Здравей Гост

Стадния принцип и астрологичните му обяснения

• 130 Отговора
  • 13801 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Стадния принцип и астрологичните му обяснения
« Отговор #40 -: Януари 11, 2012, 07:12:47 pm »
То не остана много време, всеки трябва да се прочуе с нещо... Пък после кой на баира да гледа сеира, кой с келепира.  ;D

Е, то е ясно - ние уфтсете на баира да гледаме сеира, а телетата са по келепира...  :haha: :rolf: :yahoo:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Януари 11, 2012, 07:32:04 pm »
То не остана много време, всеки трябва да се прочуе с нещо... Пък после кой на баира да гледа сеира, кой с келепира.  ;D

Е, то е ясно - ние уфтсете на баира да гледаме сеира, а телетата са по келепира...  :haha: :rolf: :yahoo:

:72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Януари 11, 2012, 07:36:23 pm »
Доста корумпирани служители има сред мафиотските структури..., а и мафията е там където има почва да вирее...или без ерархия няма мафия.... ;DУправителя на 12-ти в 8-ми ...и особено , ако говорим за Юпитер...определено носи индикации за скрити и съмнителни сделки със служебно положение...и възползване от чужди пари...средства ...и влияние.... :blink:

Виж ти какви скрити заложби съм имала - хахахахахаааааа! :clap:
При това силен в екзалтация и в тригон със Сатурн.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Януари 11, 2012, 07:42:22 pm »
Жалко, че служебно положение нямам, иначе щях да злоупотребя  ;D - да не става зян силният Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #44 -: Януари 12, 2012, 07:46:38 am »
Доста корумпирани служители има сред мафиотските структури..., а и мафията е там където има почва да вирее...или без ерархия няма мафия.... ;DУправителя на 12-ти в 8-ми ...и особено , ако говорим за Юпитер...определено носи индикации за скрити и съмнителни сделки със служебно положение...и възползване от чужди пари...средства ...и влияние.... :blink:

У 12 в 8 дом Юпитер или се пък ползва- пари от чужбина - по проекти за добра кауза- да подпомага изпаднали в неравностойно положение ,хора извън обществото да се социализират отново, тригона към сатурн
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Януари 12, 2012, 11:43:07 am »
Проектите не бяха ли по 11-ти дом? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #46 -: Януари 12, 2012, 11:53:10 am »
Абе, доста изписахте за Уран. За мен стадния принцип се обяснява единствено със силен индивидуалист - Уран, но не Уран за стадото, а Уран за индивидуалиста, както каза някой - Вещичка или Стела.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Януари 12, 2012, 01:33:53 pm »

У 12 в 8 дом Юпитер или се пък ползва- пари от чужбина - по проекти за добра кауза- да подпомага изпаднали в неравностойно положение ,хора извън обществото да се социализират отново, тригона към сатурн

Много добра интерпретация, браво Стреличка! 8 дом е втори от седми дом - парите спечелени от партньорство. Юпитер на К8 е в голям воден тригон със Сатурн, който управлява 2 дом - спечелените със собствени усилия пари) и в тригон с Нептун (У3), който се намира в 11-ти дом на неправителствените организации. Юпитер управлява едновременно 1 и 12 дом. по 12-ти дом са хората в неравностойно положение и маргиналните групи, нуждаещи се от специална закрила. Натам е насочена и дейността на организацията ни. Чрез Сатурн (У2) в тригон с Юпитер (на К8), аз съм инвестирала и собствени средства, време и усилия, за да тръгне тази организация и продължавам да влагам. Човек първо трябва да вложи нещо, за да получи резултат. И тъй като ние не развиваме стопанска дейност, а само обществено полезна, получаваме единствено заплати. НПО  нямат право да формират и разпределят печалба.  ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Януари 12, 2012, 01:53:13 pm »
Между другото повечето ни проекти са насочени към превенция на ХИВ/СПИН и сексуално-преносимите инфекции (Юпитер на К8) и към превенция на наркоманиите сред младите хора (Нептун - У3, в 11-ти дом и в тригон с Юпитер на К8).

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #49 -: Януари 12, 2012, 02:59:18 pm »
Айде, аз ще го уставя Уран, и ще се върна към стадния принцип. Коя е планетата отговаряща за емоциите, действието по инстинкт, планетата, която най-силно ни обвързва, при хорарните въпроси тя отговаря за масовия човек - Луната  :P.

Уран, ще ме извинявате "колежки"  :rolf:не съм го видяла до сега да не мисли. Уран управлява организациите - ОРГАНИЗИРАНИТЕ групи хора....

Рядко съм виждала човек със силна Луна в хороскопа, който да може да мисли. Обикновено и предимно действа на инстинкти. Разбира се, че има изключения, веднага посочвам Вещето, на която винаги съм се чудила, как може с Луна в Рак да е толкова разумна, обективна, над нещата, но го отдавам именно на асц. Водолей и Юпитер там. И посочвам именно нея, щот знам, че няма да се обиди  ;D ;). В живота си имам още две приятелки, с много добре поставена Луна, в секстил и тригон със слънцата им и те също са доста осъзнати. Но и двете имат мъжки асценденти (огън и въздух). 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Януари 12, 2012, 03:24:40 pm »
Айде, аз ще го уставя Уран, и ще се върна към стадния принцип. Коя е планетата отговаряща за емоциите, действието по инстинкт, планетата, която най-силно ни обвързва, при хорарните въпроси тя отговаря за масовия човек - Луната  :P.

