Здравей Гост

ЮЛВ

• 93 Отговора
  • 13146 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: ЮЛВ
« Отговор #80 -: Март 25, 2012, 09:32:36 pm »
При последната ми връзка моя ЮЛВ е хванал неговата Луна... :blink:
Какво значи хванал-съвпад ли?
Защото тогава последните 2 мнения си противоречат
Пак ретро мерк...

Даа.съвпад!
Не си противоречат...Не четеш..
Той ми е  по СЛВ , аз съм му по ЮЛВ... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #81 -: Март 25, 2012, 09:47:43 pm »

Даа.съвпад!
Ем добре де  :blink: вий така сте се насързали, после аз виновна...  :)))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Март 25, 2012, 09:49:45 pm »

Даа.съвпад!
Ем добре де  :blink: вий така сте се насързали, после аз виновна...  :)))

Ко...дЪ ти кажа...Знам ли? :-\ :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=mtGkPiS7fP8

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Март 25, 2012, 09:59:18 pm »
Излиза, че съм подценявала Южния възел. Аз все гледам да има нещо по Луна-Марс или Венера-Марс, опозиция на Луните. Само се чудя дали моя възел е привлечен от девешката Луна или тя от него. Тоест от коя страна усещането е по-интензивно. И в двата случая с такава Луна беше любов от пръв поглед...знам колко банално и плоско звучи, но факт. След първата среща не можехме повече да се разделим
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Grace

• 2257
« Отговор #84 -: Март 25, 2012, 10:04:29 pm »
изобщо не е за подценяване. и аз съм имала връзка с мой ЮЛВ, негова Луна. само за съвпади говорим. мисля, че по-силно е привличането за човека с Луната. инстинктивно усеща някаква близост с другия, все едно го е познавал отпреди.

*

Papy

• 4343
« Отговор #85 -: Март 25, 2012, 10:06:06 pm »

Ко...дЪ ти кажа...Знам ли? :-\ :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=mtGkPiS7fP8

;D сладури са, не им хващай кусур :)

« Отговор #86 -: Март 25, 2012, 10:13:53 pm »
изобщо не е за подценяване. и аз съм имала връзка с мой ЮЛВ, негова Луна. само за съвпади говорим. мисля, че по-силно е привличането за човека с Луната. инстинктивно усеща някаква близост с другия, все едно го е познавал отпреди.

С последния се бяхме намерили толкова добре, че Луната му беше върху моя ЮЛВ, моя Марс върху неговата Венера с по-широк орбис върху СЛВ, а неговия Марс и Вертекс в съвпад с моите Венера, Луна и Юпитер. Неговия ЮЛВ върху моето ДЦ. Ако беше по-млад щяхме да се оженим, ама защо все по Сатурн ги намирам с по 15-20 години по-големи...аман  :(

*

Grace

• 2257
« Отговор #87 -: Март 25, 2012, 10:15:53 pm »
не гледай годините. те са относително нещо. усещането между вас е важното.

*

Stella

• 7765
« Отговор #88 -: Март 25, 2012, 10:19:20 pm »

С последния се бяхме намерили толкова добре, че Луната му беше върху моя ЮЛВ, моя Марс върху неговата Венера с по-широк орбис върху СЛВ, а неговия Марс и Вертекс в съвпад с моите Венера, Луна и Юпитер. Неговия ЮЛВ върху моето ДЦ. Ако беше по-млад щяхме да се оженим, ама защо все по Сатурн ги намирам с по 15-20 години по-големи...аман  :(

Аз съм била все с по-възрастни мъже в по-младите си години. Сега е обратното.  ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #89 -: Март 25, 2012, 10:23:15 pm »
Grace, не е съвсем така. Аз вече започвам да искам семейство, деца. Не веднага, но в близките години. А мъжете на 40-45 обикновено това вече са го свършили и макар че са приключили с брака, имат деца и нямат намерение да правят нови, нито да сменят памперси. Плюс това сега разликата не се усеща, но когато аз съм на 40, той ще е на 60...
Аспектите, които описах в горния си пост бяха с човека, с който съм имала най-голяма разлика в годините. Но с него ми беше най-добре и мисля, че и на него с мен.
Надявам се нещо да се обърне и пак по Сатурн да започнат да ме привличат по-малки от мен, само да не са малолетни  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #90 -: Март 25, 2012, 10:29:44 pm »
разбирам те, но има и мъже на 50г, които искат и правят деца. а разликата във възрастта не определя щастието в една връзка. каква е гаранцията, че връзката ти с някой на твоята възраст ще продължи цял живот?
да, мъжете на години имат минало, което върви с тях. но ако усещаш, че това е Човека, който те изпълва, който ти дава усещането, че е Мъжа на живота ти, тогава годините остават на заден план.

« Отговор #91 -: Март 25, 2012, 10:34:39 pm »
Нямаш представа колко съм мислила по тези въпроси. Дори и аз да реша да рискувам всеки мъж изпитва страх да се обвърже семейно и с дете с толкова по-млада жена.
Такива отношения са сложни и отдавна съм се отказала да ги направлявам, защото донякъде съм се примирила, че нямат перспектива. А и не съм се разбързала да се женя. Но с онзи с девешката Луна отношенията приключиха горе-долу заради тези неща.

« Отговор #92 -: Март 25, 2012, 10:36:20 pm »

Аз съм била все с по-възрастни мъже в по-младите си години. Сега е обратното.  ;D

А кога обърна тенденцията?

*

Grace

• 2257
« Отговор #93 -: Март 25, 2012, 10:40:55 pm »
Нямаш представа колко съм мислила по тези въпроси. Дори и аз да реша да рискувам всеки мъж изпитва страх да се обвърже семейно и с дете с толкова по-млада жена.
Такива отношения са сложни и отдавна съм се отказала да ги направлявам, защото донякъде съм се примирила, че нямат перспектива. А и не съм се разбързала да се женя. Но с онзи с девешката Луна отношенията приключиха горе-долу заради тези неща.

наистина е сложно. но с течение на годините ще преосмислиш нещата още няколко пъти. и ще разбереш и другата гледна точка. а ако на по-късни години ти се случи връзка с по-млад мъж ... направо ще си преобърнеш представата.  :blink: