Здравей Гост

За_предсказанията

• 119 Отговора
  • 13840 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: За_предсказанията
« Отговор #80 -: Януари 15, 2012, 01:08:31 pm »
В предсказателната астрология всичко е важно...Когато обаче има транзит на Сатурн винаги следва да обръщаме внимание на дома, който управлява и дома в който е ситуиран...

Марая, по У5/ ситуиран 8 в съвпад Марс У8 на секс ли да го тълкувам или на забременяване  ;D  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #81 -: Януари 15, 2012, 01:18:13 pm »
Да си допиша, че нета ми заби. Грейс, при тебе освен, че господарят на МЦ е в 7-ми дом и кариера и партньорство са свързани, имаш сатурн на върха на 8 дом - спечелените от съдружие пари - това са парите, спечелени от партньорство. И ако си имала неприятности, вероятно квадратът на Плутон към сатурн в 8-ми дом е допринесъл за интригите в тази посока и борба за общите интереси, съчетано със Сатурнова опозиция откъм 2 дом, респективно материални затруднения, но може и да греша.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #82 -: Януари 15, 2012, 01:24:31 pm »
Не грешиш. но не интригите бяха основното. аз го писах вече, тотална промяна в организацията на работа и екипа, преструктуриране, нови хора, изчистване и прекратяване на дългогодишни отношения. Стигаш до дъното и градиш на ново / по Плутон /. Болезнена промяна, която в крайна сметка разбираш, че е била наложителна и е дошло времето.

*

Stella

• 7765
« Отговор #83 -: Януари 15, 2012, 01:26:37 pm »
Не грешиш. но не интригите бяха основното. аз го писах вече, тотална промяна в организацията на работа и екипа, преструктуриране, нови хора, изчистване и прекратяване на дългогодишни отношения. Стигаш до дъното и градиш на ново / по Плутон /. Болезнена промяна, която в крайна сметка разбираш, че е била наложителна и е дошло времето.

Връзва се наистина с естеството на събитието - Сатурн =структура; Плутон = изчистване на старото.
Грейс, аз пак продължавам да твърдя, че Уран ти е разрушил старите устои в работата, защото е транзитирал през 6 дом и бил в мидпойнта Меркурий-Сатурн. Меркурий е У10. А в 6-ти дом е екипа и помощните.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #84 -: Януари 15, 2012, 01:33:10 pm »
абе Стелче, стига с тоя Уран в 6-ти  ;D Той е У6, но е транзитирал в 8-ми върху Сатурн  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #85 -: Януари 15, 2012, 01:33:18 pm »
Грейс, в този момент ти си имала аспекта на "неочаквания късмет" - тр. Уран е бил в тригон с натален Юпитер. този аспект много помага на човек да излезе сух от всякакви трудни ситуации. На мен много ми е помагал в трудни моменти. И аз като теб имам секстил по рождение между двете планети.

*

Stella

• 7765
« Отговор #86 -: Януари 15, 2012, 01:33:57 pm »
абе Стелче, стига с тоя Уран в 6-ти  ;D Той е У6, но е транзитирал в 8-ми върху Сатурн  ;)

да, бе! добре че се разбираме без особени усилия. хахахаха!
Я, кажи точната дата. Аз гледам квадрата на Плутон със сатурн на 3,40 градуса.

*

Grace

• 2257
« Отговор #87 -: Януари 15, 2012, 01:36:47 pm »
какво изобщо те питам дали си разсеяна ??  ;D внимавай с Нептуна, казвам ти  ;D ама ме разсмиваш наистина  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #88 -: Януари 15, 2012, 02:11:44 pm »
какво изобщо те питам дали си разсеяна ??  ;D внимавай с Нептуна, казвам ти  ;D ама ме разсмиваш наистина  ;D

Не, не съм разсеяна, просто съм гледала първия аспект на плутон, а той се движи ретроградно. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #89 -: Януари 15, 2012, 03:54:13 pm »
В предсказателната астрология всичко е важно...Когато обаче има транзит на Сатурн винаги следва да обръщаме внимание на дома, който управлява и дома в който е ситуиран...

