Здравей Гост

Пренатална карта

• 117 Отговора
  • 17319 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Пренатална карта
« -: Януари 05, 2012, 02:06:41 pm »
Според Human Design, важно е да се гледа периода 88 дни преди раждането. Там се прави карта, която е комбинация от момента на раждането и момента 88 дни преди раждането.

Да направим един експеримент. Постройте си вашата карта на раждането така, че да е 88 дни преди раждането. Сложете си същия час и град на раждане.

Ако ви е трудно да изчислите, напишете в Гугъл - calendar и после годината, в която сте родени. Там ще ви излезе календара за годината, в която сте родени и за предната, ако ви е нужен. Пребройте 88 дни преди раждането, постройте картата и тогава вижте дали там ще видите неща, които са валидни за вас, но не се откриват така ясно в рожденната карта.

Аз вече го направих и е много интересно. Излизам зодия Риби и имам Меркурий във Водолей. И иначе неаспектираният ми по рождение Уран тук има секстил с Меркурий.

Професията ми отново се вижда съвсем ясно в тази карта, както и в рожденната.
Тук Уран ми е в 4-ти дом, а по рождение ми управлява 4-ти.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Пренатална карта
« Отговор #1 -: Януари 05, 2012, 02:10:28 pm »
И кво общо имат 88-те дни преди раждането и за чеп ти е тази карта, като си още в симбиоза с тялото с на майка си и изобщо не си отделен индивид?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2 -: Януари 05, 2012, 02:11:41 pm »
И кво общо имат 88-те дни преди раждането и за чеп ти е тази карта, като си още в симбиоза с тялото с на майка си и изобщо не си отделен индивид?

Ти да не си мислиш, че много от хората са отделни индивиди, щом са отделени от тялото на майка си?

Тази карта би трябвало да показва някои несъзнателни тенденции. То и рожденната ги показва, но все пак.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Януари 05, 2012, 02:21:42 pm »

Ти да не си мислиш, че много от хората са отделни индивиди, щом са отделени от тялото на майка си?

Тази карта би трябвало да показва някои несъзнателни тенденции. То и рожденната ги показва, но все пак.

Хело, дай примери, сигурно си изследвала въпроса. Или чакаш наготово някой да ти даде отговорите, за бъдещата ти дисертация. Хахахахах! шегувам се! ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4 -: Януари 05, 2012, 02:25:01 pm »

Хело, дай примери, сигурно си изследвала въпроса. Или чакаш наготово някой да ти даде отговорите, за бъдещата ти дисертация. Хахахахах! шегувам се! ;D ;D ;D

Аз едва сега започвам да изследвам въпроса. Току що си построих моята карта. Много е интересно и откривам някои отговори за някои несъзнавани неща, някои от които са станали съзнавани по време на посещенията ми на групови психотерапевтични събития.
А някои са си ясни и от рожденната карта и тук се проявяват отново.

Направете си и вие вашите карти и споделете. Така ще се направи изследването. Ако искате да опознаете себе си.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Януари 05, 2012, 02:28:00 pm »

Аз едва сега започвам да изследвам въпроса. Току що си построих моята карта. Много е интересно и откривам някои отговори за някои несъзнавани неща, някои от които са станали съзнавани по време на посещенията ми на групови психотерапевтични събития.
А някои са си ясни и от рожденната карта и тук се проявяват отново.

Направете си и вие вашите карти и споделете. Така ще се направи изследването. Ако искате да опознаете себе си.

Ами, аз като не съм ходила на групови психотерапевтични събития, с какво да сравня. Това значи да бръкнеш в дебрите на несъзнаваното. 
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #6 -: Януари 05, 2012, 02:29:46 pm »

Ами, аз като не съм ходила на групови психотерапевтични събития, с какво да сравня. Това значи да бръкнеш в дебрите на несъзнаваното.

Ще използваш знанието за себе си, което имаш до момента. Страх ли те е да бръкнеш в дебрите на несъзнаваното?

Като не искаш да пишеш, поне недей да спамиш в темата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Януари 05, 2012, 02:33:52 pm »

Ще използваш знанието за себе си, което имаш до момента. Страх ли те е да бръкнеш в дебрите на несъзнаваното?

