Здравей Гост

фалшификаторите

• 6 Отговора
  • 1075 Прегледи
*

Yaya

• 2265
фалшификаторите
« -: Януари 10, 2012, 02:08:05 pm »
Темата за прикритите хора, която започнах, ме накара да се замисля за документните измами.
Към престъпленията ли ги квалифициламе и в астрологията или към лъжците?
По Нептун ли са или зле аспектиран Меркурий?

Качвам картата на Калина Илиева - бившия шеф на фонд "Земеделие", лъгал за образованието си и фалшифицирал дипломи. И това в хода на темата за моята колежка, която предполагаме, че също е фалшифицирала дипломата си  http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5824.0.html
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
Re: фалшификаторите
« Отговор #1 -: Януари 10, 2012, 02:10:58 pm »
Общото между двете карти - Луна в съвпад с Плутон във Везни; Венера в съвпад със Сатурн; Нептун в аспект с Марс.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Януари 10, 2012, 02:52:29 pm »
Ако е родена във втората половина на деня, е възможно Луната да е в Скорпион и да е в съвпад с ретро Меркурий.
Макар че и Луна във Везни в съвпад с Плутон може да даде доста потайна и манипулативна същност.
Но съвпадът на Луна с Меркурий в Скорпион по-скоро ще даде съответните ментални качества, такива като хитър и комбинативен ум и проницателност. А съвпадът на Луна с Плутон във Везни може да се изрази повече в отношенческата сфера, във вид на добре прикрита манипулативност например, такъв човек може много сладко да говори, да умее да предразполага, но да не изглежда искрен, ако отсреща има по-интуитивен човек, който да усеща лесно скритите мотиви.

И в тази карта откриваме Марс в мутабелен знак в твърд аспект с Нептун (в съседната тема Марс е в Дева и има квадрат с Нептун).

Много интересна карта - всички планети са струпани в няколко съседни знака и заключени между Лунните възли.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3 -: Януари 10, 2012, 02:56:04 pm »
да, интересна е. На мен ми се иска да разбера и в кои домове са, в коя хемисфера... Това желание за власт дали не поставя Сатурн в 10 дом? Ако е така, то това би го поставило като У на АЦ... евентуално  ;D ама само си мечтая

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Януари 10, 2012, 03:01:03 pm »
Съвпад Венера, Плутон и Сатурн във Везни има и в картата на една успяла млада адвокатка, която познавам, но при нея и Луната участва в съвпада. Ха, всъщност са родени на много близки дати, имат един ден разлика. Изглежда много любезна, но веднъж, за да се измъкне от конфузна ситуация с клиенти, спретна супер интрига с цел да си измие ръцете с друг човек. Имам много "специално" отношение към такива съвпади в знака Везни, за тях често целта оправдава средствата, дотук имах възможност да го проследя поне в 5-6 карти на жени, вече спазвам здравословна дистанция с тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5 -: Януари 10, 2012, 03:11:38 pm »
Ето картата на една друга позната, която знам със сигурност, че е кандидатствала в университет с фалшива диплома.  Сатурн пак е мутабелен, Марс също

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Януари 10, 2012, 03:16:39 pm »
Между другото, сега забелязах още нещо общо между тия двете - ретро Меркурий в Скорпион, изгряващ преди Слънцето.
Възможно е тази позиция да дава по-хитър и комбинативен ум.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.