само да попитам- какви са числата според програмата ти?
По втория начин - се опитах да прикача картинка, но не стана. Защото например начинът, по който тази програма изчислява господар на картата - има точки за управител на деня и часа, но няма точки за комбуст и т.н. Както и да е, ще дам само сбора - това е начинът с хилегиалните места плюс някакви аксидентални точки. По него сборът е 41 точки за Сатурн, 34 за Меркурий, 22 за Юпитер, Луна и Марс +18, Венера + 10, Слънце +5. Като тук са дадени 7 точки на Меркурий като управител на деня и 6 точки на Юпитер като управител на часа, а Сатурн, тъй като се радва в 12 дом, получава 11 точки за това.
По третия начин - в цялата карта +/- аксидентални
Сатурн + 47, Меркурий + 25, Марс + 28, Луна + 12, Юпитер + 10, Венера + 9, Слънце + 5
По другата програма, която ми е в телефона - Слънце +1, Луна +12, Марс +15, Сатурн -18, Венера -1, Меркурий -15;
Кеплер може и да смята алмутени, ма не знам къде. А Соларчето си ми е у нас. Както се вижда софтуерни алмутени всякакви.
ПС. Пропуснах одеве да дам сметките за
Меркурий, понеже вече я набедих за управител на Асц. и като такава ще си я ползвам, а сега си търся други кандидати за темперамента. Но поради аксиденталните си характеристики има много минуси - комбуст, южен, източен, ретрограден, перихелий, бавен и т.н. и сметнат ръчно свършва около
20-те точки. А и при воден и земен акцент не се намесва особено като тригонократор.