Не ме е страх, просто ми дай насоки какво да търся. Не задавам въпроси с цел да спамя темата. готови отговори не мога да ти дам, но мога да се опитам, ако имам опорни точки.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8 -: Януари 05, 2012, 02:35:42 pm »

Не ме е страх, просто ми дай насоки какво да търся. Не задавам въпроси с цел да спамя темата. готови отговори не мога да ти дам, но мога да се опитам, ако имам опорни точки.

Ти изобщо построи ли си картата? Направи го и я огледай. Виж кое там съвпада с нещата в твоя живот.

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Януари 05, 2012, 02:56:00 pm »

Ти изобщо построи ли си картата? Направи го и я огледай. Виж кое там съвпада с нещата в твоя живот.

Хм, построих я. Изгряват Везни - Венера е в Скорпион в съвпад със Слънце, Нептун, ретрограден Меркурий и ЮЛВ. Марс е в съвпад с Уран и Плутон в Дева в 12-ти дом. луната е в Стрелец в тригон с Юпитер с Лъв. Ретрограден Сатурн в риби.

Ето синастрията с рождената ми карта, за да се видят разликите. И сега какво?

На мен кардиналната ми и фиксираната ми квадратура се разпадат, а ми се появяват стелиуми.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #10 -: Януари 05, 2012, 03:05:10 pm »
Като начало, дами, построява се карта за деня, часа и минутата, когато Слънцето е на точно 88 градуса преди рождената карта. Това понякога е равно на 88 дни, но най-често не е. ;D

Тоест, гледаме си градуса, минутата и секундата на Слънцето, вадим 88 градуса по еклиптиката и получаване позицията на Слънцето, за която трябва да построим карта със същото място на раждане.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #11 -: Януари 05, 2012, 03:15:35 pm »
Ууу, така ще е по-лесно.  ;D ;D ;D

« Отговор #12 -: Януари 05, 2012, 03:20:55 pm »
Много интересна тема, харесва ми! И аз съм си мислила много пъти защо не се брои примерно от деня на зачеване или по-ранна дата от раждането и т.н. Ще изследвам това което е написано тук! Моля ви още веднъж за помощ по темата с Хилега, Алкокодена и продължителността на живота, писах 2 пъти там! Целувки!

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #13 -: Януари 05, 2012, 03:22:06 pm »
Построих си пренатална карта , не я харесвам. Асц. Телец и Слънце в безличната Дева, само Луната съвпад  с Венера във Везни искам да си запазя ;D, може и скорпионския Марс.
Забелязвам че Луната и Венера съвпадат със Слънцето на една везна , която ме докара до дълбока депресия. А скорпионския Марс съвпада със Слънцето на сегашния ми мъж
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #14 -: Януари 05, 2012, 03:23:26 pm »
 Направих такава карта и ми се вижда интересна. Ще я разгледам обстойно тез дни и ще пиша пак  :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #15 -: Януари 05, 2012, 03:23:27 pm »
Открийте разликите!  ;D ;D ;D Същата работа...ако не се прецака Марс,ще е Венера.УЖАС! Добре,че не съм се родила тогава!
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #16 -: Януари 05, 2012, 03:25:29 pm »
Като начало, дами, построява се карта за деня, часа и минутата, когато Слънцето е на точно 88 градуса преди рождената карта. Това понякога е равно на 88 дни, но най-често не е. ;D

Тоест, гледаме си градуса, минутата и секундата на Слънцето, вадим 88 градуса по еклиптиката и получаване позицията на Слънцето, за която трябва да построим карта със същото място на раждане.

Добре, но защо па точно 88*??????

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #17 -: Януари 05, 2012, 03:30:07 pm »
Въпрос, че се получи конфликт, който педантичната ми същност не може да допусне  ;D ;D - Ако искам слънцето да е точно на 88 градуса от наталната си позиция, това няма да се случи в същия час, в който съм се родила, което променя асцендента и цялата домова схема. Така че на кое да държим повече - на това слънцето да е точно на 88 градуса разстояние от наталната си позиция, или на рождения си час.  :rolleyes: Според мен има по-голям резон да е първото.  :unsure:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #18 -: Януари 05, 2012, 03:31:21 pm »
То не е въпрос на кое държим, а какъв е принципът на построяването на тази карта според тия, дето са я измислили тая система :blink:. 88 градуса ;D.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #19 -: Януари 05, 2012, 03:33:30 pm »
Защо 88, а не 90 градуса, примерно ;). Или защо точно когато ембрионът е в шестия месец, а не в осмия? Или защо точно това сакрално число - 88, а не примерно 77 :blink:?