Здравей Гост

Невидим/видим

• 39 Отговора
  • 6357 Прегледи
Невидим/видим
« -: Януари 10, 2012, 07:45:22 am »
Прочетох едно мнение на Кая за видимостта на планетите.Поучудих се и докато се чудя темата стана невидима. ;DМоже ли това мнение да се възстанови?Или Кая отново да го напише.
« Последна редакция: Януари 10, 2012, 08:08:01 am от нула »

*

Stella

• 7765
Re: Невидим (не трийте,Графа е)
« Отговор #1 -: Януари 10, 2012, 07:53:23 am »
Всеки сам може да си затрие темата, без да му мигне окото, заедно с всичките мнения вътре. Мнението на Кая за видимите/невидимите планети беше страхотно, жалко, че и аз си го оставих за днеска да си го чета на бистра глава и да вниквам по-надълбоко в него.  :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Януари 10, 2012, 07:54:58 am »
Както казва една моя позната "ПълнолуДието по оста Рак-Козирог отпущи дяволите на паша".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3 -: Януари 10, 2012, 07:56:38 am »
и аз така :mellow: сетих се то вчера пълнолуние - ясно защо и кой

ха-ха кой посъл по пълнолудие - сит, останалото ....

ако на Кая й се пише повторно, ще я помоля , сега разбрах защо повторението е майка на знанието,а кой е бащата не казват :rolleyes:
« Последна редакция: Януари 10, 2012, 08:07:19 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
Re: Невидим/видим
« Отговор #4 -: Януари 10, 2012, 08:12:16 am »
Съжелявам, че не го прочетох, аз така и не разбрах за какво иде реч....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5 -: Януари 10, 2012, 09:25:50 am »
сега разбрах защо повторението е майка на знанието,а кой е бащата не казват :rolleyes:

Нали знаеш - бащата винаги е под въпрос, да му мислят мъжете...  :97:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
« Отговор #6 -: Януари 10, 2012, 09:35:56 am »
Тема може да бъде изтрита само от администрацията.  ;)
Ако става въпрос за темата, която пусна вчера Марая за видимостта на планетите тя си беше поначало леко настроена към хвърчене на искри.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Януари 10, 2012, 11:44:47 am »
Тема може да бъде изтрита само от администрацията.  ;)
Ако става въпрос за темата, която пусна вчера Марая за видимостта на планетите тя си беше поначало леко настроена към хвърчене на искри.

Асол,
Темата изобщо не беше насочена към хвърчене на искри... :blink: Точно обратното...Ставаше дума за хелиакалните изгреви и космически залези на планетите. В астрофорум с много претенции е нормално хората да знаят първите принципи в астрологията...Не случайно древните са били първо астрономи, а после астролози! :blink:
Лили спомена , за нейните видими и невидими планети...,а аз си позволих да спомена за фазовия си Меркурий...Но мисля , че стадния принцип в този форум...няма да даде възможност на търсещите знание да го намерят...Именно поради високото самочувствие без покритие и егото...,което е пречка за всички...
Темата беше изтрита..,защото трябваше да се затрие...В този форум желанията...за развитие не са на почит...Тук хейтърството придобива чудовищни размери.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #8 -: Януари 10, 2012, 11:48:52 am »
Тук хейтърството придобива чудовищни размери.... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8&feature=player_embedded   :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Януари 10, 2012, 11:53:11 am »
Тук има синтезирана информация за видимите и невидимите планети....За търсещите... ;)

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1088.0.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #10 -: Януари 10, 2012, 11:57:29 am »
Марая, такова ми е мнението. В последно време според мен бяха пуснати теми тенденциозно.
Нямам на идея кой какво е писал и защо е затрита конкретната тема, но ще помоля и аз Кая да си напише мнението пак, че ми стана интересно за какво иде реч.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 10, 2012, 12:04:13 pm »
Марая, такова ми е мнението. В последно време според мен бяха пуснати теми тенденциозно.
Нямам на идея кой какво е писал и защо е затрита конкретната тема, но ще помоля и аз Кая да си напише мнението пак, че ми стана интересно за какво иде реч.