Марая, по У5/ ситуиран 8 в съвпад Марс У8 на секс ли да го тълкувам или на забременяване  ;D  ;D
Бременност не е задължителна...секса е сигурен... ;) ;D...Забелязала съм обаче , че транзита на Сатурн в повечето случай дава ограничения....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #90 -: Януари 15, 2012, 04:02:50 pm »
както и да го въртя, все 5-и / 8-ми идва. а ако добавим Плутон на кусп 5-ти и Уран на кусп 8-ми ? ще се ограничавам ли...., ще се развихрям ли ... ;D
малко свежи идеи няма да ми са излишни  :blink:

« Отговор #91 -: Януари 15, 2012, 04:07:07 pm »
И както мунданно Уран и Плутон ще са в квадратура, май бягството няма да бъде опция. Може да бъде внезапно и всепоглъщащо, или забранено. Ще нарушиш някое табу (поне за теб табу). :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #92 -: Януари 15, 2012, 04:12:31 pm »
И както мунданно Уран и Плутон ще са в квадратура, май бягството няма да бъде опция. Може да бъде внезапно и всепоглъщащо, или забранено. Ще нарушиш някое табу (поне за теб табу). :P

никак не си лоша в прогностиката и откъм идеи  :blink: даже мисля, че може и доста да се доближиш до истината.
 :wub:

« Отговор #93 -: Януари 15, 2012, 04:17:59 pm »
Рядко ми идва вдъхновението. Ти пишеш много добре, чета интепретациите ти с интерес. ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #94 -: Януари 15, 2012, 04:51:25 pm »
Mirabella   :kissd:

ще дам обратна връзка, ако е за казване изобщо, че тежки транзити идат .. :blink: 

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Януари 15, 2012, 05:24:58 pm »
както и да го въртя, все 5-и / 8-ми идва. а ако добавим Плутон на кусп 5-ти и Уран на кусп 8-ми ? ще се ограничавам ли...., ще се развихрям ли ... ;D

Плутон на куспидата на 5-ти ще донесе промяна...дори и по-късно да разбереш..Уран в 8-ми не по-леко ще ти предложи нови предизвикателства...по аналогиите на дома...Виж къде ще попадат светлините му с какви аспекти ще осветява картата...,разгледай домовете и техните връзки с диспозиторите , които и двете планети установяват...от там ще ти дойде инфото...
На мен ми  мирише на бизнес и късмет през периода...колкото и трудно да изглежда началото...За повече синтез аз бих потърсила прогресивната луна... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #96 -: Януари 15, 2012, 05:30:30 pm »

Грейс, с Уран в 5-ти дом не ти препоръчвам да вземаш или да даваш заем. Още повече че по някое време ще ти направи съвпад със Слънцето, което ще те окуражи, но имай предвид и квадрата с луната след това. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Януари 15, 2012, 05:33:20 pm »

Грейс, с Уран в 5-ти дом не ти препоръчвам да вземаш или да даваш заем. Още повече че по някое време ще ти направи съвпад със Слънцето, което ще те окуражи, но имай предвид и квадрата с луната след това.

На теб Нептуна ти е много зацапан...Бъркаш планети и домове...Хем жената те поправи няколко пъти.... ;D

Плутон на куспидата на 5-ти...значи става дума за козирог.... ;D
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 05:37:47 pm от Марая »

*

Grace

• 2257
« Отговор #98 -: Януари 15, 2012, 05:43:37 pm »
мерси, Марая  :blink:
а Стела просто иска да каже 8-ми, а не 5-ти дом; Уран е там, аз я разбрах, и въпреки че твърди, че не  е разсеяна, точно разсеяна си е... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Януари 15, 2012, 05:46:55 pm »
мерси, Марая  :blink:
а Стела просто иска да каже 8-ми, а не 5-ти дом; Уран е там, аз я разбрах, и въпреки че твърди, че не  е разсеяна, точно разсеяна си е... :blink:

Ти да не си и адвокат... ;D ;) :P
Знам...,но към мен тя е много критична...Аз също бъркам...и веднага скача....Така , че вече не подминавам тези удобни моменти...При нея в картата и...и двете светила са квадратирани от Нептун...Той по-рождение е мега зацапан...Мисля, че уместните забележки...,ще и помогнат...когато изисква от другите...да бъде перфектна... :P

За нищо...иначе...това е моя прочит...Аз работя така... :wub: