Здравей Гост

Авиокастрофата от 1971

• 73 Отговора
  • 9066 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Re: Авиокастрофата от 1971
« Отговор #40 -: Януари 05, 2012, 02:21:06 pm »
Ако говорим за любов към авиацията , и аз я имам даже имам и документ за летателна пригодност,след успешно изкаран курс , скачала съм и с парашут, мъжа до мен също е летец :blink:
Обаче  тук ми се ще да погледнем вероятността от авиокатастрофи в картите на пътниците.Пуснала съм  питане до познати да ми намерят рожд. данни на пилотите.
Аз винаги съм знаела че летенето е по Уран,но пък може да е и по Юпитер, аз съм Стрелец, мъжа ми има Луна в Стрелец. Обаче това е предпоставка за любов към авиацията
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Януари 05, 2012, 02:24:10 pm »
Ако говорим за любов към авиацията , и аз я имам даже имам и документ за летателна пригодност,след успешно изкаран курс , скачала съм и с парашут, мъжа до мен също е летец :blink:
Обаче  тук ми се ще да погледнем вероятността от авиокатастрофи в картите на пътниците.Пуснала съм  питане до познати да ми намерят рожд. данни на пилотите.
Аз винаги съм знаела че летенето е по Уран,но пък може да е и по Юпитер, аз съм Стрелец, мъжа ми има Луна в Стрелец. Обаче това е предпоставка за любов към авиацията

най-приключенския и най-авантюристичен знак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #42 -: Януари 05, 2012, 02:34:14 pm »

най-приключенския и най-авантюристичен знак.

"Стрелеца се стреми не просто да бъде информиран, той е способен да работи с абстрактно познание и символи /всеки термин в науката представлява някакъв символ/.Това често отвежда Стрелеца извън неговото родно място, извън страната му и го прави пътешественик в чужбина, където на него му прави впечатление всичко – като се започне с културните достижения /историческата традиция, различни нрави и обичаи/ на другия народ и се завърши с разликата в подредбата и обслужването в магазините.Във всеки случай класическия Стрелец се стреми да обогатява представите си за хората и света по всякакъв начин."

Това е част от лекция на Калоян Петров. В този ред на мисли искам да кажа, че стрелеца е приключенски и авантюристичен само на терена на планетата Земя - готов е да изследва всичко и всеки. Отдава се на философии и от него като знак започва разширяването на съзнанието и отваряне към другите пространства и светове, но самият той ако няма акцентиран Уран, доста трудно би станал нещо повече от изследовател...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #43 -: Януари 05, 2012, 02:56:55 pm »
Айде един малко по-различен поглед:

какво са самолетите днес - технология, механизация и електроника, сложна система (Уран, Марс), изключителна организираност и дисциплина, всичко е планирано, рационализирано (Сатурн, Меркурий), използват се за да се скъсяват разстояния и да се спести време (Сатурн, Меркурий, Уран), използват се главно за пренос на товари, хора от една държава в друга, обвързват различните култури (Юпитер), целеустремени са (Юпитер, Сатурн).

Мисля само Луната, Венера, Плутон, Нептун не можем да намесим. Нищо не трябва да е емоционално и инстинктивно при пилотите (поне според правилата). Чудя се обаче дали Венера - баланс, да не се включи.

Аз бих разглеждала и Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран. Самолетите са сложно нещо.

Определено, след като балетът е и по Венера (баланс и равновесие, бих я сложила и при авиацията).

Мнения?
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 03:19:07 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #44 -: Януари 05, 2012, 02:57:26 pm »
Съгласна съм с Вещичка, и продължавам да съм убедена че, авиацията е по Уран и Водолей.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Anabell

• 2022
« Отговор #45 -: Януари 05, 2012, 03:01:45 pm »
Аз почвам
няма да гледам в случая Уран, като признак за катастрофа, защото когато Уран е доволен (всички са организирани, систематизирани, хората си имат права и свободната воля, братството и равенството  ;) са на лице Уран не се меси).

катастрофата идва от Плутон в 1 дом (някой е бил прекалено емоционален и инстинктивен) и Марс в 7 дом.

определено Венера в 28 анаретен градус също не е добра позиция за самолетен полет.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Януари 05, 2012, 03:03:31 pm »
Съгласна съм с Вещичка, и продължавам да съм убедена че, авиацията е по Уран и Водолей.