Това не е мой проблем...,че мнението ти коренспондира с твоите нагласи... ;D
Който иска да чете...,ще прочете...

И за да е ясно на всички...ще кажа, че Новогодишната ми тема...,беше пусната с една едничка цел....,някой дето цял живот е на метлата...да си озъпти... ;D фрустрираната от сатурн луна...,щото знам всичко...просто да спре инвазията на лични.... Но явно не става...така. Има обаче и други начини...

« Отговор #12 -: Януари 10, 2012, 12:10:45 pm »
Малка корекция в текста на Румен Колев:

Цитат
...
Най-ексцентрична орбита има Марс, а най-съвършена – Венера, след нея Меркурий се изчислява по-сложно.
...

От 8-те тела в Слънчевата система, които според осъвременената дефиниция се наричат планети, Меркурий има обрита с най-голям ексцентрицитет. Марс е на второ място. Справка (6-тия ред в таблицата).

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Януари 10, 2012, 12:16:48 pm »
Е, аз и да искам, не мога да прочета, защото е изтрита темата.

Все пак каза, че въпросната е била чисто астрологична. Ако срещаш провокации в нея не е нужно да им обръщаш внимание, а да си пишеш по съществото на темата, ако това за теб е главното.  ;) Другото не касае астрологията, а личните ти взаимоотношения с някой, които са си само между вас.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 10, 2012, 12:18:55 pm »
Малка корекция в текста на Румен Колев:

Цитат
...
Най-ексцентрична орбита има Марс, а най-съвършена – Венера, след нея Меркурий се изчислява по-сложно.
...

От 8-те тела в Слънчевата система, които според осъвременената дефиниция се наричат планети, Меркурий има обрита с най-голям ексцентрицитет. Марс е на второ място. Справка (6-тия ред в таблицата).

Аз съм ученичка на Румен Колев и работя с неговата програма... :blink: Въпросните фази са от изключително значение при примарните дирекции...Вярвам в неговите изследвания...

« Отговор #15 -: Януари 10, 2012, 12:35:27 pm »

Аз съм ученичка на Румен Колев и работя с неговата програма... :blink: Въпросните фази са от изключително значение при примарните дирекции...Вярвам в неговите изследвания...
Много ти се радвам,че се учиш прилежно.Хайде да ни кажеш сега коя планета е видима и коя не.Да видим кой какво е научил.Точно това беше мнението на Кая,което беше изтрито по твоя вина.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #16 -: Януари 10, 2012, 12:49:28 pm »
Преди малко щях да задам въпрос към мнение, което беше изтрито... Как да се участва в дискусия, когато не знаеш, докато отговоряш дали не се е обезсмислил отговорът заради липсата на предния пост?
The only distance is that which we create!

*

Asol

• 4140
« Отговор #17 -: Януари 10, 2012, 12:55:36 pm »
В унисон със заглавието на темата.  ;D
В дискусия е хубаво да се участва, друг е въпроса дали винаги си струва да го правиш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Януари 10, 2012, 12:58:29 pm »
Предлагам едно практическо упражнение, надявам се да е полезно за всички.
Хем да има и нещо астрологично в темата преди да се е изродила отново в демонстрация на лични отношения.  :blink:

Поставям астрологичната карта за днешния ден в момента на изгрева.
(някой, ако иска, да я разгледа с координатите на София, за мен не е от значение, ако ми е кеф, мога да пиша и Торонто)

Марая, би ли ни казала от астрономическа гледна точка кои планети са видими и кои невидими?
Да уточним, че става въпрос за септенера.  :mellow:

Доколкото си спомням, наскоро имаше съвпад на Меркурий и Слънцето в знака Стрелец, значи в момента Меркурий трябва да е източен, според някои астролози се води в лъчите на Слънцето, но дали е видим в момента?

Венера е Вечерница, на повече от 30 градуса елонгация от Слънцето. Дори се сещам, че преди месец-две се виждаше много ярко в нощното небе. В момента как е, вижда ли се? И кога е била или ще стане невидима?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #19 -: Януари 10, 2012, 01:00:40 pm »
Това тестче само за Марая ли е, или може да се включваме и останалите? :blink: