME UR MO VE
Airlines .......................................... ME JU UR
Airports ................................................ UR

Travel by Plane ...................................... JU UR

Защо мислиш, че споря? Казвам, че не е само по Уран. Грешно е да се мисли, че летенето е само по уран. картите на летците го доказват.

« Отговор #18 -: Януари 05, 2012, 11:43:51 am »
Не мисля, че само ти спориш. Казвам, че си права и Вещичка също. В спорът се ражда истината. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Януари 05, 2012, 11:44:23 am »
Какво ще кажете за ретроградния Сатурн в 9 дом (далечните пътувания)? Не дава ли Сатурн някакви пречки за случването на дадено събитие? Да не говорим, че тази катастрофа е променила много човешки съдби.

Сатурн при това е в опозиция по оста 3-9.