Любов към летенето е имало и преди да се открие електрониката. Не можем да разчитаме само на един Уран.
Картите на пилотите го доказват.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #47 -: Януари 05, 2012, 03:07:16 pm »
Да, и аз си помислих, че Уран дава възможност летенето да стане реалност, но не е първопричината.  ;D

Юпитер има СТРЕМЕЖИ (а и мечтите са по Юпитер като управител на Стрелец и Риби). Но Уран помага на Юпитер много.  ;)

Космическите совалки, вече са и по Нептун.  ;) Там технологиите са и отвъд Уран. 

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #48 -: Януари 05, 2012, 03:09:48 pm »

Любов към летенето е имало и преди да се открие електрониката. Не можем да разчитаме само на един Уран.

Аз никъде не твърдя, че за да си добър пилот е нужен само Уран! Единия Уран ще те направи луда глава - нужни са и други показатели... Но стрелеца като знак е отговорен за откритите пространства, селото, поляните (респективно близнаците са по градовете и кутийките) и като такъв стрелеца се цели на земята, а не в космоса или небето. Стрелеца отговаря за дългите пътувания, защото е изследовател, но изследовател на Земята като планета, а не на космоса и респективно въздуха - там е Уран и смелостта да разчупиш рамките... Това имам в предвид като пиша в тази тема, а не че само голия Уран е показател.

Лично за мен за пилоти на самолети, совалки или космически кораби Уран трябва да е много силно изразен в картата и чак след това да се търсят другите планети, които отново повтарям не са маловажни!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #49 -: Януари 05, 2012, 03:14:04 pm »
Но стрелеца като знак е отговорен за откритите пространства, селото, поляните (респективно близнаците са по градовете и кутийките) и като такъв стрелеца се цели на земята, а не в космоса или небето.

Е сега разбрах, защо толкова се дразня на градовете... въпреки, че Вещичке, аз считам, че градовете са подвластни и на Венера (цивилизацията е под Венера, а цивилизацията се случва в градовете).

Но зарежете го това, а вижте картата и почвайте да тълкувате. Съвременната авиация е под Уран, след 100 год, ще е под Нептун и Плутон, нали с психическа енергия ще я контролираме.

Определено е бил саботиран полета с този Плутон в 1 дом!  Имало е психическа намеса.  ;D ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Януари 05, 2012, 03:16:50 pm »

Аз никъде не твърдя, че за да си добър пилот е нужен само Уран! Единия Уран ще те направи луда глава - нужни са и други показатели... Но стрелеца като знак е отговорен за откритите пространства, селото, поляните (респективно близнаците са по градовете и кутийките) и като такъв стрелеца се цели на земята, а не в космоса или небето. Стрелеца отговаря за дългите пътувания, защото е изследовател, но изследовател на Земята като планета, а не на космоса и респективно въздуха - там е Уран и смелостта да разчупиш рамките... Това имам в предвид като пиша в тази тема, а не че само голия Уран е показател.

Лично за мен за пилоти на самолети, совалки или космически кораби Уран трябва да е много силно изразен в картата и чак след това да се търсят другите планети, които отново повтарям не са маловажни!

А, най-сетне да дойдем на мнение, че всъщност става дума за едно и също нещо.
само с въздух не става, трябва огън, трябва смелост. като нямаш "барут" ще си летиш само в мечтите и ще си останеш един инженер - конструктор.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #51 -: Януари 05, 2012, 03:20:00 pm »
Така, е няма да се мине и без огън, давайте сега да тълкуваме.  ;D ;)

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #52 -: Януари 05, 2012, 03:23:57 pm »
Анабел по пЛутон не са ли и сънищата, защото няколко от оцелелите са имали  сънища, които са им подсказвали да не летят
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Януари 05, 2012, 03:25:01 pm »
Така, е няма да се мине и без огън, давайте сега да тълкуваме.  ;D ;)

Аз си изказах предположенията по картата още на първа страница.

Това, което ми прави впечатление, е че имаме ретрограден Меркурий-планета, която се свързва с грешки в комуникацията и обикновено това са човешки грешки. Дава забавяне в обмена на информация, в разпределението на трафика и недоразумения при пътувания. Стрелецът (естественият знак на летенето и летците) е в долна кулминация на ИЦ и Юпитер е на трон там - в долна кулминация. Имаме опозиция по оста 3/9. това е което забелязвам на пръв поглед по картата. не е трябвало да изгрява Дева с този ретрограден Меркурий. Просто е трябвало да променят часа на излитане. Тогава и Стрелецът, и Юпитер са щели да избегнат долната кулминация.

