Здравей Гост

За_предсказанията

• 119 Отговора
  • 13837 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
За_предсказанията
« -: Януари 13, 2012, 10:30:04 am »
 :blink:
Покрай нещата, които ми се случиха на пълнолунието, (натален Козирог съм) много се замислих за предсказанията и астрологията. Имате ли спомени, наблюдения за предсказания, които сте направили за вас, ваши приятели, които са били изключително точни.

И кои техники сте ползвали?

Ще съм Ви изключително благодарна ако се включите, защото не е лесна "тема".  ;) :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Grace

• 2257
Re: За_предсказанията
« Отговор #1 -: Януари 13, 2012, 10:33:29 am »
Да. чрез транзити, дирекции и прогресии. в допълнение слънчев възврат. имаше указания по всеки един от методите. винаги има. стига да знаеш къде и какво да гледаш. и винаги има поне няколко показателя за значимо събитие. за целта трябва да познаваш отлично наталната карта. всичко е заложено в нея. затъмненията също са много показателни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Януари 13, 2012, 10:37:52 am »
Във форума имахме традиция да се прави "подарък" на съфорумците, които празнуват рождения си ден, във вид на годишна прогноза. Сега се сещам, че имаше доста точни попадения, макар и да няма 100% сбъдваемост. Отдавам го и на факта, е повечето прогнози бяха във въд на добри пожелания, на никой не му се иска да предсказва на рожденика лоши и неприятни събития, а се случва да има и такива.

Солар и прогресия се използват за годишни прогнози, а за фиксиране на тайминга добавяме транзити, затъмнения и лунации. Но аз лично съм на мнение, че по-важните в събитиен план години са макрирани по дирекции, при мен тази техника работи безотказно (и е основен метод за събитийна ректификация).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3 -: Януари 13, 2012, 10:40:43 am »
Момичета, мерси много че се включвате, знам че има много подобни теми, за теорията и техники, искаше ми се по-конкретни неща. Затова зададох и въпроса така - някое лично предсказание, което е било толкова точно, че сте го запомнили и можете да го споделите. Иначе в обзорните теми, мисля, имаше много интересни теми и доста информация.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Януари 13, 2012, 10:46:44 am »
Повечето си лични предсказания вече почти не помня, в интерес на истината. Случвало се е след няколко години да ме потърси някой от случайните познати от някой форум и да каже, че прогнозата се е сбъднала. Но не си спомням тогава да съм използвала по-различни техники от тези, които повечето астролози масово използват. През последните няколко години давам приоритет на индийската астрология, ползвам много техники от нея, но понеже са малко познати и малко изучени, ефективността на всяка от тях трябва да се провери на практика поне в няколко карти (на близки и познати, за живота на които зная доста неща и мога да проверя в ретроспекция как работят техниките). Иначе на мои близки и роднини не правя предсказания, дори не съм им ректифицирала картите, не мога да бъда напълно обективна спрямо тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5 -: Януари 13, 2012, 10:50:12 am »
Anabell, лично мое мнение е, че за да се направи възможно най-точно предсказание е хубаво да има информация за живота на съответния човек т.е. добра обратна връзка, която да насочи астролога. Той може да види тенденции и области от живота, които са на фокус, но само с помощта на човека отсреща може да избистри нещата и да стигне максимално близо в прогнозата си. И трябва много да се задълбочи. Ако искаш дай ти пример за нещо, което ти се случва, а ние ще опитаме да помогнем.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Януари 13, 2012, 11:11:39 am »
Първото предсказание, което си направих около развода, че през 2010 година, ще срещна нова любов. Случи се. Наричам го "късмета на начинаещия". тогава още не ползвах други методи, освен транзити и чат-пат соларната техника, към която все още бях скептчна. Аспектът, който ме наведе на тази мисъл: Транзитен Юпитер - У1 в Риби, в съвпад с натален Меркурий -управител на 7 и 9 дом. Толкова буквално проработи прехода на Юпитер през 3-ти дом (командировки, обучения, близка среда, съседи). Срещнахме се на семинар. Оказа се, че сме съседи и 8 години сме живели кооперация срещу кооперация - от две различни страни на улицата, но не сме се виждали никога преди това в квартала. На обучението се оказахме на един етаж в две съседни самостоятелни стаи, докато всички други участници бяха настанени в двойни стаи. Изкарахме незабравими 10 дни в прекрасен хотел с гледка към морето. След това започнахме и да се засичаме в квартала, да се срещаме по улиците.