Така е, стигнахме до този извод още в началото на темата. :)
По Уран не е масовият човек, а организациите, изградени от съмишленици, обединени от обща цел. Приоритетно значение се отдава не на интересите на отделния човек, а на групата - в идеалния вариант, теоретично.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #51 -: Януари 12, 2012, 04:42:33 pm »
Аз преподавам на 8 на брой класове, които са с деца до 4-ти клас, включително.
Реших да проверя кои са зодиите на тези деца, които са най-изявени, които се открояват и постоянно вземат участие.

Между една четвърт и една трета от децата, които винаги вземат участие, които са най-прилежни, винаги с написано домашно, които непрекъснато поучават другите за това как трябва да се държат в час, които постоянно искат да са първи (между другото, почти всички деца искат да са първи, но тези със сигурност) и са приказливи, енергични и пълни отличници, са зодия Водолей. Доста от тях се налагат над другите и се опитват да командват.

Иначе с голямо участие в час и с отлични оценки се отличават и доста Скорпиони, но те не се опитват да се налагат над другите. Доста от тях са силно чувствителни.

Хело, мерси за този пост. Аз също в гимназията, знаех зодиите на повечето хора, но не съм ги наблюдавала като преподавател "от страни". В интерес на истината мога да потвърдя за Слънчевите Водолеи - налагат се. По принцип са и доста добри в училище (бързо обработват информация). Не мисля, обаче че наистина те са неформалния лидер в групата  :P. Водолеят някак не хаби енергия да се опитва да контролира ТАЙНО нещата. Той си казва какво мисли и това е. Аз съм забелязала, че много фронтмени на известни групи и политици са Водолеи, обичат всъщност да са на сцена (или нямат проблем с това). Все пак мъжки, позитивен, фиксиран знак.  ;)

Отделен въпрос е наистина, за да контролираш една група какви качества се изискват. И защо всъщност ще имаш необходимостта да го правиш. 

*

Kaya

• 2893
« Отговор #52 -: Януари 12, 2012, 06:39:50 pm »
ей, анабел много сладък аватар ;D

за лидер ти трябва порив - зодии, където има силно поставен марс ( конкуретност, желание да побеждава и да се налага и смелост) т.е.  интересуват ни места на екзалтация, лидерите често са огнени знаци, а кардиналите ги бута нещо да се развиват, за структура и амбиция ни трябва и силно поставен сатурн или управлявани от него знаци
т.е. водолите могат да искат да се налагат и имат сатурнов профил, но не стига, за да са лидери ( а по плутон ще са Решельо, а не главатар на банда или генерал там почестите идват по - бавно и мотивите са неясни)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #53 -: Януари 12, 2012, 07:57:40 pm »
Между другото повечето ни проекти са насочени към превенция на ХИВ/СПИН и сексуално-преносимите инфекции (Юпитер на К8) и към превенция на наркоманиите сред младите хора (Нептун - У3, в 11-ти дом и в тригон с Юпитер на К8).
а и карето Юпитер 8/Марс 10 влага доста своя енергия/1/ и привлича чужда такава/8/ в  борби  за подкрепа на слаби и беззащитните или аутсайдери,инвалиди ,или хора в неравностойно положение /12/ това са трудни битки, за някой невъзможни :mellow: само истинският воин знае защо  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #54 -: Януари 12, 2012, 08:31:09 pm »

за лидер ти трябва порив - зодии, където има силно поставен марс ( конкуретност, желание да побеждава и да се налага и смелост) т.е.  интересуват ни места на екзалтация, лидерите често са огнени знаци, а кардиналите ги бута нещо да се развиват, за структура и амбиция ни трябва и силно поставен сатурн или управлявани от него знаци
т.е. водолите могат да искат да се налагат и имат сатурнов профил, но не стига, за да са лидери ( а по плутон ще са Решельо, а не главатар на банда или генерал там почестите идват по - бавно и мотивите са неясни)

Доста професионално обяснение.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #55 -: Януари 12, 2012, 08:57:11 pm »

Доста професионално обяснение.... :wub:

верно е  :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #56 -: Януари 12, 2012, 08:57:20 pm »

абсолютно съм съгласна !  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #57 -: Януари 12, 2012, 09:33:53 pm »
Ако няма огън, с който да запалваш хората, само с въздух не става. Даже Марсът не е толкова важен - марсът върши "черната работа" - силен марс т.е. мускули ти трябват ако трябва да си вършиш сам работата, не е нужен на един лидер силен Марс. Нужен му е силен Меркурий, за да има дар-слово, да омайва и да убеждава, нужна е и харизма.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Януари 12, 2012, 09:35:28 pm »
Нужен му е силен Меркурий, за да има дар-слово, да омайва и да убеждава, нежна е и харизма.

Ама и само с лаладжийство не се става лидер.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Януари 12, 2012, 09:36:21 pm »
Нужен му е силен Меркурий, за да има дар-слово, да омайва и да убеждава, нежна е и харизма.

Ама и само с лаладжийство не се става лидер.  ;D

кой каза "само"?