Здравей Гост

Авиокастрофата от 1971

• 73 Отговора
  • 9008 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Авиокастрофата от 1971
« Отговор #60 -: Януари 05, 2012, 03:42:29 pm »
Вещето е боец, бе  ;D ;) как ще си признае, че има Юпитер на асц. За т'ва е толкова луда ;D ;)! И затова има такива вдъхновения, не е само от Рибите.  :P

А, ти да знаеш как шофира по Аспаруховия мост!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #61 -: Януари 05, 2012, 03:47:04 pm »
Ето ви данни на Янка Рупкина , също  е била във въпросния самолет 15.08.1938г.Ужасно напрежение в картата и набива се в очи квадрата Слънце-Уран и опозиццията Слънце-Юпитер
А Паша Христова в самолета е била с любовника си,а брака и е бил пред разпад
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #62 -: Януари 05, 2012, 03:48:29 pm »
Абе нищо не пренебрегвам бе, просто Юпито е във въздушен знак и затова не го отбелязвам...

Ах мамини златни, какви еклерчета си изпекох, после като ги направя ще ви пусна рецептата.  :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Януари 05, 2012, 03:48:35 pm »
Ето ви данни на Янка Рупкина , също  е била във въпросния самолет 15.08.1938г.Ужасно напрежение в картата и набива се в очи квадрата Слънце-Уран и опозиццията Слънце-Юпитер
А Паша Христова в самолета е била с любовника си,а брака и е бил пред разпад

Това за Паша го знаем....и че е била бременна - също.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Януари 05, 2012, 03:49:23 pm »
Абе нищо не пренебрегвам бе, просто Юпито е във въздушен знак и затова не го отбелязвам...

Ах мамини златни, какви еклерчета си изпекох, после като ги направя ще ви пусна рецептата.  :wink2:

Е, нали уж въздуха гоним. При това е в първи дом. и съ-управлява 9-ти дом.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #65 -: Януари 05, 2012, 03:56:03 pm »

:blink:  :08:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #66 -: Януари 05, 2012, 03:57:34 pm »
При Вещичка, експанзията и реактивността се усещат - това е от огъня.

Въздухът е разумен, първо мисли, после действа (и понякога може изобщо да не действа).
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Януари 05, 2012, 04:00:53 pm »

:blink:  :08:

Ей тая луна в Рак, беее! ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Януари 05, 2012, 08:48:29 pm »
Мария Нейкова е имала рожден ден на 21 декември и е извикала колегите си в задната част на самолета, за да ги почерпи. Тези, които са били с нея, са оцелели, а от тези, останали в предната част, са загинали повечето. Самата тя е имала предчувствие да не лети предната вечер.
Имате ли нейната карта и какво бихте казали за нея? Интересно ми е откъде взимате данните за построяване на картите на певците (на повечето от тях надали е известен часът им на раждане).

Аз винаги като летя, сядам към опашката. там е най-безопасното място.

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Януари 05, 2012, 08:49:54 pm »
Мария Нейкова е имала рожден ден на 21 декември и е извикала колегите си в задната част на самолета, за да ги почерпи. Тези, които са били с нея, са оцелели, а от тези, останали в предната част, са загинали повечето. Самата тя е имала предчувствие да не лети предната вечер.
Имате ли нейната карта и какво бихте казали за нея? Интересно ми е откъде взимате данните за построяване на картите на певците (на повечето от тях надали е известен часът им на раждане).

На българските известни личности не слагаме карти с известен час, защото няма откъде де го вземем. но на чуждите ги вземаме от астро.ком или от астротема. В тези сайтове има огромна база данни. Мария Нейкова е родена на 21 декември 1945 г.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #70 -: Януари 05, 2012, 08:51:57 pm »

Стига си използвала темите, само за да се самоизтъкнеш и да си начешеш Егото! Пусто твое Его, няма задоволяване.  ;D ;D ;D Ясно е защото толкова изписа за Уран, само защото и ти имаш Ураново влияние.
Темата е за катастрофата, а не за теб, така че...

Ейййй няма да се научиш да разчиташ мотивите стоящи зад даден пост бреее... Ма малък си още - все има някаква надежда за теб...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

AH

• 2201
« Отговор #71 -: Януари 06, 2012, 06:29:55 am »
Има една фраза за индивидуалната астрология: в деня на смъртта на човек  Юпитер е на видно място в хороскопа  /Юпитер символизира другия свят/

За последните 30 години, при самолетни катастрофи с брой на жертвите над 150 човека, тая фраза се потвърждава и в мунданната астрология:
-   Юпитер е акцентиран – напрегнато аспектиран ; в екзалтация или падение. – в 100% от случаите
Следващите по честота на проявление астрологични фактори са:
-   Уран напрегнато аспектиран
-   Марс напрегнато аспектиран
-   Меркурий напрегнато аспектиран

При самолетните инциденти с най-голям брой жертви на 11.09.2001г имаме:
-    Юпитер в екзалтация  в квадрат с Меркурий;
-   Напрегнати аспекти за всички малефици, вкл. опозиция Сатурн/Плутон на т.н. световна ос на катастрофите – Алдебаран/Антарес
Светилата, които бележат деня на събитието, са съответно:
- Слънце - квадрат с Плутон и Сатурн
-  Луна- опозиция на Марс.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #72 -: Януари 06, 2012, 06:38:07 am »

На българските известни личности не слагаме карти с известен час, защото няма откъде де го вземем. но на чуждите ги вземаме от астро.ком или от астротема. В тези сайтове има огромна база данни. Мария Нейкова е родена на 21 декември 1945 г.

На Янка Рупкина е изгоряла цялата коса и й е обгорено цялото лице, шията, ръцете, краката. В момента е с присадена коса. Един от танцьорите я хваща и я изхвърля от самолета, за да я спаси. Аз я познавам лично. Мога да я попитам за час на раждане, но не мисля, че ще го знае. В една статия, тя казва, че е родена към 19.00 часа, но не можем много да вярваме на медиите.
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 06:46:12 am от Mia21 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #73 -: Януари 07, 2012, 09:53:17 am »
Космограмата на един изтъкнат български пилот и аероинженер. (неизвестен час на раждане)
Днес имаше предаване за него по Нова телевизия - транзитния Уран в Овен е в точен тригон с наталния му Уран в Козирог. Двете му внучки разказваха много-много интересни събития от неговия живот. Може да го изтеглите от сайта на Нова - предаването е "Тази сутрин" с Лора Крумова.

"Владее до съвършенство техниката на висшия пилотаж и е летец изпитател в ДАР. През 1932 година с ДАР-1А прелита под Стамболовия мост над р. Янтра във Велико Търново. През 1933 година прави 127 свързани лупинга при полет от Карлово до Казанлък. Със самолет Focke-Wulf Fw 44 извършва гръбен полет в продължение на 33 минути, а с Avia B-122 прави 135 свързани лупинга..."

Наблюдаваме Марс в Скорпион (на трон) - неаспектиран Плутон, на което се дължи изключителната му смелост.
Марс е в квадрат със Слънцето и Сатурн. Юпитер е в заточение и не добре аспектиран.
Уран аспектира Луната и Слънцето. Жалко, че домовете са неизвестни.