Здравей Гост

Напуснах работа...

• 92 Отговора
  • 15791 Прегледи
Напуснах работа...
« -: Януари 07, 2012, 07:46:03 pm »
        Напуснах по собствено желание много добре заплатената си работа.  :blink:
И отгоре на всичко се чувствам страхотно, като че ли съм свалила огромен товар от гърба си. ;D  А само доскоро не можех и да си представя че съм способна да взема сама такова решение и да имам смелостта да го изпълня - все пак криза е, работа трудно се намира, а и пари винаги трябват. :rolleyes:
        Радвам се че намерих сили в себе си и не съжалявам. Днес се сетих да погледна транзитите си и се опитах да разбера какво в картата ми подсказва това събитие. Но понеже съм съвсем в началото с астрологията  :-[, почти не разбрах кои са аспектите "виновници". ;D
        Може ли и вие да погледнете, защото ми е много интересно да разбера. Досега съм хвърлила подозренията си върху Транзитен Сатурн в 1-ви дом и един аспект -  Юпитер опозиция на Уран, но сигурно има и много други показатели.
        Родена съм на 13.07.1977 г. в 12:00 ч. на обяд в Ямбол.
        Благодаря предварително!

*

Stella

• 7765
Re: Напуснах работа...
« Отговор #1 -: Януари 07, 2012, 07:52:56 pm »
        Напуснах по собствено желание много добре заплатената си работа.  :blink:
И отгоре на всичко се чувствам страхотно, като че ли съм свалила огромен товар от гърба си. ;D  А само доскоро не можех и да си представя че съм способна да взема сама такова решение и да имам смелостта да го изпълня - все пак криза е, работа трудно се намира, а и пари винаги трябват. :rolleyes:
        Радвам се че намерих сили в себе си и не съжалявам. Днес се сетих да погледна транзитите си и се опитах да разбера какво в картата ми подсказва това събитие. Но понеже съм съвсем в началото с астрологията  :-[, почти не разбрах кои са аспектите "виновници". ;D
        Може ли и вие да погледнете, защото ми е много интересно да разбера. Досега съм хвърлила подозренията си върху Транзитен Сатурн в 1-ви дом и един аспект -  Юпитер опозиция на Уран, но сигурно има и много други показатели.
        Родена съм на 13.07.1977 г. в 12:00 ч. на обяд в Ямбол.
        Благодаря предварително!

Лунното затъмнение от 10 декември по оста Близнаци-Стрелец е било в точен съвпад с рождената ти луна - управителка на МЦ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #2 -: Януари 07, 2012, 07:56:46 pm »
хм интересно, какво те провокира
обмислено ли е или?
имаш ли идея какво ще правиш занапред, защото с тия 3 планетки в 10 барабар със Сатурн едва ли ти е безразлично, но може да си разчиташ на късмета на Юпитер/Луна в 9ти :rolleyes:

« Отговор #3 -: Януари 07, 2012, 08:04:19 pm »
          Провокираха ме много неща. Отношенията ми с шефа, който меко казано се отнасяше унизително с подчинените си. Усещането, че не мога да се реализирам в тази област. Имам много качества, но това което работех до сега изискваше качества, които аз май не притежавам - не съм добър търговец. Работата много ме натоварваше психически.

« Отговор #4 -: Януари 07, 2012, 08:07:52 pm »
Лунното затъмнение? :-\
Не съм предполагала че оказва толкова силно влияние.
Наистина май около тази дата се изтъпаних пред шефа и заявих, че напускам. ;D
Май ще трябва да почета за тези затъмнения.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Януари 07, 2012, 08:11:28 pm »
Лунното затъмнение? :-\
Не съм предполагала че оказва толкова силно влияние.
Наистина май около тази дата се изтъпаних пред шефа и заявих, че напускам. ;D
Май ще трябва да почета за тези затъмнения.

Достатъчно е да ги следиш. Винаги се случват до нодалните оси. Те отключват събития, когато направят, съвпад с рождени планети. В случая е било точно върху луната ти - в същия градус. Луната ти управлява кариерата. Ако нещо в кариерата ти не те е удовлетворявало, затъмнението в съвпад с планета, ще те накара да предприемеш действие за разрешаване на ситуацията. най-често това става, чрез конфликт, раздяла или прекъсване на отношения, но аз вярвам, че е за добро.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #6 -: Януари 07, 2012, 08:17:27 pm »
Благодаря ти Стела! :blink:
  И аз мисля, че е за добро. Човек трябва да се развива в нещо, което е добър и което го влече. Само така ще успее. Изпълнена съм с оптимизъм. :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #7 -: Януари 07, 2012, 08:25:52 pm »
затъмнениеята отключват, ако има какво да отключат - започвам да се повтарям, а не обичам  ;D
дир. МС е върху Сатурн, дир. Нептун съвпад ІС - опозиция МС, дир. Уран съвпад върха на 3 дом
аз пак да попитам - напускането обмислено или импулсивно е и имаш ли идея какво ще пправиш от тук насетне? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Януари 07, 2012, 08:35:20 pm »
затъмнениеята отключват, ако има какво да отключат - започвам да се повтарям, а не обичам  ;D
дир. МС е върху Сатурн, дир. Нептун съвпад ІС - опозиция МС, дир. Уран съвпад върха на 3 дом
аз пак да попитам - напускането обмислено или импулсивно е и имаш ли идея какво ще пправиш от тук насетне? :blink:

Е, как да няма какво да отключи, Аброуд?!!  :o Цитираш дирекции, а да не забравяме, че затъмненията и транзитите  отключват неща, които са заложени в наталната карта. Не може да се отключи нещо, което не е заложено по натал. затъмненията си действат и без да бъдат подкрепени от други аспрологични методи (при това затъмненията са в пъти по-силни от обикновените лунации).