Предсказах на един приятел, че ще срещне любов и може да стигне до брак, когато Юпитер влезе в Риби- той има Риби на десцендента, а също така че и жена му ще бъде зодия Риби. той се противеше, защото имаше много негативна нагласа към една бивша колежка от тази зодия, беше предубеден. Наистина срещна жена си при транзита на Юпитер в Риби, Уран също наближаваше десцендента - казах му, че ще я срещне в Интернет, даже му направих профил в сайт за запознанства. Наистина жена му е зодия риби и се запознаха в нета. Решиха да сключат брак точно за няма и месец.

Предсказах на друг приятел, че като влезе Уран в Овен ще пожелае да напусне работата си и да направи коренен обрат в кариерата. Той има Меркурий в първата декада на Овена - управител на МЦ. казах му, че това би могло да съвпадне и с Юпитеровия му възврат на К6. така и стана. При възрата на Юпитер на к6, той напусна работа, а решението взе по-рано, когато Уран стигна до 5-тия градус и стана ретро в Овен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7 -: Януари 13, 2012, 11:40:39 am »
Това е от Грейс - daisy, ще започна с това, че определено на фокус при теб са и ще бъдат връзките и взаимоотношенията. поради ред причини - най-очевидната - Плутон транзитира през 7-я ти дом. знаеш предоплагам, че това няма как да не доведе до значима промяна в съществуващите връзки или да промени съществено теб чрез тези или някоя конкретна връзка. често такъв период е съпроводен от интензивни емоции, стари и дълбоко заровени чувства и напрежения излизат на повърхността и могат да доведат до криза. но това си има и положителната страна, така Плутон пречиства. Плутон отдавна е в 7-и дом, вероятно вече си преживяла голяма част от тези неща. няма да навлизам в детайли. важното сега е предстоящия съвпад с наталното ти Слънце. според мен деня на рождения ти ден +/- 3 дни, тази година ще бъде особено значим. Тр.Сл и Плутон ще бъдат в съвпад почти върху Сл. ти. Тр.Меркурий съвпад Дсц. -просто няма начин, сигурно ще проведеш разговор с партнъора, който ще провокира силни емоции. Внимавай с борбите за надмощие, засегнато его и пр. Освен това, прогр ти Луна е в Лъв - какво да кажа, ясно е, че си на вълна любов, страсти, развлечения и мн срещи. Мисля си обаче, че може наскоро да си преживяла някой удар по егото или да си била изправена пред избор. / опзиция на пр. към натална Луна / например да направиш компромис или да сложиш край... или да се окажеш с грешна преценка по отн. на връзката. При теб Лунните възли са минали неотдавна през оста Асц/Десц.Още един показател за фокус върху връзките. При това, говорим за кармична връзка, може би някой, който познаваш от миналото или с който вече си имала връзка. Отделно като прибавим и Лунното затъмнение....; тъй като е съвпад с Асц ти, мисля, че е време инициативата и решенията да дойдат от теб и вероятно така ще стане.
има още какво да се каже, но трябва да ставам. дай все пак обратна връзка. аз не знам нищо за теб, а така на сляпо е доста трудно.   в смисъл не бих могла да бъда точна без да има някакви насоки  , нали това е целта..   

Бях го коментирала това, сега потвърждавам - да определено се случиха някои неща точно 3 дена преди рождения ден и определено беше удар по егото ми....Проведени разговори - нещата продължават да са си все така кармични и все така нито мога да сложа край, нито да преценя трезво нещата - но не е едностранно. Значи в случая Грейс беше много точна... :58:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Януари 13, 2012, 11:54:23 am »
Възможно е поява на нов партньор , която да те разтърси и промени външния ти вид до неузнаваемост. Януари месец имаш доста възможности и предпоставки за това, тенденцията продължава и през февруари....Плутон квадрат Венера. Транзитни Юпитер и Уран в 5-ти натален дом , като Юпитер е в опозиция на нат.Венера.

