Здравей Гост

кръв...?

• 6 Отговора
  • 3145 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
кръв...?
« -: Декември 14, 2005, 01:33:27 pm »
Здравейтe,  сънувах моята кръв...бяха ми правили лека операция имах и белег , но той беше зарастнал и беше много тънак и незабележим и изведнъж, както си седя се поглеждам и цялата бях от кръста на долу в кръв..доста имаше и локвички по земята и се изплаших , после се сетих че може да е от операциата, и се успокоих
« Последна редакция: Декември 14, 2005, 02:33:37 pm от edna »

*

Iris

• 31
    • http://
кръв...?
« Отговор #1 -: Декември 14, 2005, 02:04:13 pm »
Здрасти,

Аз общо взето често сънувам кръв.. в смисъл че това не е нещо супер рядко.. и да ти кажа въобще не се шашкай.. кръвта си значи истина.. дали ще научиш нещо, дали ше подразбереш нещо, в което си се съмнявала.. нещо от тоя сорт :) Понякога даже я сънувам като предзнаменование за обичайните месечни състояния.. сериозно  :D  
Да видим другите какви наблюдения имат  B)  

*

edna

• **
  • 541
кръв...?
« Отговор #2 -: Декември 14, 2005, 02:35:17 pm »
Цитат
Здрасти,

Аз общо взето често сънувам кръв.. в смисъл че това не е нещо супер рядко.. и да ти кажа въобще не се шашкай.. кръвта си значи истина.. дали ще научиш нещо, дали ше подразбереш нещо, в което си се съмнявала.. нещо от тоя сорт :) Понякога даже я сънувам като предзнаменование за обичайните месечни състояния.. сериозно  :D 
Да видим другите какви наблюдения имат  B)
:o
Az mnogo riadko sanuvam krav, po skoro razni cherveni neshta...da chakam da naucha istina ,,hmmmmmmmm dali niama da e neshto gadno taka prechustvam  :ph34r:
« Последна редакция: Декември 14, 2005, 02:35:55 pm от edna »

*

Lillie

• 30532
кръв...?
« Отговор #3 -: Декември 14, 2005, 02:46:00 pm »
Хъммм....не го мисли, не си създавай нагласи  ;) има известна доза истина в сънищата, макар и доста завоалирана в повечето случаи  :ph34r:
Ама все пак... наскоро сънувах една от най-близките си приятелки бременна и същия ден тя ми се обади да каже, че окончателно се е разделила с дългогодишния си приятел...а той тъкмо бе повдигнал въпроса за годежи и пръстени разни, покъщнини, общ покрив над главата и съвместни перспективи за в бъдеще  :blink:  :unsure:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
кръв...?
« Отговор #4 -: Декември 14, 2005, 03:03:34 pm »
мдаммм...въпросния сън го сънувах в сряда - 7ми срещу 8ми декември - и... *цитирам* сряда: сънят предвещава. Ако беше в понеделник, сигурно щеше да се е сбъднал буквално...може би... :blink:

« Последна редакция: Декември 14, 2005, 03:06:11 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

кръв...?
« Отговор #5 -: Декември 14, 2005, 06:22:07 pm »
Всички символи са си и персонални, пък на мен като ми се случи да сънувам подобен сън, после и в будния живот се сблъсквам с нещо подобно....

Подсъзнанието избирателно използва символите, като вероятно задачата ни е да разберем какво иска да ни подскаже, или поне да се опитваме :)  

*

edna

• **
  • 541
кръв...?
« Отговор #6 -: Декември 15, 2005, 08:48:35 am »
Цитат
Хъммм....не го мисли, не си създавай нагласи  ;) има известна доза истина в сънищата, макар и доста завоалирана в повечето случаи  :ph34r:
Ама все пак... наскоро сънувах една от най-близките си приятелки бременна и същия ден тя ми се обади да каже, че окончателно се е разделила с дългогодишния си приятел...а той тъкмо бе повдигнал въпроса за годежи и пръстени разни, покъщнини, общ покрив над главата и съвместни перспективи за в бъдеще  :blink:  :unsure:
Znam che bremennostta e tejest ako sanuvash na san i che e problem i gaile...Moje bi za tova si sanuvala priatelkata si taka poneje e imala niakva tejest...A za moia san shte vidim kakva istina shte naucha .. :ph34r: