Здравей Гост

Напуснах работа...

• 92 Отговора
  • 15736 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Напуснах работа...
« Отговор #20 -: Януари 07, 2012, 09:18:58 pm »
       Имаше едно инфарктно събрание в началото на месеца, след което аз взех това решение. Изчаках 2-3 дена, за да не се окаже че действам импулсивно, но датата наистина беше около 10 ти.
      Сега като ми казахте за това затъмнение се чувствам все едно не съм взела аз решението, а затъмнението ме е ръководило. ;D  ;D  ;D

Планетите засягат чувствителни точки в нашия хороскоп, решенията си ги вземаме ние, когато "узреят" или "когато им дойде времето".

Защо не реши нещо друго, а реши да смениш посоката на кариерата? защото управителят на МЦ е бил засегнат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #21 -: Януари 07, 2012, 09:43:25 pm »
Здраввей, Denebola,
и при мен стана същото. Обмислях известно време и си казах - стига толкова.
Беше лятото, изкарах два Супер релаксиращи месеца и даже си намерих по-добре платена работа  ;D ...
Нооо  :blink:, не ми допадна (много суховато ми се стори), и си тръгнах на втория ден.
...е, сега нямам никакви предложения  :blink:.
Та идеята ми е - почини си наколко дни, и започни да си търсиш работа отсега. Разбира се ти си решаваш, но времената наистина са трудни, не го забравяй. След напрегната работа (както при мен) е много лесно да се отпуснеш.
Както и да е - така е трябвало да стане - успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Януари 07, 2012, 09:45:16 pm »
Здраввей, Denebola,
Беше лятото, изкарах два Супер релаксиращи месеца и даже си намерих по-добре платена работа  ;D ...
Нооо  :blink:, не ми допадна (много суховато ми се стори), и си тръгнах на втория ден.
Та идеята ми е - почини си наколко дни, и започни да си търсиш работа отсега. Разбира се ти си решаваш, но времената наистина са трудни, не го забравяй. След напрегната работа (както при мен) е много лесно да се отпуснеш.

Имаш ли нещо против да поставиш карта с транзитите от датата на напускането, за да видим при теб кои са били факторите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kaya

• 2893
« Отговор #23 -: Януари 07, 2012, 09:48:36 pm »
денебола, ти имаш промяна в работен статус заложен за тази година и е станало по време на слънце (10) каре сатурн откъм първи, но е стартирало при първото преминаване на сатурн върху плутон,  при второто се  е оформило  ( миналата година февруари някъде и после пак  малко към края на август )

ако  е точен часа бих искала да попитам как се почувства  след октомври, ноември тази година? физически, психически?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #24 -: Януари 07, 2012, 09:51:24 pm »
Здраввей, Denebola,

Имаш ли нещо против да поставиш карта с транзитите от датата на напускането, за да видим при теб кои са били факторите.

Доколкото си спомням и при него имаме натален Уран във втори дом, а при Denebola e наблизо ... при такъв натален Уран, освен транзити, дирекции и др. методи, на мен отвътре постоянно си ми идва да напусна, ако започнат да ме контролират.
The only distance is that which we create!

« Отговор #25 -: Януари 07, 2012, 09:54:14 pm »
Стела, ако може да задам един тъп въпрос. Защо разглеждаш Луната, а не господаря на 6-ти дом, който ми е Нептун? Аз не може да се каже, че правя кой знае каква кариера, въпреки че работата ми беше много добре платена. Би трябвало да се гледа 6-ти дом и господарят му - за работа с която просто си изкарваме прехраната.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #26 -: Януари 07, 2012, 09:57:49 pm »
6 дом е ежеднвената работа, 10 е кариера
но у на 6  ти е  1- юпи, скоро транзитният възел е минал оттам и на практика прочистил, на практика и затъмнението.. така че аз бих гледала юпитер ( а за затъмнението луна)

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Януари 07, 2012, 09:59:45 pm »
Стела, ако може да задам един тъп въпрос. Защо разглеждаш Луната, а не господаря на 6-ти дом, който ми е Нептун? Аз не може да се каже, че правя кой знае каква кариера, въпреки че работата ми беше много добре платена. Би трябвало да се гледа 6-ти дом и господарят му - за работа с която просто си изкарваме прехраната.

Скъпа при тебе и двете са в аспект помежду си - луна опозиция нептун.  А да не говорим, че и Юпитер ти съ-управлява 6-ти дом и той е в съвпад с луната ти. Между другото отскоро ми хрумна една идея, че 6-ти дом по-скоро показва условията на труд и професионалните заболявания. Древните са гледали МЦ, когато са тълкували въпроси, свързани с работа. така, че и двете са от значение, а при тебе управителите на двата дома са свързани с общи аспекти.

Аз също в своята карта не мога да ги разгранича значително, тъй като У6 - меркурий ми е в широк съвпад с У10 - венера. но напуснах работата си внезапно при съвпад на Уран с господарката на МЦ - Венера, а не при съвпад с господаря на У6 - меркурий, който беше преди него.

« Отговор #28 -: Януари 07, 2012, 10:07:20 pm »
        Kaya, чувствах се зле. Тръгвах рано за работа, защото така си влачих краката, че ми трябваше двойно повече време да отида на работа.  ;D. Аз напред, краката ми назад.  ;D
        А сега сериозно - бях демотивирана, поставена в капана на работа, която все повече осъзнавах, че не желая. С тази работа вървях срещу себе си и принципите си. Но тогава знаех, че въпреки всичко ще стоя там, освен ако те не ме махнат.
        Явно съм сгрешила. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Януари 07, 2012, 10:35:40 pm »
Ето

Имаш приблизително сходна домификация. При теб луната също управлява МЦ и се намира във Водолей. Предполагам, че при напускането тр. Нептун е бил в съвпад Луната ти. Тъй като нептун не винаги дава точна преценка, след това отново си напуснал работата си. Предполагам, че това е станало, когато уран (управителят на луната ти) е сменил знак - влязъл е в Овен...това са само предположения. Изхождам от правилото, че когато управител на планета смени знак (и този управител е тежка планета) - имаме събитие.

« Отговор #30 -: Януари 07, 2012, 10:46:59 pm »
Много интересна тема :blink:
С асц.Везни съм,луната ми упр. 10 дом и имам уран във втори дом.Не мога да издържам на една и съща работа за повече от две години.В началото уж ми харесва, а после започвам да се отегчавам от рутината,и от опита да ми се налага контрол.Страст ми са заниманията с компютри(може би заради преминаването на уран през 6 дом).На вълна нова работа съм, не знам кое ще отключи категоричното ми решение, но натам отиват нещата. Като гледам постнатите карти, доста си приличат с моята.

*

abroad

• 2187
« Отговор #31 -: Януари 07, 2012, 10:49:19 pm »
това по-скоро важи за прогресивни и директирани планети, за транзитни не сами по себе си
при Denebola дир. Марс дето е отговорен за 2ри и 4ти току е сменил знак (а се помещава и в 8ми натално), а прогресивният е на средата на Юпитер/Луна (У6/У10)

*

abroad

• 2187
« Отговор #32 -: Януари 07, 2012, 10:58:11 pm »
С асц.Везни съм,луната ми упр. 10 дом и имам уран във втори дом.Не мога да издържам на една и съща работа за повече от две години.В началото уж ми харесва, а после започвам да се отегчавам от рутината,и от опита да ми се налага контрол.Страст ми са заниманията с компютри(може би заради преминаването на уран през 6 дом).На вълна нова работа съм, не знам кое ще отключи категоричното ми решение, но натам отиват нещата. Като гледам постнатите карти, доста си приличат с моята.

виж сега ;D - не знам за втори (дето не е точно десети, нито шести), но аз съм със силен Уран в 10 и вече 10 години съм си на една работа, първоначално доста сменях
и аз не издържам на рутина, та затова и работата ми не е съвсем рутинна ;D, а компютрите ми идват втора природа, каквото и да означава това ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #33 -: Януари 07, 2012, 10:58:24 pm »
денебола, какво дириш в Б-я по това време? марш да учиш/работиш навън

« Отговор #34 -: Януари 07, 2012, 11:08:50 pm »
Kaya, шегуваш ли се? ;D
Никога не ме е влечало да ходя в чужбина. Въпреки Юпитер и Луна в 9-ти дом. :-\
Не ми се мият чинии и търкат подове в странство. ;D
А и не бих си оставила децата и семейството. Без тях не мога.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #35 -: Януари 07, 2012, 11:10:33 pm »
ако юпи е у на 6, защо не поработиш от вкъщи е друг  удачен вариант

« Отговор #36 -: Януари 07, 2012, 11:14:28 pm »

виж сега ;D - не знам за втори (дето не е точно десети, нито шести), но аз съм със силен Уран в 10 и вече 10 години съм си на една работа, първоначално доста сменях
и аз не издържам на рутина, та затова и работата ми не е съвсем рутинна ;D, а компютрите ми идват втора природа, каквото и да означава това ;D
Да права си,че втори дом не е нито шести,нито десети,но показва как изкарваме парите си,така че малко или много има отношение според мен ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Януари 07, 2012, 11:16:32 pm »

Луната обича честите смени, не обича да се задържа на едно място. Затова домът, който управлява луната и домът в който се намира в хороскопа ще има най-много промени.

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Януари 07, 2012, 11:17:53 pm »

Да права си,че втори дом не е нито шести,нито десети,но показва как изкарваме парите си,така че малко или много има отношение според мен ;D

родените с уран във втори дом са свикнали на нерегулярни доходи, така че напускането на работа не ги притеснява особено.

« Отговор #39 -: Януари 07, 2012, 11:27:03 pm »
Работа от вкъщи звучи примамливо, но много рядко се намира. ;D
Това за Луната и честите смени (на работа при мен) не ми хареса. :'(
Мечтая да си намеря работа, която да работя дълги години. Не обичам промените.