Марая, къде си да ми кажеш нещо по тоя въпрос?  ;D

Според теб квадратурата на Плутон с Венера не е ли предпоставка за любовни тегоби. Мен вече ме хваща страх и да си помисля за някаква връзка за година напред.  :-[

Ей, целиш ми яко събитията, значи! ;D

Повярвай ми, днес стана нещо за което съм се молила още от 29.09. Голяма крачка /първата, защото ми престоят още много/ ... но наистина нямам думи. Току-що ми се обадиха да ми съобщят новината. Не предполагах, че толкова бързо ще стане.
Не знам дали съзнаваш колко си добра в прогностиката!Благодаря ти  :kissd:

По няколко метода засичам съвитията..... :blink: Единия е примарни дирекции....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Януари 13, 2012, 12:09:52 pm »
Фийдбека за друг човек нещо куца специално тук във форума - не винаги го има. ;) Само се искат прогнози, но обратна връзка почти липсва.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #10 -: Януари 13, 2012, 12:14:33 pm »
Някой знае ли добър астролог в Пловдив?Ако може да ми препоръча. :'(
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

Grace

• 2257
« Отговор #11 -: Януари 13, 2012, 02:14:23 pm »
Фийдбека за друг човек нещо куца специално тук във форума - не винаги го има. ;) Само се искат прогнози, но обратна връзка почти липсва.

И аз това си мислех.
А има и немалко хора, които не искат да учат астрология. Просто използват форума за лични консултации и прогнози. Не че лошо, но когато това стане преобладаваща част в темите,.... :blink:

daisyline   -  :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Януари 13, 2012, 02:23:11 pm »
А има и немалко хора, които не искат да учат астрология. Просто използват форума за лични консултации и прогнози.

И аз съм със същите впечатления, затова се въздържам от участие.

Но има и хора, които въпреки, че са съвсем начинаещи и са дебютирали във форума с въпроси по личния хороскоп, започват да проявяват интерес към астрологията и да задават въпроси извън картата, която ги интересува. Те са по-малко като количество, но се радвам, че ги има.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Януари 13, 2012, 02:28:12 pm »
Най-често се дава обратна връзка за хорарните въпроси, което ме кара да се чувствам доволна, че усилията ми не са отишли напразно, независимо дали съм познала или не. Все пак човек си сверява часовника, когато има обратна връзка. А при дългосрочните  прогнози хората забравят.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Януари 13, 2012, 02:28:54 pm »
Всички сме започнали с личния хороскоп, та до ден днешен  :blink: Няма лошо, така се учи човек.

Лично аз се радвам, когато има хора, знаещи и можещи, от които има какво да се научи. И такива във форума не липсват.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Януари 13, 2012, 02:41:38 pm »
Всички сме започнали с личния хороскоп, та до ден днешен  :blink: Няма лошо, така се учи човек.

Лично аз се радвам, когато има хора, знаещи и можещи, от които има какво да се научи. И такива във форума не липсват.  :blink:

И аз много се радвам. Грейс, а ти забелязала ли си на кои хороскопи ти е най-трудно. Аз съм забелязала, че на хората с квадратура между светилата е трудно да се прави прогноза. А има карти просто не ми говорят. И това съвсем не е въпрос на нагласа или настроение. На тебе случвало ли ти се е?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #16 -: Януари 13, 2012, 02:44:43 pm »
А има и немалко хора, които не искат да учат астрология. Просто използват форума за лични консултации и прогнози.

И аз съм със същите впечатления, затова се въздържам от участие.

Е аз па споделям знанията си с радост.  :rolleyes:

*

Grace

• 2257
« Отговор #17 -: Януари 13, 2012, 02:45:53 pm »
о, да. наистина има хороскопи, които са направо препъни-камък. а други се четат много лесно. но досега не съм забелязала зависимост от квадрата на светилата. ще обърна внимание на това. аз имам, макар и широка такава квадратура  ;) но не мисля, че картата ми е трудна за разчитане  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #18 -: Януари 13, 2012, 02:50:41 pm »

Знаете ли за хора, които "споделят" и се афишират на приказки като даващи, знаещи и можещи, а всъщност просто търсят да изкопчат информацията, която им е необходима ?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Януари 13, 2012, 02:53:41 pm »

Едно е да споделяш знания, друго е да правиш консултации, т.е. да предоставяш услуги.
В един момент осъзнах, че имам нужда от повече избирателност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.