Даже направих аналогия с картата на Екзюпери (известен френски авиатор, който е загинал при полет)

Сент Екзюпери

- Марс - управител на 9-ти дом е в точен съвпад с МЦ горна кулминация.
- Уран и Юпитер в Стрелец в опозиция на две тежки планети в Близнаци
- 3 планети в 11-ти дом, дом на Уран (интерес към електрониката и електронните летателни апарати)
- Меркурий в Лъв в тригон с Юпитер и Уран в Стрелец.

Картата на Екзюпери потресаващо напомня на мунданната карта на катастрофата от 1971 година.

Изгряваща Дева и Юпитер на ИЦ (в долна кулминация) на трон в Стрелец. Той загива при полет и до ден днешен не е установена причината.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #54 -: Януари 05, 2012, 03:28:15 pm »
Анабел по пЛутон не са ли и сънищата, защото няколко от оцелелите са имали  сънища, които са им подсказвали да не летят

По принцип сънищата са по Луна, може и по Нептун, а пророческите по Юпитер и Меркурий.  ;D

Стела сега го видях - определено Марс, считам и в двете карти е в кардинален дом, Юпитер във Стрелец? 

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #55 -: Януари 05, 2012, 03:29:43 pm »
само с въздух не става, трябва огън, трябва смелост. като нямаш "барут" ще си летиш само в мечтите и ще си останеш един инженер - конструктор.

Е, не е така! Аз нямам огън в картата си - сал един див Нептун в стрелец, но ако ми падне то ще летя и хич няма да се замислям...  :tongue2:  Да не говорим, че винаги съм искала да летя с делтаплан, да скачам с парашут, да пилотирам самолет и все от сорта свързани с летене неща, но пък или парите или други дивотии са ме спирали да го направя, но ако ми паднееее... не може да ме спре липсата на огън...  :tongue2:  Да не говорим, че за 2012 съм си пожелала да се науча да летя само със силата на мисълта и нищо друго...  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #56 -: Януари 05, 2012, 03:31:42 pm »

Е, не е така! Аз нямам огън в картата си - сал един див Нептун в стрелец, но ако ми падне то ще летя и хич няма да се замислям...  :tongue2:  Да не говорим, че винаги съм искала да летя с делтаплан, да скачам с парашут, да пилотирам самолет и все от сорта свързани с летене неща, но пък или парите или други дивотии са ме спирали да го направя,

Ами , литвай, какво чакаш. Парапланери колкото искаш и скокове с парашут!? не се заканвай само!  ;D ;D ;D

Тази година организирахме летене с парапланер - литнаха огнените - асцендент, слънчев знак. Другите отказаха по редица съображения. Времето беше лошо, случихме безветрие. Аз отстъпих на всички да минат преди мен, иначе и аз щях да литна, но се стъмняваше. сетне ходихме до Шуменското плато, за да скоча, щото не можах да се примиря.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #57 -: Януари 05, 2012, 03:32:12 pm »

Е, не е така! Аз нямам огън в картата си - сал един див Нептун в стрелец, но ако ми падне то ще летя и хич няма да се замислям...  :tongue2:  Да не говорим, че винаги съм искала да летя с делтаплан, да скачам с парашут, да пилотирам самолет и все от сорта свързани с летене неща, но пък или парите или други дивотии са ме спирали да го направя, но ако ми паднееее... не може да ме спре липсата на огън...  :tongue2:

Веще, ама ти нямащ си изгряващ Юпитер. И аз знаеш не съм добре с въздуха, като елемент, но Уран в 1 дом, ме спасява (и знам да работя на 4-5 професионални софтуеъри, това е само по Уран).

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Януари 05, 2012, 03:37:15 pm »

Е, не е така! Аз нямам огън в картата си - сал един див Нептун в стрелец, но ако ми падне то ще летя и хич няма да се замислям...  :tongue2:  Да не говорим, че винаги съм искала да летя с делтаплан, да скачам с парашут, да пилотирам самолет и все от сорта свързани с летене неща, но пък или парите или други дивотии са ме спирали да го направя, но ако ми паднееее... не може да ме спре липсата на огън...  :tongue2:

Веще, ама ти нямащ си изгряващ Юпитер. И аз знаеш не съм добре с въздуха, като елемент, но Уран в 1 дом, ме спасява (и знам да работя на 4-5 професионални софтуеъри, това е само по Уран).

Естествено, че има изгряващ Юпитер, тя съзнателно пренебрегва тоЙзи факт.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #59 -: Януари 05, 2012, 03:38:52 pm »
Вещето е боец, бе  ;D ;) как ще си признае, че има Юпитер на асц. За т'ва е толкова луда ;D ;)! И затова има такива вдъхновения, не е само от Рибите.  :P