Тя си има рождена опозиция на Луна (У10) с Нептун - има склонност да идеализира и да се заблуждава по отношение на представата си за началниците си, а може би и за посоката на кариерата си. Тази рождена опозиция е била задвижена в момента на точното лунно затъмнение.
« Последна редакция: Януари 07, 2012, 08:46:13 pm от Stella »

« Отговор #9 -: Януари 07, 2012, 08:36:07 pm »
Дали е обмислено?
От месеци го обмислях, но само в мечтите си. Не съм си го и помислила, че ще имам смелостта да го направя. ;D
Аз съм доста отговорен човек и не взимам лесно такива решения.
Не нямам идея какво ще правя оттук нататъка, трябва ми време малко да обмисля накъде искам да вървя. Знам само, че искам да се занимавам с нещо коренно различно от всичко което съм работила до момента. Да сменя посоката така да се каже. ;D

« Отговор #10 -: Януари 07, 2012, 08:41:10 pm »
За началниците си незнам дали се заблуждавам, но за посоката на кариерата си със сигурност. ;D
В непрекъсната заблуда съм, така да се каже.
Но ето сега е момента и твърдо съм решила да не прибързвам с търсенето на работа и да помисля какво искам да правя оттук-нататък. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Януари 07, 2012, 08:41:43 pm »
Дали е обмислено?
От месеци го обмислях, но само в мечтите си. Не съм си го и помислила, че ще имам смелостта да го направя. ;D
Аз съм доста отговорен човек и не взимам лесно такива решения.
Не нямам идея какво ще правя оттук нататъка, трябва ми време малко да обмисля накъде искам да вървя. Знам само, че искам да се занимавам с нещо коренно различно от всичко което съм работила до момента. Да сменя посоката така да се каже. ;D

Очакват те още много промени. Кардинален знак ти е на МЦ - Плутон е отсреща и ще ти опозира слънцето...но още е твърде рано. Освен това уран отдавна ти транзитира през 6-ти дом и макар да не те притеснява засега кой знае колко, все пак ти влияе на условията на труд - внася елемент на изненада и непредвидимост, може и дасе налага по-често да си служиш с компютри в работата си.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Януари 07, 2012, 08:43:51 pm »
За началниците си незнам дали се заблуждавам, но за посоката на кариерата си със сигурност. ;D
В непрекъсната заблуда съм, така да се каже.
Но ето сега е момента и твърдо съм решила да не прибързвам с търсенето на работа и да помисля какво искам да правя оттук-нататък. :blink:

Имах предвид, че МЦ символизира и начина по който си представяш началника. С луна в опозиция на нептун преценката е идеалистична, поне в началото, но може и да греша.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Януари 07, 2012, 08:48:47 pm »

Ми ето как работи силата на мисълта - за тези, които не вярват.  ;D

Картата ти, за по-нагледно, докато си говорите.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #14 -: Януари 07, 2012, 08:49:46 pm »
Да... Транзитен Уран в 6-ти дом. До момента работех в областта на телекомуникациите.
Ами да вземе да си ходи ли този Уран и да се разкара от 6-тия ми дом. Но май още дълго ще постои.

« Отговор #15 -: Януари 07, 2012, 08:53:10 pm »
Това със силата на мисълта ми хареса. ;D
Най-после и при мен да проработи! :P
Наистина съм си фантазирала много пъти, след тежък и изморителен ден, но... само хипотетично - колкото да ми стане малко по-добре. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Януари 07, 2012, 08:54:48 pm »
А ето и картата с лунното затъмнение на 10.12.2011 г. - казваш, че около тази дата си заявила на шефа си, че напускаш.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #17 -: Януари 07, 2012, 08:56:23 pm »
Обикновено Юпитер е намесен в освобождението от работа  ;D  па като и е в опозе на Уран - нещата стават изведнъж. Преди години като напуснах така работа Юпитер ми беше в точен съвпад на МС.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Януари 07, 2012, 08:57:48 pm »
Уран управлява 5-ти дом, а опозициата му с Юпитер е от половин година. Предстои да стане точна - засега орбисата е 7 градуса.

« Отговор #19 -: Януари 07, 2012, 09:02:46 pm »
       Имаше едно инфарктно събрание в началото на месеца, след което аз взех това решение. Изчаках 2-3 дена, за да не се окаже че действам импулсивно, но датата наистина беше около 10 ти.
       Сега като ми казахте за това затъмнение се чувствам все едно не съм взела аз решението, а затъмнението ме е ръководило. ;D  ;D  ;D